Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
UHU Linux Live-ban a gedit nem akar megnyitni egy gz.sh kiterjesztésű fájlt, a kódolásra panaszkodva. Az autodetect nem müxik, én találjam ki mivel nyissam meg?
Bár lehet, hogy ilyen Live verzióra fel se lehet semmit pakolni. De akkor minek van benne csomagkezelő
-
Dilikutya
félisten
Beüzemeltem Adriennt
Megy pöpecül, kár hogy NTFS-re nem tud írni. Letöltené a drivereket hozzá, de valami gikszer lép föl. Így minden inditáskor újra be kell írni a net jelszavát, mást ugysem kell állitani. Határozottan tetszik a Linux
Azt hiszem, nemsoká felteszek egyet normálisan is. -
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Címe?

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
UHU Live 2.4 -re nem tudsz megoldást? Az /etc/sysconfig/network könyvtárban nincsen semmi. Régebbi UHU Live alatt simán ment az ADSL, most viszont nem akarja az igazságot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Amit biztosan tudok, hogy irodai programok vannak benne, de szerintem ahhoz hogy mindened legyen, kell mind2 CD. Magához a rendszerhez szerintem az első CD is elég.
Én is a bagolypajtáson agyalok. Mplayer (ha ez azonos a tieddel) van linuxra, asszem mintha ebben is benne lenne. -
Dilikutya
félisten
az uhu live 1.1 az istennek se akarja látni a cd meghajtót, és fogalmam sincs, hol lehet megtalálni a windows alatt használt mappákat.
-
Dilikutya
félisten
Suse Live-Eval verzióval használtam KDE-t, semmi gond nem volt hanggal. SB128 volt a hangkütyüm akkor. most a SoundMax-szal nemtom mit csinálnának, Live-Eval 8.2 volt ezen is, nem volt gond a KDE-vel. valamelyik nap felraktam Mandrake 8.1-et, az nem ismerte föl a hálóvezérlőt. ingyen letölthető 1 CD-s van esetleg más Linux? warez felejtős, 4Gb-os vinyóval nem lehet dc-zni

majd ha gariban megjön a másik, akkor majd visszatérek erre a lehetőségre is talán
bár UHU sztem bőven elég amit tud -
Dilikutya
félisten
Azt szeretném megkérdezni, hogy az UHU Linux 1.1 igényli-e a telepitéshez mind2 CD-t? vagyishogy szükséges-e a 2. CD? egy 4.2Gb-os vinyóra akarom rátenni, csak a legszükségesebb dolgok kellenek, net, ilyesmi, nem akarom a teljes 3Gb-ot feltenni. Azért sem mind1 a dolog, mert akkor nem töltöm le a 2-es CD-t.
ami kell linux alá: mp3 lejátszó, irc, java, böngésző az alapdolgokon kivül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Blu ray írás és írási hiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet, hogy ilyen Live verzióra fel se lehet semmit pakolni. De akkor minek van benne csomagkezelő
Megy pöpecül, kár hogy NTFS-re nem tud írni. Letöltené a drivereket hozzá, de valami gikszer lép föl. Így minden inditáskor újra be kell írni a net jelszavát, mást ugysem kell állitani. Határozottan tetszik a Linux