- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
válasz
noorbertt #3851 üzenetére
Nem használok plexet. A kodi sokkal jobban tetszik így nem is próbáltam . Így arról nem tudok mit mondani. De seedelni szerintem már nincs olyan jó mint a feral! Ezt csak azért írom nehogy meglepődj. Régen brutál jó volt most már csak átlagos (azért néha jó torrentel még megindul rendesen de már ritkán).
-
Imi1981
veterán
válasz
noorbertt #3849 üzenetére
Jaguar korlátlan csomagot használom 10.99 euróért. Azért ennyiért mert mikor akció volt akkor fizettem elő és azóta hiába lett drágább nekem maradt az akciós ár azóta is. Amúgy most pont baj van az ftp letöltéssel de náluk van a hiba (írták email-ben miután kérdeztem). Amúgy itt simán lehet streemelni ftp-n keresztül! Tegnap 20 gb-os mkv gond nélkül ment. Persze megfelelő net kell hozzá otthon is!
-
Imi1981
veterán
válasz
noorbertt #3831 üzenetére
Feralt én is úgy próbáltam használni, hogy tv-boxal kodival de hol jó volt hol nem. Ja és lassan töltött be. Ultraseedbox-ot már csak ezért használom mert azzal tökéletesen működik a kodi lejátszás de torrentezni se lassú, bár már rég nem olyan mint régen. Feral seedelni jobb már szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest