- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
Dilikutya #1921 üzenetére
milyen az a jobb oldali panel???
parancssorból nem sikerült!
valaki megmondaná, hogy mit kérdez amikor valami demand-ossat kérdez meg, a dns beállítása elött??? arra no-t kell??
no meg miért volt, hogy beállítottam, kapcsolódtam, azt írta megy, adsl-status is, és semilyen böngivel nem ment, és újraíndítottam, onnantól nem is kapcsolódott....
(habár megyek megnézem, mert elöbb winből se ment, megdeglett a szvicccs... )
.run-t fel tudok tenni uhura???
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Dilikutya #1915 üzenetére
néhány installer szokott ilyen lenni, hogy szkripttel egybe van gyógyítva bináris része is a dolognak.
de ha erőszakosan megnyitod, akkor megtalálod a szkriptet is.
próbálkozz mondjuk mc-benm f4-gyel, azaz az mcedittel.
(gz.sh... érdekes, mert a gz, az a gnu-zip által tömörített állomány, az sh meg ugye shell szkript. mondd, hogy nem egy szép világ ez.)
Nimrod, grat!
és grat az ati drivercsapatának is, a kiválóan dokumentált, stabil, egyszerű driverért.
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
válasz
Dilikutya #1742 üzenetére
Itt iratkoz6sz fel:
Bővebben: link -
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya #1258 üzenetére
Idetévedhetne valami Linux guru, hogy valami megoldást találjon.
Van valami adslstart adslstop és adslstatus parancs is van benne, azokat is próbáltam a tárcsázó helyett. Ha elindítom az adslstart-ot, utána az adslstatus szerint él a kapcsolat, csak egyszerűen nem jön be semmi oldal.
Azért az ilyen dolgokat igazán megoldhatnák, hogy simábban működjenek. Előtte modemes netem volt, az se ment UHU alatt -> Lucent chipes belső modem volt. Felraktam a drivert hozzá, de utána is mindíg be kellett gépelni 3 parancsot, és csak utána lehetett tárcsázni (az UHU tudásbázisból bogarásztam ki, hogy mit). Ott volt pl a BeOS 5 amit felraktam próba képpen. Abban beírtam a telszámot, nevet, jelszót, és már ment is a net (ugyanezzel a belső modemmel, még drivert se kellett felraknom hozzá), pedig az nem egy elterjedt oprendszer.
(ezt féligmeddig egy upnak szántam, csak gondoltam írok bele némi értelmes dolgot is)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest