- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infinity70
tag
válasz enginev3.0 #4169 üzenetére
Kedvem lenne is hozzá ,de tudás nem sok Nem nagyon értek hozzá ,te csak már tudod
4.1.6- megy eddig a legjobban nálam[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
Kekmen
senior tag
válasz enginev3.0 #4144 üzenetére
Erről már volt szó korábban, rengetegen vannak akik még mindig ADSL-el, vagy kábelnettel töltenek és a feltöltésük megáll 5-10 Mbit körül. Nekem is speciel 8Mbit, ez a leggyorsabb a városban, nincs még mindenhol FTTH.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
válasz enginev3.0 #4142 üzenetére
Ár/érték arányban az egy nagyon jó csomag lenne, ha nem Finnországban hostolnák a gépeket. Volt PulsedMedia előfizetésem, egyszerűen elvérzik a nyugat-európai (bár a Csinibaba óta tudjuk, hogy Helsinki az már nyugat ) szerverek között és Magyarország felé sem túl acélos a sávszél. Szóval elég az a 30TB, mert úgy sem tudsz vele annyit feltölteni.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
slezakimi
senior tag
válasz enginev3.0 #4135 üzenetére
Igen ott van, csak én ehez sült hülye vagyok telepíteni
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
slezakimi
senior tag
válasz enginev3.0 #4133 üzenetére
A Qbittorrent vajon miért nincs a telepíthető kliensek között Feralon.
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
szabo15
újonc
válasz enginev3.0 #4131 üzenetére
Szerintem ez mindenhol igy van
-
szabo15
újonc
válasz enginev3.0 #4129 üzenetére
Miután meg irtam utána néztem
-
vesir
tag
-
edk-
őstag
válasz enginev3.0 #4118 üzenetére
Lassabban írd, hogy én is értsem!
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
válasz enginev3.0 #4116 üzenetére
Mit érdemes ahhoz seedelni a ráadáson, hogy ilyen szép sebességek jöjjenek ki? Asking for a friend.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Infinity70
tag
válasz enginev3.0 #4100 üzenetére
Szia ha ez hozzám szólt akkor küldöm privátba az rtorrent beállítást
Huawei P40 Pro
-
ggg666
őstag
válasz enginev3.0 #4089 üzenetére
"Csak ezt az automatikus indítást nem tudom megcsinálni"
rtorrentnél?
Én most raktam fel scriptből, elvileg indul automatán rtorrent+autodl irssi az itthoni szerveren. -
Infinity70
tag
-
DrojDtroll
veterán
válasz enginev3.0 #3739 üzenetére
mit jelent a trade?
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #3722 üzenetére
Mert ha pl csak egy nagyon kapós (pl premier film) torrentet töltesz a deluge sokkal gyorsabban seedel. Miért azt nem tudom de gyorsabb. Viszont ha több torrentet töltesz vele egyszerre akkor nagyon be tud lassulni és ilyenkor nagyon nem seedel! Máshogy lehet (kell) használni mint a rtorrentet. A faralnál és az ultraseedbox-nál is ezt tapasztaltam. A feral-nál óriási volt a különbség a deluge javára nálam, az ultraseedbox-nál is jobb a deluge de ott azért nincs olyan hatalmas különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz enginev3.0 #3412 üzenetére
Igen, ez várható volt.
-
Kekmen
senior tag
válasz enginev3.0 #3410 üzenetére
Szerintem semmivel, legalábbis én nem tudok róla. Tracker címet átírhatod, attól nem változik semmi, de ha már fájlokat vennél ki belőle, akkor más lenne a hash értéke, ezt pedig egy program honnan tudná?
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3390 üzenetére
Na, csak összejött? Kellett valamit állítgatni?
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #3385 üzenetére
Már 51-en seedelték mire elkezdtem letölteni. Persze, hogy lekéstem. Mondjuk munkahelyen melózok így nem nehéz lekésni.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3376 üzenetére
plusz a bH-n összesen 1,4 PB.
De szerintem Kekmennek több van enkoron.
Látom, odaírta mindenki mióta regelt. Én már 8 éve. De mostanában a jó helyezésemre is büszke vagyok, már évek óta ott vagyok, nagyon az elején. (azért nem az első 3-ban)
Ha szednék poreszt is, meg sorozatokat, akkor még több feltöltésem lenne, de azokat nem szoktam. Ha nagyon rámennék a feltöltésre meg a helyezésre, tudnék feljebb menni, de nem kínlódok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz enginev3.0 #3370 üzenetére
Regisztrált: 11 éve 2 hete
A többi azt hiszem nem érdekes.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3368 üzenetére
Szerintem e hónap vagy jövő hónap végére nekem meglesz az 1 PB.
-
allein
addikt
Regisztrált:
3 éve 40 hete
Helyezés:
94.
Feltöltés:
114.67 TB
Pontok száma:
14517[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz enginev3.0 #3370 üzenetére
Regisztrált:
2 éve 51 hete
Helyezés:
273.
Feltöltés:
71.53 TB
Pontok száma:
14321"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Imi1981
veterán
Nekem 34.43 TB de nem olyan régóta használok normális szervert.
-
den89
tag
válasz enginev3.0 #3324 üzenetére
Bocsi, félreértettem a kérdést. Ncore-on, bithu-n és tvstore-n vagyok fent. Meg majomparádén, de azt szinte nem is használom. Nekem bőven elég ennyi oldalon fent lenni.
Tvstore-on csak sorozatok vannak. Nem nagy szám sajnos. Kevesen vannak fent, alig töltenek le valamit, így seedelni is elég gyatrán lehet. Jóval lassabban kerülnek fel a torrentek, mint pl ncore-ra és a régebbi torrenteket alig seedelik. Régebben jobb volt, főleg amikor még más volt az oldal neve, de már meg nem mondom mi volt... Egyébként ha szeretnél bekerülni, írj privátban. Szívesen küldök meghívót.
Soma01: igen új linket meg mindenfélét kaptam, ugyanúgy email-ben.
whiskeys: nekem nagyon ritkán volt 100%-on a CPU. Szinte mindig 20-40% között van.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #3327 üzenetére
Hát igen az ncore-on sokkal több felhasználó van mint a többi nagy oldalon. A másik, hogy az ncore-on több éves torrenteket is le tudsz tölteni mert seedelik, ez máshol nagyon nem működik. Számomra az ncore egy kincs és csakis olyanokat hívtam meg akik tutira betartják a szabályokat.
Az insane nem ismerem.(#3326) Soma01 A Seed.st-nél a legkisebb 6$ csomaggal hasonlítottam. Az szinte ugyan annyi árban de minden másban kevesebb mint a Speedbox.li.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz enginev3.0 #3324 üzenetére
Én ncore, carpathians, majomparádé és estone . Van még a bigtorrent és a microbit de azokat már nem használom hónapok óta mert nem szeretem.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3310 üzenetére
Ha nem böngészel mellette akkor elégnek kellene lennie. Nekem 8 GB van és ha már böngészek, plusz Word, plusz torrent, akkor már kevés jut a torrentnek és nem megy valami gyorsan. Éppen kitolja magából a 100 Mbps-ot.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3308 üzenetére
SSD ha jól be van állitva, az is bírja szerintem, vagy az is megoldás lehet ha veszel még ramot. Mennyi van most a gépben?
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3301 üzenetére
Ha jól tudom SSDről seedelsz. Tegyel mar be ide légyszíves egy képet arról hogy mekkora sebességet tud az a meghajtó. (teszt programban) Én arra gyanakszom, hogy az nem bírja.
-
Soma01
veterán
-
whiskeys
őstag
válasz enginev3.0 #3263 üzenetére
?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3263 üzenetére
Megvan.
Kicsit lamaradtam az elejéről, de 720-ban csak feljöttem az első, 1080-ban meg a második helyre. -
whiskeys
őstag
válasz enginev3.0 #3200 üzenetére
de ez természetes hogy régi torrentekkel nem fogsz sebességet produkálni. ez alap...
Imi: filezilla a legjobb szerintem erre.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3200 üzenetére
Szerintem tölts fel valahová valamit és mondd meg mikor állsz be seedbe. (ha nem akarod ide beírni, írd meg nekem privátban) Legyél te a feltöltő. Beállok seedbe vagy két szerverrel és meglátjuk milyen sebesség jön ki. (de lehet mások is beállnak majd innen, vállalják majd, hogy segítenek)
Amiket mondtam, értékeket, azokat meg vedd feljebb 120 és 90-re pl. Nekem így van.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz enginev3.0 #3197 üzenetére
nem nagyon ismered akkor a rendszert. ez attól függ hogy menny ien szednek és osztanak vissza. olyat keress ami uj és nincs még csak feltöltő max egy kettő. ott kiugró dolgokat fogsz tapasztalni.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3197 üzenetére
Örülj neki, hogy van ennyi is. Mindjárt keresek valami frisset... Azon teszteld.
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3195 üzenetére
Nem értem, mit nem értesz! Olyanokat seedelsz, amiket legalább 500-an vagy több ezren seedelnek rajtad kívül és letöltőből is csak egy pár van.
Tegyél már be valami rendes, friss torrentet, amit visznek is. (bár most nem látok ilyet sehol) Milyen oldalon vagy fent? -
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3188 üzenetére
A rendszer is ezen a vinyón van?
Próbáld ki, hogy leállítod a többit.
Gondolom a kapcsolat aktív.Imi!
Lesz még ott hely szerintem 2 nap múlva is. Most pl. 5 hely van a Mini csomagnál. Majd ha regisztrálsz, erről a linkről indulj: www.speedbox.li
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3186 üzenetére
Próbáltad már úgy is, hogy csak egyet seedelsz (amit te raktál fel éppen, friss) és a többi torrent le van állítva? Hányan kapcsolódnak hozzád torrentenként ilyenkor?
A képen az utolsó pipát kivenném.
Biztos, hogy van elég nagy sebesség kapacitás a fogadó oldalon? Ha gondolod, meghúzlak én szerverrel próba képpen, hogy mit bír a neted. De mondjuk a 200 Mbps-ot ki lehet azért hajtani, könnyen.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz enginev3.0 #3184 üzenetére
Csak a torrent ilyen "lassú"? Sikerült már más módon elérni vagy megközelíteni a gigabitet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest