- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
leslien #2398 üzenetére
THX. Úgy néz ki mindig a páratlannál fog el a kell érzés. 21U,23U,25U. Szeretem a Spigen Liquid Air-jét, mindig ezt veszem, de most bennem is felmerült, hogy a kamerák nagyon szabadon vannak. Amit linkeltél Ultra Hybridet, az szerintem ugyanez. Ez a noname viszont tök jó. [link]
-
-
dnelb
veterán
válasz
leslien #2186 üzenetére
így van, kamerában brutál előrelépés a 24u-hoz képest a 16pm, még a gondolkodásom is átkellett formálnom, hogy igenis van értelme elővenni fotóra a telot (végén a samut már elő se vettem inkább) ,viszont hezitálás nélkül jönnék vissza samura ha ezt javítanák mert nagyon síkhülye rendszer az ios, néha fáj használni.
-
dnelb
veterán
válasz
leslien #2180 üzenetére
Onnantól fogva hogy pointnshootban ugyanúgy pofára esik mint a s24u(és a 23,22,s21), számomra semmit nem ér. Gyakorlatilag ha bármit akarsz fotózni ami mozog, akár gyerek, kutya, emberek, autó, bármi, és nem maximális fény van, darabjaira hullik, szétmos mindent, és a jelenlegi flagshipek közül csak a samsung nem tudja megoldani ezt.
Épületképekre, meg álló helyzetre fasza, de az kit érdekel? 10 éve tudja bármelyik flagship. Persze az összes review ezt nézi, aztán mikor az user megveszi meg pislog hogy mi a f*sz történt.
Te is hozod itt a képeket az épületekről meg bokrokról, kutyát nem érdekli. Fotózz le pl játszó kutyákat a pixelel meg a samsunggal, aztán lehet nézni mit tud. Semmit.Gyakorlatilag csak emiatt váltottam ios-ra, gyűlölöm a samsungot emiatt hogy nem tudnak csinálni egy normális kamera szoftvert. Reménykedtem hogy majd a oneui7 + a 25u, de abszolút semmi fejlődés nem történt ebben.
-
-
-
-
-
-
stewe780
őstag
Közeli fotóknál lehet gond. Leglábbis az s22-23-24-nél ott jött elő ilyesmi: [egy kép az s24-es mobilaréna fórumból]
-
barnam_
nagyúr
Ezekben olyan sok különbséget nem látok (nem nagyítottam bele), de tény, hogy a Pixeleken a Gcam mindig is nagyon jó volt. Még mindig megvan a Pixel6-om, majd azzal összehasonlítom
Kamerás témában amit én észrevettem mindegyiken (S23/24+), hogy közelre fotózva a szélek elmosódottak. Ez nyilván gáz egy ilyen árkategóriás terméktől, de én a "fotózok egyet automata módban aztán többet alig nézem meg" típus vagyok.
-
qltsar
veterán
Ez nagyon nem igy van, pedig aztan messze vagyok attol, hogy ertsek a fotozashoz.
Kapasbol ott az autofocus hianya az UW-ben, mar makrozni sem tudsz vele, es bar kevesszer hasznalja az ember az UW-t, azert ez egesz jol tud jonni.
Ha ugyanaz a foszenzor, mint 22,23,24-ben, akkor szamits arra, hogy ugyanugy boltivben szepen belemos a kepekbe - nem a szelekre gondolok - , szoveg fotozasra egyenesen alkalmatlan a fo lencse, ha kellene ilyet csinalni.
Persze ez a mosodas el tud veszni a kep reszleteiben, valaki meg egyszeruen nem latja.
Reszemrol 3db S22, 11db S23/+, 3db S24/+-on teszteltem a dokumentumfotozasnal ezt, mindegyikben ottvolt a hiba a foegysegnel, de a hely, terulet picit variabilis.
Ezekkel azert erdemes szamolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest