- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Picimaci #1063 üzenetére
Van SUSE-s topik, ott könnyebben találsz segítséget
Van valami, amitől teljesen le vagyok nyűgözve:
A tesztvinyón tanyázik az UHU, ezért ma kénytelen voltam egy ABIT ZH6-on és egy GIGABYTE GA6 WMMC7 (IBM) lapot alá tenni, az ABIT BX6 után. Mindkettőn hiba nélkül elindult. Elképesztő -
kamikaze boci
őstag
Köszi, ezzel gyorsabb lesz.
Úgy kifagyott az MPlayer, hogy csak na. Hiába minden, semmi nem mozdul. Azt mondják, a Linux kisebb erőforrás igényű (nekem megzabálta az összes procit és memóriát a PIII 550-esen egy egyszerű dvd lejátszás), és stabilabb (az első valódi igénybevételnél kifagyott, igaz nincs kékhalál, csak színes halál).
Felteszem, hogy én rontottam el valami, de mára elfogyott az erőm, folyt köv holnap (dvd lejátszó telepítéssel kezdem). Köszi a segítséget mindenkinek!
-
kamikaze boci
őstag
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #1027 üzenetére
Ja és rém lámának érzem magam
-
kamikaze boci
őstag
Jézus, nem lehet ezt inkább egy progival megoldani? Most állok át XP-ről (már a harmadik kísérlet, korábban SUSE volt), kicsit bonyolult még.
Mindegy, megpróbálom azért.
tehát létrehozom az említett könyvtárat
parancssorba beírom mount xxx.iso /mnt/loop -o loop
az iso9660 hová kellhet? -
kamikaze boci
őstag
Az UHU-ban van Daemon Toolshoz hasonló virtuális meghajtó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest