- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispán_Péter
csendes tag
válasz
Imi1981 #3883 üzenetére
Nem látok semmilyen tételt itt.
Rájuk is irtam ez a válasz:
If you do not want to renew the service you have two options:
In its user panel accesses the service and marks the cancellation order, the service will be canceled and eliminated when the contracted period ends.
Not making the payment of the invoice, the service will be canceled and eliminated when the contracted period ends.If you have an active Paypal subscription you must remember to cancel it.
-
Ispán_Péter
csendes tag
válasz
Imi1981 #3877 üzenetére
Megrendeltem, kb. 15 perc alatt megjöttek a belépési adatok. A sebesség eddig 20 MB körüli volt felfele, nekem ez már több, mint elég (szerintem tud többet is, majd próbálgatom). De ha ettől nem tud többet, akkor is megérte ennyiért.
A transdroidot segítenél beállítani? Mindig hibát ír ki, nem akar csatlakozni. Leszedtem a config file-t is, de azzal meg nem tudok mit kezdeni. -
noorbertt
őstag
válasz
Imi1981 #3863 üzenetére
Jó fej voltál így adom a tippeket
:
Jackett arra jó hogy kezelje a torrent fiokokat és onnan letudja húzni a Radarr nevű app a filmeket és a Sonarr nevű a sorozatokat.
Mindkettőt nagyon jól be lehet állítani! Nekem ha kell egy sorozat akkor csak beirom a programba és az általam választott minőségben és nyelven leszedi, radarr ugyan ez csak filmmel amit én a trakt.tv fiokommal irányítók.(amolyan felveszem a listára mit akarok nézni és amint elérhető tölti is le).
Mindkét programhoz hozzá kell kapcsolni a torrent klienst is.https://github.com/croneter/PlexKodiConnect
Kodi kiegészítőt érdemes még leszedi, így a plex lesz az adatbázis és nem ftp kapcsolat.Pont most fizettem elő és állítottam be mindent
Arra figyelj, mivel ez nem local gépen van hogy mindennek adj erős eltero jelszót, ez fontos
-
noorbertt
őstag
válasz
Imi1981 #3861 üzenetére
Köszönöm.
Hasonló lehet mint az ombi, össze tudod kötni radarr és a sonarr al, így csak beirod hogy mit szeretnél és automatikusan letolti.
Én inkább jackett, radarr és sonarr kombot javaslom.
Radarr-hoz a trakt.tv listádat is hozzá tudod adni, így 1klikk kell a filmhez amit szeretnél -
bbmt
senior tag
válasz
Imi1981 #3836 üzenetére
A Feral ftp kapcsolata engem is érdekelne,mert ahol most vagyok, ott hiába 10 Gbps teljesen megbízhatatlan közvetlen filmnézésre Kodi-val. Néha pc-re is össze vissza a sebesség ftp-n.Nyitottam pár hibajegyet,de nem tudtak vele mit csinálni.
Tapasztalat valakinek 20 Gbps-el? -
TeeJay
félisten
válasz
Imi1981 #3719 üzenetére
nálam meg jó lenne ha nem FTTB+LAN lenne 1000/200 alá hanem FTTH
sajnos a DIGI megrekedt az átalakítással úgyhogy még pár évig várhatunk vele
csúcsidőben sajnos a sebesség lefelé csak 500megabit körül van a feltöltés meg 50-70megabiten ugrál
de FTTH esetén nem lenne ilyen és akkor jobban is hasítana a dolog -
TeeJay
félisten
válasz
Imi1981 #3717 üzenetére
qBittorrent és Delude mindkettő libtorrent rasterbar alapú
ezért kérdeztem mivel tekertek 2-300megabájtos sebességeket mert akkor az a kliens elég penge tud lenni
nem is látok szerveres usereknél utorrent 3.5.x-et mert rotty ahogy vanmegnézem win7 és 8.1 alatt mit tud win10-et még kihagyom 1-2 évig amire jó lesz végre
2.2.1 uTorrent-et használok most 1000/200 DIGI alatt meg tesztelgetem néha a legfrissebb qBittorrent-et
aztán kiderül melyik a jó, de lehet még a Deluge-ot is meg fogom tesztelni mit bír HDD-re -
den89
tag
válasz
Imi1981 #3700 üzenetére
Speedbox.li 10 eurós csomagja is jól muzsikált nálam. Bár annyira nem, mint az ultraseedbox. De lehet nálad még jobb lenne, egy próbát megér. Feral-ban bízok még, ahogy mondtam is. Mert már nem annyira drága 10 fontért. Ultraseedboxon én is úgy látom, hogy már csak adatforgalmi kerettel rendelkező csomagok vannak. Ez így nagyon gáz, biztos hogy nem fogok rá előfizetni többet, ha így marad.
Én még belefértem a korlátlanba, különben nem is fizettem volna rá elő. Nem is értem, hogy gondolják ezt. Biztos jóval kevesebben fognak így előfizetni rá. Egyébként nálam az olcsóbb csomagok közül leszűkült a kör a speedbox.li-re. Többit nem igazán fogom erőltetni.
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3696 üzenetére
Nekem a speedbox 5 eurós csomagja jött be legjobban ár-érték arányban. Nem azt mondom, hogy felvette a versenyt egy ultraseedbox-al vagy ferallal, de ár-érték arányban jó. Most egyszer lehet neked sincs szerencséd. Neked valahogy eddig szinte mindig kijött a lépés, gondolok pl. bestbox-ra, ami nálad elég jó volt, nálam kb olyan szinten volt, mint a myseedbox.
Ultraseedbox-al most már egy fokkal elégedettebb vagyok, holnap lesz 2 hetes az előfizetésem, kb 9-9,5 TB lesz addigra a feltöltés. Ha így megy, akkor 20 TB környékén lesz hó végén. Akkor azt mondom megérte. De következőre azért a feralt kipróbálom, főleg mert már annyira lent van a font, hogy szinte olcsóbbra jön ki, mint az ultraseed. Kíváncsi is vagyok rá, mert sokan használják a magyarok közül.
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3694 üzenetére
Nálam ez volt a bő 1 hét használat alatt az első olyan seed, amire azt mondom, hogy le a kalappal. A 600 gb-os pack-ból most 1,6 TB feltöltésnél van és én vagyok az első. Mondjuk itt sem ment 80-90 mb/s fölé a sebesség, legalábbis amikor ránéztem. Nyilván nem tudtam és nem is akartam egész nap figyelni.
Volt már néhány felkapott torrent, amit időben elkaptam, de ott semmi extra nem volt, pár száz GB-ot tolt fel. Pedig egyáltalán nem terheltem túl a szervert, eddig az 1 TB-os tárhelyre max 300 GB-ot pakoltam csak rá, és 20-25 torrentnél szinte sosem ment több. De ahhoz képest, amit elvileg tudnia kellene, többet várnék el tőle. Viszont tény, az olcsóbb szervereknél láthatóan jobb.
-
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3685 üzenetére
Dehogy hibáztatlak, nem tartottál fegyvert a fejemhez, hogy előfizessek rá.
Csak kicsit többet vártam tőle, bár lehet nekem voltak irreális elvárásaim. Bár hangsúlyozom még csak 1 nap telt el, és egy nap után is látszik, hogy jobb mint az olcsóbb szerverek. Most is seedel 10-12 mb/s-kel, pedig semmi felkapottabb dolog nincs most, ma eddig kb 2 torrentet raktam be. Olcsóbb szervereknél kb fele ekkora sebesség lenne ilyen torrentek mellett.
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3683 üzenetére
Én is erre gondoltam, lehet kicsit leterheltebb a szerver. Vagy tényleg csak nem voltak elég felkapottak ezek a torrentek. Na mindegy, majd alakul.
Persze, ezt én is tudom, hogy nagy méretű torrenteket érdemes seedelni. Tegnap is szinte csak azokat seedeltem. SD filmeket nem is nagyon töltök szerverrel, annyira minimálisat tölt vissza, hogy felesleges.
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3681 üzenetére
Deluge-val egyelőre annyi a tapasztalat, hogy eléggé ugrál a feltöltési sebesség. De legalább gyorsan betölt, semmi ilyen gond nincs vele, hogy nem töltene be. Este a felkapottabb torrenteknél ment 1-2x 50-100 mb/s között, de gyorsan visszaesett 20-30 mb/s közé. Most így reggel 8-12 mb/s között seedel. Persze jobb, mint a bestbox meg a speedbox, de ez elvárható ha már 1,5-2x annyiba kerül.
Csak kicsit többre számítottam a 10 gbit miatt, na meg az általad belinkelt képek alapján. Majd még biztos alakul... ez csak 1 nap tapasztalata.
-
-
Zsombe
senior tag
válasz
Imi1981 #3673 üzenetére
Köszönöm a választ és Neked is den89!
Végül tettem egy próbát a seedbox.io-val, egyrészt mer találtam kupont hozzá, így a 250mbit-es csomag 500Gbyte tárhellyel egy hónapra 6€-ra jött ki. Másrészt ha mégsem válna be, akkor 14 napon belül vissza lehet kérni a pénzt.
Eddig hozza a várakozásaimat, a torrentek 80%-át max. sebességgel töltötte (31mb/sec), a feltöltés eddig 1-3mb/sec között alakul, bár tény, hogy nincs sok leecher. Kíváncsi leszek 1-2 nap elteltével ez hogyan fog változni és hogy mennyit sikerül visszatöltenem. -
den89
tag
válasz
Imi1981 #3669 üzenetére
Annyit én sem szánnék rá, elvből. Viszont most csak 10,99 euró a jaguár csomag, a feral legolcsóbb csomagja pedig továbbra is 10 font. Mindkettő kb. 3400 Ft, akárhogy is számolom.
Ennyiért még kipróbálnám mindkettőt. Csak gondolkodom melyiket a kettő közül. Ultraseedbox-ról régebben elég szép sebességeket linkeltél be, szóval lehet inkább az lesz. Egyébként hosszútávon ennyit sem szánnék rá, mert minek...
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3667 üzenetére
Helló!
Úgy néz ki, 2 hónap szünet után újra szükségem lesz egy seed szerverre. Bestboxban nagyot csalódtam, úgyhogy most azt semmiképp nem erőltetném. Most hajlandó vagyok egy kicsit többet áldozni rá, hogy egy normálisan futó szerver legyen. Mivel a font elég nagyot romlott az utóbbi hónapokban, így a feral 10 fontos csomagja és az ultraseedbox 11 eurós csomagja szinte forintra megegyezik árban. Tehát kérdésem, szerinted melyik éri meg jobban? Tárhelyben és sávszélben megegyeznek. De ettől még lehet köztük különbség a sebességben és a webui betöltésben is. Köszi előre is a választ, Imi!Seedbox.io-n melyik csomagra fizettél elő? Mert ha az 5 eurósra, akkor ne csodálkozz, hogy gyér, mivel csak 100 mbit. Egyébként még mindig folyamatosan próbálgatod a szervereket, annak ellenére, hogy több is bevált már?
-
BRobee
tag
válasz
Imi1981 #3658 üzenetére
Imi, megkerdezhetem, hogy az ultraseedbox-nal melyik csomagot valasztottad? Seedservert keresek, elsosorban a biztonsag miatt, mert jelenleg kulfoldon vagyok es itt elofordulhatnak problemak, ha Joe bacsitol szedek, szal ertitek. Tehat nem a top 10be akarok kerulni, nem szamit a gyorsasag, max 5 megaval tudok letolteni, es nincs szukseg oriasi tarhelyekre, mert heti 15-30 giga lejon (nagyon max) es ennyi. Mivel a TV-m plex kompatibilis, az nem is lenne olyan rossz, ha mukodne
Mit javasoltok? Koszi!!
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3637 üzenetére
Én találtam egyet 1TB-os tárhellyel, 7 euróért, csak az a baj, hogy 6 TB a havi adatforgalmi keret. Gondolom az ilyen korlátos csomagok nem jöhetnek szóba. A sebesség sem nagy, 100/250 Mbps. Nekem nem nagyon tetszik így... Bár, az a 6 tera, ilyen sebesség mellett elég is lehet. Nem is tudom, mennyi ment fel havonta a kis csomagokkal?
-
dreizwanzig
tag
válasz
Imi1981 #3604 üzenetére
na most untam meg... irtam nekik 2x is, de semmi valasz. raadasul ket accountom is van ott es mind a kettovel ez a gondom. Tud valaki ajanlani egy megbizhato es olcso seed servert? 6 dolcsit fizettem havonta 200Gb tarhelyert, korlatlan torrent. Valami hasonlot keresek. Nem sokat toltok, ugyhogy inkabb csak az a lenyeg, hogy olcso legyen es megbizhato.
-
iguana
őstag
válasz
Imi1981 #3577 üzenetére
ok.
ahogy mondtam a filezilla nem támogatja a segmented download-ot, pedig 10(!) éve gyakorlatilag könyörögnek érte a felhasználók.
lehet, hogy az esetetben teljesen irreleváns, mert szerver oldalról nem engedi, azonban nálunk így alakult:1.kliens win7, elvi 50 Mbps down
2.szerver win7, elvi 100 Mbps upse TC alól, se filezilla alól nem ment soha tartósan 20 Mbps környékén a fájlátvitel.
aztán filezilla szerver oldalon konfigolva, cuteftp pro kliens oldalon és rögtön ment 25-30 Mbps tartósan.
nekünk ez kevés volt (nem csak ezért, de ez más történet), kliens is lett 100/100 kapcsolatú (thx digi) és rögtön 60++ Mbps lett. cuteftp nélkül max. 40 Mbps.
Szerk.: amíg nem használtuk a cuteftp-t kliens oldalról addig szerver oldalról az adott (elsősorban nagy méretű) fájlt helyileg feldaraboltuk és filezilla-val így ment a több szálas letöltés.
-
iguana
őstag
válasz
Imi1981 #3560 üzenetére
nem ismerem a feral-t, elnézést, ha olyat kotyogok bele, ami evidens, vagy nem lehet ott:
próbáltad több szálon a letöltést? (segmented download vagy multipart download)?
próbáltad a buffer size-ot állítgatni?
filezilla esetén pl: [link]én csak a cuteftp pro-t ismerem, ami tud segmented download-ot kezelni, és saját szerveremről nagyon segít, ha tőlem töltenek. ez a filezilla client-ben nincs benne. [link]
nálam a 4 parts beállítás maxolja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Elektromos autók - motorok
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest