- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Suse Live-Eval verzióval használtam KDE-t, semmi gond nem volt hanggal. SB128 volt a hangkütyüm akkor. most a SoundMax-szal nemtom mit csinálnának, Live-Eval 8.2 volt ezen is, nem volt gond a KDE-vel. valamelyik nap felraktam Mandrake 8.1-et, az nem ismerte föl a hálóvezérlőt. ingyen letölthető 1 CD-s van esetleg más Linux? warez felejtős, 4Gb-os vinyóval nem lehet dc-zni
majd ha gariban megjön a másik, akkor majd visszatérek erre a lehetőségre is talánbár UHU sztem bőven elég amit tud
-
xmms ezt irja:
1. ellenőrizem, hogy megfelelöen van-e beállitva
2. ellenőrizzem a kimeneti plug-in-t. /szerintem nem ez a baj/
3.semmilyen más nem foglalja-e le az eszközt...
egyébként boot közben minden zöld [ OK ]
jah, és a 4. playgomb nyomásra lejátsza a zenét, csak hang nincs.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
-
-
proximus
senior tag
1. #984 : ez így semmit nem mond.
2. #986 : ez nem kernel üzenet, hanem a grub- é, az meg ugye a betöltő manager.
3. #987 : ez már jobb egy fokkal a részletek kérdésében, + ua. mint a #984 akart lenni jól gondolom? Egyébként ezt a fajta kernel pánikot(ami egyébként lekezelt hiba) a ''kígyó a farkába harap'' eseteként lehetne jellemezni,
Ez legtöbbször figyelmetlenség eredménye, mert: a partíció(vagy maga a hardver(IDE vinyo)) kezeléséhez szükséges driver(ek) magán a partíción van(nak), így nem tölthető be. A legegyszerűbb megoldás: nem modulként [M] kell választani a gyökér partíció fájlrendszerét, (illetve a hardver driverét) hanem fixen bele a kernelbe [*].
-
proximus
senior tag
Hi!
1. Ezt én nem tudhassam, mert Gentoo -ista vagyok.
2. Nincs nyomtatóm, szóval nem tudtam még alaposabban elmélyedni benne, de mintha az lpr -rel tudnád kezelni a nyomtatnivalót. Addig is: man lpr, vagy nyomtatás hogyan elolvasása: Bővebben: link -en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest