Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Mester úr
Gratulálok, a szép feltöltési eredményedhez, de nekem a régi szerverem is auto dl re volt beállítva, + úgy hogy amint leért a torrent és seedbe váltott egyből törlődött, akár mennyit is hozott vagy meg volt az 1-es arány vagy nem. Meg jó volt a szervergép és sokáig egyedül voltam a gépen ami úgye osztott seedboxnál nem elhanyagolható dolog
Ezért jöhetett össze az ilyen eredmény.
Mondjuk előtte előfizettem prémiumra mert tag-tagsággal eléggé hamar kitettek volna a sok hit n run miatt.
További szép napot! -
ElektrikusDE
senior tag
1.
Egyetértek veled, az 1/1 Gbit korlátlan otthoni net jóval olcsóbb volt nekem. (amig el nem költöztem)
Most meg "Unlimited* Traffic" van, ami valójában 100 TiB.
És most már a szerverről való letöltést is belemérik...
Régebben azt sem mérték.
"Továbbá csak a torrentforgalomra korlátozunk. Az SFTP, BTSync, FTP stb. mindig korlátlan marad. Még az olyan szolgáltatásoknál is, mint a Super50, amely 100 Mbps/50 Mbps, Ön 1 Gbps-os szerveren van, így a BTSync és az SFTP valójában sokkal gyorsabban megy, mint a terv maximális feltöltési kapacitásaként meghirdetett 50 Mbps.
SZERKESZTÉS: A feltöltési korlátok mostantól minden felfelé irányuló forgalomra vonatkoznak, kivéve az adatközpont belső forgalmát, amely mindig korlátlan."
2.
Óránként változik hogy melyik elérhető + sietni kell a megvétellel, mert nekem az első alkalommal kivette a kosaramból, mert eltöltöttem pár percet az adataim aktualitásával fizetés elött.
Ui:
Azért lehet hogy megvárom a sorsolást a lemondás elött. (mézesmadzag...)
-
M107
addikt
Neked azért volt kiépített rendszered otthon, ha jól emlékszem vagy mintha mondták volna.
Meg neked volt több TB anyagod seedben ezt szerverrel kivitelezni nem nagyon lehetséges, vagy jó pénz mag kell hozzá de akkor sem éri meg..Én anno 328 TB kiszálltam nem vonz már a dolog.
De van egy ismerős aki már 4 PB felett nyomja kis lépésekben, de ő is abbahagyta már a nagyüzemi ilyet :)
Már csak nagy szellem01 lehet bár kitudja...
Amúgy a dedik a legjobbak csak az pénz és kb 100TB up után újra ki kel csengetni az összeget mert mind up korlátos, de neki csak épphogy az alapra kellett arra meg bőven elég. -
Kekmen
senior tag
Véleményem szerint ha ajánlást kérnek, akkor nem. Mint írtam, sokra megy vele, ha nála nem elérhető az optika. Ha mondjuk otthonra szeretne szervert és a beállításokban kérne segítséget az megint más dolog. Viszont én nem vagyok topikgazda, csak személy szerint így látom logikusnak.
-
slezakimi
senior tag
-
Kekmen
senior tag
Delugehoz nincs tudtommal autodl-irssi. Azt úgy szokták csinálni, hogy az rtorrentben bekonfigolod, beállítod, hogy a *torrent fájlokat abba a mappába húzza le, amit a deluggal figyeltetsz. Tehát ha belekerül IRC-ről, FTP-ről...stb egy torrent fálj a watch folderbe, a deluge indítja automatikusan.
Itt egy kis segítség: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest