- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
Gunners! #4228 üzenetére
Szép gratulálok, melyik szeró a 100 TB up vagy esetleg nagyobb ?
Kb 54 TB 6 nap alatt, de sajnos még 6 nap és betelik a keret fizetheted újra ki az összeget, mert adatlimited betelik.
Az hogy megéri e főleg kb 5 alkalommal /hó kifizetni megint u.azt az összeget, hát nem tudom. -
Kekmen
senior tag
válasz
Gunners! #3972 üzenetére
Az tényleg elég gáz, ha instabil a szerver. Viszont ha megnézed, a korlátlan csomagokat megrendelésnél: [kép] akkor én azt látom, hogy a Jaguarnál 10/10 Gbit és nincs prémium sávszél a többinél viszont 20/20 és prémium. Aztán, hogy a valóságban van-e különbség, máshol vannak-e a gépek, más szolgáltató, azt nem tudom. A Thunder csomag a YISP-nél van és tényleg nagyon durva a sávszél minden irányban. A korlátlan csomagok úgy tudom az NFOrce-nál vannak, de erre nem esküdnék meg. Láttam már luxemburgi IP-ről is USB-s peert.
gsmtomi: Amiről beszéltem, beszéltünk: [link]
slezakimi: Az teljesen rendben van. Valószínűleg ott is van szerver és szerver között is különbség. Ha belépsz SSH-val láthatod, hogy azért durván telerakják a vinyókat, ssd-ket és sok "szomszédod" van. Persze a gépek sem ilyen vérpistike sufniszerverek. Az a lényeg, hogy elégedett vagy.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Gunners! #3970 üzenetére
Pedig az ultraseedboxból a Thunder csomag volt az egyik legjobb, amit használtam. Akcióban 9TB helyett 15TB feltöltés volt. Mondjuk fél hónap alatt az is elfogyott. Korlátlanból pedig Seedboxes.cc legkisebb csomagját próbáltam, az sem volt rossz. A legjobb, amit most használok, de ezt nem írnám le, mert félek, hogy ráugranak páran és akkor más nem lesz ilyen "szellős" a szerver. Ha már nem bérlem tovább és érdekel, ígérem beírom, néhány sor tapasztalattal együtt.
Apropó, te melyik csomagot használod az USB-n?
-
Kekmen
senior tag
válasz
Gunners! #3968 üzenetére
Feral, a kép neve is mutatja. Egyébként mindig van jobb. Próbáltam a Feralt is, kb 2 évvel ezelőtt, de nem voltam összességében elájulva tőle. SSD csomag volt, pillanatnyi sebességek nagyon jók voltak (nyilván azért, mert most is van a peer listában a magon 7-8 feralos és egymás között megy mint a szél), valamint kiemelt premier filmeknél, vagy játékoknál az első pár órában sokat fel lehetett vele tölteni, de hosszútávon gyenge. 2-3 napos torrenteknél simán elhúztak mellettem arányban, alig pár kb-al csordogált föl. Nyilván aki autodl-irssi-vel tölt és pár óra után töröl, annak kiváló, de aki szereti tovább megosztani az anyagokat, arra vannak sokkal jobb szolgáltatók is. Sokat mondó egyébként, hogy az egyik nagy külföldi oldalon (TL) szinte sosem látok a peer listában Feralos IP-t. Pedig ott igazi fanatikusok vannak, szabályosan versenyt csinálnak belőle (már mint a sebességből).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest