Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shyksa1
csendes tag
Sziasztok!
Még nem olvastam végig a topicot, úgyhogy ha a kérdésemet már kiveséztétek, egy linket is elfogadok. Szóval, nemrég láttam egy koncerten, h. szinkron vakuztak - a gép beépített vakuja, és egy külső vakuval. Drót és tyúkbél nélkül...persze azt gondoltam, h. van vezeték nélküli módja is ennek, de azt hittem, erre valami fene nagy adóvevő szükséges, vagy mit tudom én mi. De még csak a gép vakupapucsában sem láttam semmit....
Szóval a kérdésem, h. ez most akkor hogyan müködik, van erre vlmi kis egyszerű, MEGFIZETHETŐ szerkezet? Vagy a fickó vakuja volt olyan (nem akartam megzavarni alkotzás közben, utánna meg eltűnt...nem tudtam kifaggatni)
Egy amatőr gyerek vagyok egy panaFZ50-el...kell nekem az ilyen? (persze kell, mert nagyon megtettszett, na de mennyire pénztárcakímélő ez?)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest