- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Skynet258 #2143 üzenetére
Nem csak ennyi.
Kulfoldon ha a Samsung Pay-jel fizetsz akkor cashbacket (penzvisszateritest) kapsz a vasarlasaid utan, szazalekban.
Google Paynel nem.
Illetve Samsung Payjel fizetve bizonyos boltokban alapbol kedvezmenyesebb aron vasarolsz. Persze csak nyugaton, egyelore. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Skynet258 #1866 üzenetére
Tolts le egy játékot, ami igényli a nagyobb teljesítményt. Vedd ki a Game Launcherbol. Látni fogod az akadast
.
wong kok wah
Szerencses vagy, nekem semmi. Nem hiszem el, hogy nincs 1TB készleten nekik és ezt csesztek jelezni. -
Dave Crank
senior tag
válasz
Skynet258 #1721 üzenetére
Én ugyanezekre használom a hangrögzítést, és volt már, hogy megmentett pár Forintunkat.
Felújításban voltunk/vagyunk, és már annyi megbeszélés, anyag, tétel, stb. volt azzal aki csinálta nekünk a munkálatokat, hogy nem mindenre emlékeztem, hogy mire mennyi ment. Na akkor adtam hálát a rögzített hívásokért. -
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Skynet258 #1700 üzenetére
Másik félnek nem jelez semmit, ha te nem tájékoztatod róla soha nem derül ki, ergo csak okosan. Az értesítés meg annyi hogy kiírja hogy a felvételt a tárhelyre mentette. De kirakja a tárcsázóba a 6 gyorsgombhoz is, ergo hívás közben is lehet ki-be kapcsolni a rögzítést.Ja és kihangosítva és bluetooth-on keresztül is rögzít mindent f@szán
-
Julian86
kezdő
válasz
Skynet258 #1342 üzenetére
Hát ez az ára annak, ha olcsóbban akár az ember hozzájutni ezekhez a termékekhez. Nekem 02.26 a kiszállítás dátuma, úgy hogy én 01.23-án rendeltem a kékesfekete színű S25-t.
Ez a szín sajnos csak webshopban elérhető, na meg így kapok hozzá gyári töltőt is. Mashol nem tudtam volna így megrendelni, így marad a várakozás.
-
tms+
aktív tag
válasz
Skynet258 #1342 üzenetére
én is ezt mondtam, hogy 1st world problem, de tényleg nem kezelik profin a szállítást, mert összevissza lehet nyomonkövetni, meg változnak a napok, ellentmondásos az egész
szerintem is gáz, hogy pont ők nem adják ki, aminek semmi értelme, mert már mindenhonnan el lehet kb. hozni. oké, me adják ki, de akkor sehol
február 7. a hivatalos értékesítés kezdete, szerintem örülhetünk, ha aznap kiszállítják
-
-
-
válasz
Skynet258 #530 üzenetére
Tegnap adtam el a 16 pro-m, S25 U miatt. Én meg jópár éve csak ios, anno volt S-széria minden évben pluszban az iPhone-ok mellett. Talán a S21-ig bezárólag. S24 megjelenése óta tervezem a váltást, de az utolsó pillanatban mindig elbizonytalanodtam. Most, hogy megláttam a 25 szériát, végleg rászántam magam. A második lépést is megtettem, tényleg eladtam az iPhone-t. Az első lépés, hogy előrendeltem az Ultra-t. Remélem összejön. Ha nem, veszek itt az aprón valakitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest