Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #1298 üzenetére
Szia!
Szerintem akár windows alól a 42 GB-ból válassz le egy darabot (5-10 GB), ezt Partition Magic-kel vagy más hasonló programmal meg tudod tenni, és azt formázd ext3-ra. Bár a formázást már valószínűleg a linux telepítője is fel ajánlja majd, csinálnod kell még egy kissebb particiót linuxswap-nak (1GB biztos elég, de lehet még annyi sem kell). A SuSE telepítőjét nem ismerem, de valószínűleg kezeli majd a windowzos particiód, mint választható opciót a bootolásnál. Az UHU Grubja biztos kezeli nekem az van fenn. -
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #1278 üzenetére
Szia!
Azért Linux alatt játékkal ne nagyon számolj. Néhány program futtatható, másokhoz van linuxos installer és néhány megy emulátorral, csodát ne várj! Meg sem közelíti a windows több ezres játékkínálatát.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: Bővebben: link
Szerintem játékra tarts fenn egy windowsos particiót és közben telepíts fel egy linuxot (UHU, blackPanther vagy ami tetszik) és ismerkedj vele.
Üdv
meoindil
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest