Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
A hit és hit között elég nagy különbségek léteznek...
Van, aki magában hisz; van, aki egy személytelen erőben, van, aki a sorsban vagy inkább végzetben; van, aki a Természet teremtő erejében; van aki konkrét személyként felfogható Teremtő Istenben.
Ezek egymást kizáró hitek....
Sőt...
Én is hittem istenben kb húsz éve, jártam ritkán református, gyakran katolikus istentiszteletekre (misékre), volt Bibliám, olvastam az Újszövetséget.... de egy halott Jézusban hittem.... Szomorú voltam az evangélium végén, hogy meghalt a legtisztább ember.... és bár hittem istenben, hittem Jézusban, nem volt élő hitem....
Addig, amíg a Szentlélek meg nem könyörült rajtam, és nem nyitotta meg a szemeim. És szvsz itt a kulcs... létezik számos, egymástól többé, kevésbé eltérő hit. Ragozhatjuk ezek alapján a vallások értelmét stb... de az igazi hit Isten személyes ajándéka, így lehet az, hogy Anna és Simeon meglátja az újszülött Jézusban a Megváltót, így lehet, hogy a szírofőniciai pogány asszony meglátja Jézusban a Megváltót, így érthetjük meg, hogy Jézus halálakor, a pogány római katonatiszt felismeri Isten Fiát....
És ezek az egymástól igen eltérő kultúrális hátterű, különböző életkorú, nemű stb emberek ugyanabban hittek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.