- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Imi1981 #3863 üzenetére
Jó fej voltál így adom a tippeket
:
Jackett arra jó hogy kezelje a torrent fiokokat és onnan letudja húzni a Radarr nevű app a filmeket és a Sonarr nevű a sorozatokat.
Mindkettőt nagyon jól be lehet állítani! Nekem ha kell egy sorozat akkor csak beirom a programba és az általam választott minőségben és nyelven leszedi, radarr ugyan ez csak filmmel amit én a trakt.tv fiokommal irányítók.(amolyan felveszem a listára mit akarok nézni és amint elérhető tölti is le).
Mindkét programhoz hozzá kell kapcsolni a torrent klienst is.https://github.com/croneter/PlexKodiConnect
Kodi kiegészítőt érdemes még leszedi, így a plex lesz az adatbázis és nem ftp kapcsolat.Pont most fizettem elő és állítottam be mindent
Arra figyelj, mivel ez nem local gépen van hogy mindennek adj erős eltero jelszót, ez fontos
-
noorbertt
őstag
válasz
Imi1981 #3861 üzenetére
Köszönöm.
Hasonló lehet mint az ombi, össze tudod kötni radarr és a sonarr al, így csak beirod hogy mit szeretnél és automatikusan letolti.
Én inkább jackett, radarr és sonarr kombot javaslom.
Radarr-hoz a trakt.tv listádat is hozzá tudod adni, így 1klikk kell a filmhez amit szeretnél -
noorbertt
őstag
válasz
bencsikgab #3827 üzenetére
Kirpbaltam az ftp-t de tetű lassú
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
A feralhosting támogatja a plex streaminget? Meguntam a helyi gépre való töltegetést és jó lenne olyan megoldás ami akár kodival, akár plexel jól működik. Ha filmezni is azon keresztül szeretnék akkor is elég a hdd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest