- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
mayday00 #4029 üzenetére
Szia!
A kezelőfelületen a stop gomb mellett van az RSS letöltő. Azt hiszem ez egy extra plugin, tehát az alap rutorrentben nincs benne. Erre katt, és felugrik 2 sor. Az egyik az RSS feed címe a másik az elnevezés. A cím kitöltéséhez a hozzáadni kívánt oldalon találsz segítséget.
Ha jó a cím, akkor bal oldalon a státusznál meg fog jelenni a feed és kattintásra indíthatod a letöltést valamint az RSS managert is itt éred el. -
bencsikgab
tag
válasz
mayday00 #3996 üzenetére
Ez a legfrissebb infó:
"Szia!
Megvizsgáltuk a jelenséget, sajnos hardveres probléma van a géppel. Adatvesztés nem történt, de a hiba javítását csak 09.11-re saccoljuk.
Köszönjük türelmed és elnézésed kérjük a tapasztalt kellemetlenségért.A probléma miatti kártérítésről később tájékoztatunk.
Üdvözlettel,
seedserver.co " -
Imi1981
veterán
válasz
mayday00 #3935 üzenetére
Biztos jó de nagyon drága. Akkor már inkább feralhosting vagy ultraseedbox és sokkal több tárhelyet kapsz (és bár nem próbáltam ezt a magyar szervert de szerintem a feral és az ultraseedbox is jobb/gyorsabb ). Nem leszólni akarom úgyhogy inkább csak azt írom nekem nagyon drága és ahhoz képest kevés tárhelyet ad (ami nekem fontos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest