- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
waszabi07 #2567 üzenetére
Eredetileg azt szerettem volna, de pont emiatt(is) minek vettem volna annyival drágábbat, érted...
Kipróbálni a sima kevés az akku miatt, a plus-nak nagyobb az akkuja, szerintem a 3 közül a legjobb vétel,(ár/érték arányban gondoltam)
Az Ultra akkor lenne szerintem jó vétel, ha egy 6000 akku lenne benne. Számomra úgy megérte volna.
-
válasz
waszabi07 #2471 üzenetére
Én többször is, amióta megvan a teló és ezt használom. Amikor nem jó, akkor a kártya is hiányosan jelenik meg. Csak a zöld kártya, minta, felirat, számok és minden nélkül. Majd újra kezdem és rendesen megjelenik a kártya, ahogy valójában kinéz és el is fogadja. Ez szoftveres bug. Ennyi.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
waszabi07 #1729 üzenetére
Hát, pár napos még csak nálam így a topikjában tudnák ezt megmondani, de saccra ilyen másfél, talán 2 nap. Én alapvetően megszoktam, hogy este felrakok mindent és így csak 1 napot kell bírnia nálam mindennek, az meg azért bőven megvan. De mióta home office-ban melózok már ez sincs nagyon, nap közben valami enni kér akkor megy a töltőre és annyi.
Ha már töltés, pont tegnap vettem egy wireless töltőt ami kezeli a telót/órát/fülhallgatót. Samsung gyárit akartam, van a duo meg trio töltőjük, de állítólag cicereg töltésnél, meg nehéz eltalálni a megfelelő pontot a töltéshez, szóval inkább lehúzták mindenhol, mint nem. Mondom Alza úgyis jó visszavétben, megveszem az ő sajátmárkás cuccukat... és még csak vissza sem kell vinnem, mert tök jól működik, tölt mindent ahogy kell.
Must have cucc, ha nem zavar a kábelnél lassabb töltési sebesség - más hátránya meg igazából nincs is, a LED-ek sem égetik ki az ember szemét. -
-
nfsu17
veterán
válasz
waszabi07 #1682 üzenetére
Itt egy szűrt lista, hogy most mik tudnak garmin pay-t.
De egy csomó óra pl nincs a listán (mert gondolom hivatalosan a .com oldalról már nem lehet rendelni, de amúgy létező órák és sok helyen még biztos vannak polcon), például az én régebbi VenuSQ-m, de az utódja, a VenuSQ2 sincs rajta, pedig mindegyik gond nélkül tudja. Ráadásul ezek inkább 100k alatti órák voltak. Tény, hogy nem túl szépek, de én meg nem tudok a vékony karomon hordani egy körtéglát, mert hogy néz már ki.
Ez meg egy apple watch utánzat, az meg kb mindenkinek van, szóval nem lógok ki a tömegből.
Revoluttal használom, a legjobb dolog ami az utolsó években a digitális fejlődésem során valami tényleges érdemi fejlesztés is volt (nem...50-ről 64MP-re ugrani a mobil főkameráján nem az, bármennyire is így gondolják a gyártók)
-
Zototh64
őstag
válasz
waszabi07 #1682 üzenetére
Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Carbon Grey DLC 51mm-es van most, előtte Instinct 2X volt, mindkettővel lehet fizetni.
Revolute van beállítva erre.
Viszont csak kétszer fizettem vele, két különböző helyen, próba képpen, mert a telefon mindig velem van, azzal meg gyorsabb is, és egyszerűbb is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Overwatch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest