- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
lefekves elotti up
-
MoP_FX 57
őstag
upupupup
-
MoP_FX 57
őstag
Na upsz! Nagyon szeretnem feltelepiteni, valaki expert segitsen!
-
MoP_FX 57
őstag
na vagyok,vegulis suse linuxot szeretnek telepiteni ,minden szep es jo de elakadok a particionalasnal valaki leirhatna ,hogy pontosan mikat kell ahhoz tennem, hogy megmaradjon az xp de mellette van egy 42 gigas particio amire szeretnem rakni.Lecci lepesrol lepesre,kezdo linux user vagyok
-
MoP_FX 57
őstag
na valaki segitsen
-
MoP_FX 57
őstag
upsz!
-
MoP_FX 57
őstag
na felmerult egy kis gond elkezdemem telepiteni s ott ahol huzza a pontakat megall se vinyo se cd , semmi sem tortenik, mit csinaljak?
-
MoP_FX 57
őstag
upsz!
-
MoP_FX 57
őstag
s meg egy kerdes (egyebkent egyre kivancsibb vagyok,bar teljesen nem lesz idegen mert mar egy evet tanultam suliban)na szoval baratokkal nagyon szeretek chatelni meghozza msn messengerrel na erre kene meg egy jo! alternativa ami kompatiblis az msn-el es tudok vele videokonferencia-zni! is
-
MoP_FX 57
őstag
UP!
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
eddie303 #1271 üzenetére
Nem kerulgetem a kasat megmondom mirekellene ,mert nalam ezek fontosak, s ha nincs ra alternativa az nem jo
.
Tehat a kovetkezok: -Internetezes (asszem Mozilla),e-mail olvasas,valami zenelejatszo,video lejatszo,DC ++ hoz hasonlo kliens,vallami rendszer figyelo progi (pl windows alatt aida 32) es azt hallottam ,hogy lehet linux alatt jatekokat futtatni valami patch-el?
Elore is koszi a valaszokat
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Na egy idore elegem van a Windows-bol ezert ugy dontottem kiprobalom az UHU linuxot de az a gond ,hogy valami iszonyat lassan szedi ,meg valami 2 nap 3 ora,nem lehetne ezt valahogy gyorsitani (mert erzem ,hogy nem is hasznal teljes savszelesseget)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest