- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
válasz
Darthforce92 #3791 üzenetére
-
allein
addikt
válasz
Darthforce92 #3791 üzenetére
10 Gbit/s szerepel az oldalukon, amit én eddig tapasztaltam az 1-1.5 Gbit/s. De az eddig legjobb szolgáltató szerintem, bár én nagyon nem kísérleteztem. Volt még vagy 2 másik de végül a feral bevált.
-
iguana
őstag
válasz
Darthforce92 #3788 üzenetére
szerintem halott ötlet.
értem én, hogy szeretnéd kihasználni a felesleges erőforrásodat, de szerintem ezért kár még gondolkodni is. (megszervezni, megy- nem megy, miért nem úgy megy, "nemár b#zmeg stb, fent vagy facsén?, majd fizetek, lóf#szt fizetek stb."
aki érdekelt lenne, vesz olcsó seedbox-ot. aki nagyon_érdekelt lenne vesz "normális" seedbox-ot.nagyon gyorsan engedd el ezt.
használd magadnak, örülj. max. 2-3 gombóc fagyi áráról beszélünk ÉS senkinek nem lesz jó. -
Kekmen
senior tag
válasz
Darthforce92 #3786 üzenetére
Szerintem életképes lehet. Azok számára akik nem a megabájtokat hajszolják. Mondjuk egy 1TB-os HDD-t-ért elkérhetsz mondjuk 3000-3500 forintot, abban az esetben, ha a feltöltés 200Mbit. Ez ugye nem garantált érték és a gépet sem egyedül használja az illető. Ebből kiadsz 2-őt és megvan a net havidíja és a villanyszámla + egy kis haszon is, mellette te pedig ingyen használod. Meggazdagodni nem fogsz belőle, de ha találsz legalább 2 embert aki vevő rá, akkor elketyeg még addig, amíg jobban el nem terjednek országosan a 100Mbit+ netek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest