- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok! kérdésem (ha van akkor rakom fel!) van az uhu hoz hivatalos vagy nemhivatalos de jól működö (parnacssorból megy, minden a helyén) firefox és thunderbird csomag? jah és olyan ha elrakom a cedegat debből akkor bekerül a synapticba?
-
sziasztok! hogy kell a k3b -vel mp3 cd csinálni mert nekem nem sikerült normálisan. root mapából csak 1 számot jáccik le átlag és naon nehezen olvassa a lemezt a cd lejáccó. jah az samsung. mit kell mi a bibi?
-
sziasztok!
hogy vagy mi kell ahoz ,hogy az ogg fájlaimból mp3 legyen? -
ez kell na majd holnap:
Bővebben: link -
sziasztok! hogy kell beállítani a több hangot eccere? hangszerver bekapcsolva de ,hogyan?
-
monnyátok a built in uhu driverral a 312 fp kevés? és amúgy?
-
sziasztok4 ,hogy lehet vmi progit úgy futtatni mint a winel gnomeon ,hogy a háttérben?
-
próbálgattam a hagot beállítani de nem sikerült sajn sehogy a hangszerver más ötletek? ac97'
-
sziasztok!
kúl de 2bibim lenne. 1 hangszervert hoan. beállítottam a hang alatt de nem megy. 2. háttérben futtatást hoan? -
válasz
White Tiger #1704 üzenetére
nem kell telepíteni. cdről megy csak a cdt bebutulni.
-
sziasztok kinek fagyott a telepítő mert sajn evvel a linuxfórumon bogarat ültettek a fülembe
mi a megoldása. egy hét és fenn lesz
-
kinek fagyott le a telepítő és mi a megoldás ellene?
-
válasz
jakobkacsa #1622 üzenetére
de mér szednéd le monnyuk flashgettel vagy free download managerrel bithibásan?
-
sziasztok!
az új uhu linux 1.2 mikor jeleni meg? és mit tartalmaz XFree -t vagy Xorg -ot? -
válasz
Jam-Master J #1566 üzenetére
na akkor télleg jó
-
válasz
Jam-Master J #1564 üzenetére
szerintem mind1.
-
válasz
Jam-Master J #1557 üzenetére
köszi!
ha shutdown -t írok be simán akkor milesz?
-
sziasztok!
hogy lehet az uhut graf felület nélkül tehát parancsértelmezőből újraindítani kikapcsolni? -
válasz
_Volkovy_ #1528 üzenetére
ezek 1 cd-n rajtvannak.
xmms -> ua mint winamp még winamp skin is van hozzá
mplayer -> magyar fejl. movie player codekokkal
OO.o (openoffice.org) = microsoft office
total comm -> midnight commander gyk egyenlő (pl kinézet) a norton commal csak többet tud és magyar
fájlrendszer asszem uhunak ext3 -as linux partition
asszem látni foglya a vinyóid
kell neked az 1cd mert az az install a 2cd + progik vannak. ennyi. -
hi'
van az uhuban alapból valami mp3 grabbelő progicska? -
sziasztok! makipróbáltam adrikánkat és hát. öhömm nem akart menni 1024*768*24*85hz-ban pedig beállítottma. konfig adatoknál. mi lehet a bibbencs? pedig a teszt is megvót.?
-
hi mikor lesz elérhető az uhulinux 1.2?
-
uccsó kérdés lilo vagy grub? jah és ha nem telepítek grubot akkor lehet uhu alól utólag lilot? és van más is ezen a kettőn kívül?
-
fölteszem a mai vegyes érzelmeket keltő kérdésem
na akkor: ki telepített már uhura ati linux dirvert pl 9600xt-re mire jutott mennyit szívott ha szívott és egyebek. várom a válaszaitok!
-
hi' lenne egy pár kérdísem: na akkor
1. az uhu linux ből miből különbözik az 1cds és a 2cds versión
2. van e az uhuba beépített msn kliens csevegőprogi vagy vmi hasonló ha nincs mia a neve ?
3. ez a probesz eggyel feljebb csak vga cserénél jön ki? telepítés alatt, után nem ugye? -
upp! és milyen különbség van a kde és a gnome környezetben? pl. a koffice nemmegy gnomeon?
és upp!
-
hi tartalmaz a uhu valami c++ programmer progit? vagy lehet hozzá letölteni?
-
hi. telepítéskor kilehet kapcsonli a grub-ot a linuxból? erre válaszoljatok nekem pls.
-
húú vki el akarom indítani a doom2 -őt uhuban és a wine valami hibával nem indul. (ez csak próba doom2) meg ,hogy benne van e alapból a gnome-commander mert nekem nem volt legalábbis nem találtam. uhu linux 1.0 pcworld -ös office változat. jóét
-
-
kész terror ez a linux winfos utád de nekem teccik! főleg az ?MPlayer!
-
-
aha. és ha fenn van akkor csak elindítom a telepített cucc exe -jét és láss csodát? na majd holnap kipróbálom pl egy total commanderrel.
-
és monnd ,hogy tudok progikat indítani vele? vagy telepíteni?
-
mondjátok ,hogy megy a wine vagy van nektek hozzá valami magyar leírásotok. pontosan arra lenék kíváncsi ,hogy tok egy win98 -at elindítani. ja csak a linux van fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest