- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
UHU Linux Live-ban a gedit nem akar megnyitni egy gz.sh kiterjesztésű fájlt, a kódolásra panaszkodva. Az autodetect nem müxik, én találjam ki mivel nyissam meg?
Bár lehet, hogy ilyen Live verzióra fel se lehet semmit pakolni. De akkor minek van benne csomagkezelő
-
Dilikutya
félisten
Beüzemeltem Adriennt
Megy pöpecül, kár hogy NTFS-re nem tud írni. Letöltené a drivereket hozzá, de valami gikszer lép föl. Így minden inditáskor újra be kell írni a net jelszavát, mást ugysem kell állitani. Határozottan tetszik a Linux
Azt hiszem, nemsoká felteszek egyet normálisan is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J #1741 üzenetére
Címe?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J #1738 üzenetére
UHU Live 2.4 -re nem tudsz megoldást? Az /etc/sysconfig/network könyvtárban nincsen semmi. Régebbi UHU Live alatt simán ment az ADSL, most viszont nem akarja az igazságot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_ #1528 üzenetére
Amit biztosan tudok, hogy irodai programok vannak benne, de szerintem ahhoz hogy mindened legyen, kell mind2 CD. Magához a rendszerhez szerintem az első CD is elég.
Én is a bagolypajtáson agyalok. Mplayer (ha ez azonos a tieddel) van linuxra, asszem mintha ebben is benne lenne. -
Dilikutya
félisten
az uhu live 1.1 az istennek se akarja látni a cd meghajtót, és fogalmam sincs, hol lehet megtalálni a windows alatt használt mappákat.
-
Dilikutya
félisten
Suse Live-Eval verzióval használtam KDE-t, semmi gond nem volt hanggal. SB128 volt a hangkütyüm akkor. most a SoundMax-szal nemtom mit csinálnának, Live-Eval 8.2 volt ezen is, nem volt gond a KDE-vel. valamelyik nap felraktam Mandrake 8.1-et, az nem ismerte föl a hálóvezérlőt. ingyen letölthető 1 CD-s van esetleg más Linux? warez felejtős, 4Gb-os vinyóval nem lehet dc-zni
majd ha gariban megjön a másik, akkor majd visszatérek erre a lehetőségre is talánbár UHU sztem bőven elég amit tud
-
Dilikutya
félisten
Azt szeretném megkérdezni, hogy az UHU Linux 1.1 igényli-e a telepitéshez mind2 CD-t? vagyishogy szükséges-e a 2. CD? egy 4.2Gb-os vinyóra akarom rátenni, csak a legszükségesebb dolgok kellenek, net, ilyesmi, nem akarom a teljes 3Gb-ot feltenni. Azért sem mind1 a dolog, mert akkor nem töltöm le a 2-es CD-t.
ami kell linux alá: mp3 lejátszó, irc, java, böngésző az alapdolgokon kivül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest