- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
válasz
slezakimi #4076 üzenetére
"Ha elég 4 TB feltöltés havonta, akkor ultraseedbox M-Wind."
Amúgy erre válaszoltam telekom 1/1Gbit-el ez napi duplájaTelekom 2/1-et adtam vissza ez telekom 1/1. Ez tudja ezt. Röviden ennyi.
Az egyik havi kép a másik napi. és ott van a down és up speed is.
Attól, hogy Te nem tudsz számolni mennyi egy full telekom fel és letöltés nem az én bajom, ha nem vagy vele tisztába. És nincs megfelelő hardvered hozzá. -
Imi1981
veterán
válasz
slezakimi #3839 üzenetére
Az nagyon jó ! Nekem ultraseedboxnál mikor még nagyon jó volt (kb 1 éve ) 603 MiB/s volt a csúcs hdd csomagon .400-550 között sokszor mozgott de mostanság már nem megy ilyen jól .Mostanában ha jó torrent van 80 -150 között megy bár tény ,hogy már nem figyelem a friss torrenteket és így mindig későn kezdem tölteni . Ha figyelném és időbe szállnék be a letöltésbe lehet most is jó lenne (de tutira nem olyan jó mint 1 éve ) . Egy biztos ,hogy az ftp beton stabil és így simán nézem egyenesen szerverről a filmet kodival tv-boxon . A feral ftp-je szinte alkalmatlan volt erre azért nem maradtam ott . Jó lenne ha csinálnának vele valamit mert amúgy nagyon jó seedszerver a feral . Nálad milyen az ftp letöltés? Egyenletes a sebesség vagy ingadozik össze vissza mint régen ?
-
Imi1981
veterán
válasz
slezakimi #3835 üzenetére
Én nem erre gondoltam . Torrentezni tökéletes a feral csak szerverről közvetlen lejátszás nem mert az ftp letöltés nem stabil ! Van mikor jó de sokszor megáll a lejátszás mert tölt . Ultraseedboxnál viszont a szerverről lejátszás tökéletes (csak emiatt vagyok még ott ) .
Bár azóta változott a feral mert látom a hdd csomagok is 20 gigabites-ek (mikor én használtam 10 gigabites volt ).Lehet már jó lenne . -
Darthforce92
tag
válasz
slezakimi #3785 üzenetére
Sziasztok! Ha lenne egy gépem ,ami 24 órában megy digis nettel nagyimnál médiacélokra,akkor valakit érdekelne benne egy winyo és ha igen mennyiért? Szerintetek életképes lenne ez a koncepció? Ncore-n pl ha jól emlékszem elég az aktivitás a sávszélesség nem annyira számít.
-
Imi1981
veterán
válasz
slezakimi #3765 üzenetére
Akkor az kevés nekem
. Ftp-n keresztül szoktam közvetlenül filmet lejátszani tv-boxal. Mivel hd filmeket nézek ahhoz kell legalább 35-40 megabit. Akkor szerintem maradok az ultraseedbox-nál.
Ha később véletlenül sikerül megoldanod az ftp lassúságot feral-nál légyszi Írd meg hogy sikerült. KöszMár belehülyülök ebbe az átszámolásokba. Most a 4-5 Mib az megabit ugye? Mert most néztem netem és csak nagybetűvel találtam MiB/s de az majdnem ugyanaz mint MB/s. Már nem tudom hogy is van ez. Bocs a sok kérdésért! Akkor megabitet írtál?
-
Imi1981
veterán
válasz
slezakimi #3759 üzenetére
Nekem ezt tanácsolták de pont nem tudtam kipróbálni mert azóta nem voltam feral-nál, úgyhogy biztosra nem tudom működik e.
(deluge kliens beállítások )Bandwith:
Ignore limits on local network
Rate limit IP overheadnincs pipa
Ha működik kérlek írd meg mert érdekelne! Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest