- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
grabber #3247 üzenetére
hiába, csudálatos oprendszer az a xp, legtöbb user jobb is ha megmarad nála..
ui: nincs olyan lap amit éppeszű ember csinált és ne lehetne linux alatt megnézni...
na jó van, egy pár, de ez pont nem az...
max nem kattan fel a link, megnézed a tulajdonságait, beilleszted a címet és ''viola'' -
ngabor2
nagyúr
válasz
grabber #3130 üzenetére
akkor próbáld a következőt:
sudo poff -a
pon dsl-provider
a kimenetet pedig másold be ide.
esetleg próbálkozz megint a sudo pppoeconf paranccsal.
mondjuk lehet, hogy már a hálókártya nem tetszik neki, akkor meg csinálhatjuk itt a tiszteletköröket... milyen chipes? lspci mit ír ki rá? csak az ethernet controller-es sor érdekel.
roby: egy időben én is erősen gondolkodtam rajta... asszem a 6.10-nek külön partíción adok majd még egy esélyt, és ha nem válik be, akkor maradok a jelenlegi, nagyjából beállítottnál. -
ngabor2
nagyúr
válasz
grabber #3126 üzenetére
ps aux | grep pppd
mit mond?
ha csak egy sort ad vissza, és nem ilyesmit:
root 4236 0.0 0.0 2708 860 ? Ss Aug11 0:00 /usr/sbin/pppd call dsl-provider
akkor próbálkozz parancssorból a pon dsl-provider paranccsal. de linux alatt általában a ''nem csinált semmit'' a jó jel, ha hiba van, akkor szokott kapálózni.
ellenőrzésképp egy ping freemail.hu-t nyomjál, hogy kilát-e (ctrl-c-vel lehet megszakítani).
Roby: a /etc/fstab-ban is benn vannak azok a felmountolt partíciók? mondjuk én alapból letiltottam minden ilyen okos mountolást, tehát konkrét tapasztalatom nincs vele. ha nagyon zavar, hogy nincs az asztalon, csinálj rá kézzel linket.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest