Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
milyen az a jobb oldali panel???

parancssorból nem sikerült!
valaki megmondaná, hogy mit kérdez amikor valami demand-ossat kérdez meg, a dns beállítása elött??? arra no-t kell??
no meg miért volt, hogy beállítottam, kapcsolódtam, azt írta megy, adsl-status is, és semilyen böngivel nem ment, és újraíndítottam, onnantól nem is kapcsolódott....
(habár megyek megnézem, mert elöbb winből se ment, megdeglett a szvicccs... )
.run-t fel tudok tenni uhura???
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
néhány installer szokott ilyen lenni, hogy szkripttel egybe van gyógyítva bináris része is a dolognak.
de ha erőszakosan megnyitod, akkor megtalálod a szkriptet is.
próbálkozz mondjuk mc-benm f4-gyel, azaz az mcedittel.
(gz.sh... érdekes, mert a gz, az a gnu-zip által tömörített állomány, az sh meg ugye shell szkript. mondd, hogy nem egy szép világ ez.
)
Nimrod, grat!
és grat az ati drivercsapatának is, a kiválóan dokumentált, stabil, egyszerű driverért.
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Itt iratkoz6sz fel:
Bővebben: link -
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Idetévedhetne valami Linux guru, hogy valami megoldást találjon.
Van valami adslstart adslstop és adslstatus parancs is van benne, azokat is próbáltam a tárcsázó helyett. Ha elindítom az adslstart-ot, utána az adslstatus szerint él a kapcsolat, csak egyszerűen nem jön be semmi oldal.
Azért az ilyen dolgokat igazán megoldhatnák, hogy simábban működjenek. Előtte modemes netem volt, az se ment UHU alatt -> Lucent chipes belső modem volt. Felraktam a drivert hozzá, de utána is mindíg be kellett gépelni 3 parancsot, és csak utána lehetett tárcsázni (az UHU tudásbázisból bogarásztam ki, hogy mit). Ott volt pl a BeOS 5 amit felraktam próba képpen. Abban beírtam a telszámot, nevet, jelszót, és már ment is a net (ugyanezzel a belső modemmel, még drivert se kellett felraknom hozzá), pedig az nem egy elterjedt oprendszer.
(ezt féligmeddig egy upnak szántam, csak gondoltam írok bele némi értelmes dolgot is
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)