- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jcrk
tag
válasz
VANESSZA1 #1821 üzenetére
Itt azért érdekes, hogy az e-mail után van 14 napod elküldeni (ami gondolom ott is rendelés másnapján legkésőbb megérkezik), míg a magyar sasmungnál az új megérkezése után van rá 3 nap. Szívás ha valaki nem akar 2x költözni és Jet Blacket rendel amit a rendelés után 1 hónappal kap meg.
-
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
VANESSZA1 #1748 üzenetére
GLS-től most jött mail, hogy 11:30-14:30 között érkezik a csomagom, Samsungtól.
Érdekes, mert egész hétvégén néztem, semmi állapotváltozás nem volt, sem Rabenen, sem GLS bármely felületén.
Mondjuk ShopApp-ban és GLS-nél is mára volt a tervezett kiszállítás írva, Rabenen pedig holnapra, 4-e. -
válasz
VANESSZA1 #1625 üzenetére
A Gemini tud magyarul (beszél is), viszont a telefon nem mindegyik AI funkciója elérhető így. A linkelt példa a sima Fordítás Google Lens-szel - ez működik a a Google bekarikázásos módszerével mindenen, magyarra vagy bármilyen nyelvre, amit a Google Translate kezel.
Ami nincs magyarul az AI funkciók közül:
Hívássegéd
Tolmács
ÁtírósegédJó lenne, ha egy tesztben már végre tiszta vizet öntenének ezekről, mert mindenki csak azt mondja el, hogy "egyes AI funkciók" nem érhetők el magyarul.
Hát ezek azok, a többi simán működik. -
válasz
VANESSZA1 #1546 üzenetére
Tényleg jól néz ki, de engem zavar, h rajta van. Nem is volt fent sokáig, pár óra után leszedtem. Annyira szép ez a teló, én nem fogom egy tokban rejtegetni.
Leginkább az zavar, h nem látom a titán keretet, plusz a kávát is vastagítja.
Maradok tok nélkül, ha esetleg sérül a keret, akkor visszateszem rá ezt a tokot. Ha meg nagyobb a sérülés, akkor viszem a biztosítóhoz. De remélhetőleg nem lesz gond (kopp-kopp), mert ügyesen vigyázok a dolgaimra.
Hívásrögzítésről nem tudok nyilatkozni, én nem használom.
-
l1k3_1t
tag
válasz
VANESSZA1 #1358 üzenetére
Használd a felhőalapú Samsung Cloud-ot vagy a helyi kapcsolatot igénylő Smart Swichet (utóbbival sokra lehet menni).
Lehetnek olyan appok mint mondjuk a csak eszközön beregisztrált 2FA azonosítók, azokkal külön kell foglalkozni a másik mobilra mentésre (Google Authenticator app-al QR kóddal lehet másik mobilra menteni a dolgot), lehet olyan fájlok is amely a felhőalapú biztonsági mentés enged magához pl. Viber és Whatsapp üzenetek, különleges fájlkiterjesztések stb. Az alap személyes adatokat elmentheti mindegyik eszközzel az előbbiek.Ha van a DÁP arról nem tudok nyilatkozni, lehet hogy újra be kell térni egy legközelebbi kormányablakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged