- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batai15 #2572 üzenetére
Csináltam videót, fotót, nekem nincs bajom vele. Aztán a TV-n a DEX, nekem nagyon bejön, gyerekekkel visszanézzük, mindig így szoktuk, hát nem tudom, de szerintem szuper. Mondom ezt úgy, hogy semelyik iphone-om nem tudta ezt a fajta gördülékenységet, amikor tükröztem a TV-vel. A videók, fotók megnézése a Samsunghoz képest, XIX.századi
Gagyi! Borzalom!
Mindenki máshogy használja, más a fontos egy op rendszerben. Amit én tartok fontosnak, az másnak nem az.
Szóval a kamera nekem teljesen jó. Más dolgok zavarnak, de az nem a rendszer hibája, inkább a rá megírt alkalmazásé.
Igazából semmi bajom a Samuval -
Julian86
kezdő
válasz
batai15 #2574 üzenetére
Én tavaly egy hét után adtam vissza az S24-et, pont a kamera miatt és vettem helyette I15-t.
Szerintem is problémásabb az Android, mint az iOS, de cserébe sokkal jobb.
Idén újra rendeltem az S25-t, bízva abban hogy jobb lesz a kamera, sajnos 01.23i rendelés azóta sem jött meg.
De ha továbbra is ennyire rossz a kamera lehet lemondok, még mielőtt kiszállítják. -
-
Jadro
veterán
válasz
batai15 #2169 üzenetére
A FaceID gyorsabban működik és vannak olyan élethelyzetek, ahol kényelmesebb használni, ezt aláírom. De azért nem dönt romba hogy nem 1 másodperc alatt nyílik a telefon, hanem 2. Értem én hogy százalékosan sok, de még a napi elég sok képernyő feloldással is úgy érzem belefér, ebben a rohanó világban is.
Ezt a kényelmi faktort jelenleg fel tudom adni sok más tulajdonságért cserébe, ami meg a másik oldalon hiányozna.
Sőt, boomer vagyok és a lelassult életvitelembe belefér az is, hogy az NFC-t is be/ki kapcsolgatom szükség esetén, mert ez is +1 biztonsági faktor. (Nem is fizetek/érintek naponta túl sokszor.)
De nem vagyunk egyformák, ez csak egy másik nézőpont.
-
jcrk
tag
válasz
batai15 #2163 üzenetére
Ezt kérlek fejtsd ki, hogy mitől fluidabb ez a mindkét rendszeren bruttó 2 másodperces folyamat!
Az egyiket az érintéseddel a másikat az arcoddal oldod fel. Nem kell semelyiken gombot, kódot nyomni vagy alkalmazásba belépni. Ebben mi a fluidabb a faceid miatt?
Mind a két rendszert évekig használtam, de nem értem. -
válasz
batai15 #1167 üzenetére
OK!
kcsa és mhydas99:
Nem igazán vagyok képben ezzel kapcsolatban, mivel nem különösebben izgatnak a frissítések. Csak egy topiktársunk kérdezte privátban, h milyen szoftver van a telón, ezért néztem rá és frissítettem.
De biztos ami biztos alapon nyomtam egy fr-t. Épp ráérek, belakom, ahogy kell.
-
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged