- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
koviamy
csendes tag
válasz
Dhampir #26296 üzenetére
Fogalmam sincs mit kérdezel. Letöltöttem az ubuntu.hu-ról a xubuntu változatot, felraktam és kész. Frissítette magát és egészen jó lett. Persze még sok dolgot fel szeretnék rá rakni. Ha minden működik majd, akkor tudok nyilatkozni, hogy minden jó-e, vagy ez-és ez nem működik.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #26259 üzenetére
Pár linkem az Ubuntu alatt sikeresen futtatott játékokról:
Call of Pripyat - Ubuntu 14.04
Call of Pripyat + AMK Devolution - Ubuntu Linux 12.04.4
Oblivion Lost 2010 - Ubuntu 12.04
Call of Pripyat - Ubuntu 12.04 (Kiwi Linux)
(#26260) sz.balazs.95
Kicsit kemény volt az a játék. Amennyiben jól rémlik, a Penumbra is fut Linuxon, az sem éppen gyenge idegzetűeknek való.
A fentiek ellenére a normálisabb játékokat, például a kalandjátékokat jobban kedvelem, vagy leggyakrabban a pasziánszt.
A Stalkernek van hangulata, de elég depressziós a sztori.Linux alatt a zenélős PySol Solitaire volt nagy kedvencem, amíg zenélt.
Kezdek kiöregedni ezekből a baromságokból.
-
-
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #26063 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy GUI-s dd, amivel bármilyen linux ISO-ból működő pendrive telepítőt tudsz készíteni. Ha viszont Debian-ból, Ubuntu-ból, Mint-ből és ezekből származó disztribúciókból kívánsz készíteni, inkább a Mintstick-et használd. Ez egyben pendrive formázó és ISO író is.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #26025 üzenetére
Tkp. mindegy, nem nekem lesz. Majd megnézem, melyik foglal kevesebbet. Négy év alatt hozzászoktak a baloldalon lévő gombokhoz.
(#26026) cigam
Nálam az 5.0.18-ason is csinál hasonlót, de csak a boot alatt. Amikor az asztal feláll, akkorra jó lesz. 128 MB vga-t adtam, 3D be van kapcsolva. A multiverse tárolós VBoxot használom. -
lev258
veterán
válasz
Dhampir #25969 üzenetére
Nálam ilyet nem csinál. De tudod, az UTC-Local Time problémák szokták okozni, ami Windows-zal együtt még problémásabb.
Lacces: Valahol van beállítás, hogy a hálózatról szinkronizálja magát. Nálam az okozott kisebb gondot, hogy a telepítéskor nem foglalkoztam vele és amerikai zónában volt, utólag meg macerás volt átállítani. -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #25738 üzenetére
Abu85 hozzászólásában olvasható az AMD-nek ez a szimpatikus hozzáállása, amelyet most a szövegkörnyezet végéről kiragadva idézek:
Az egyetlen különbség, hogy az AMD-nél vannak mérnökök is, akik direkten válaszolnak a kérdésekre, míg az NV-nél csak marketingesek érhetők el.
-
lev258
veterán
válasz
Dhampir #25709 üzenetére
Kolléga válasza nem egészen korrekt.
A linkelt írást megfelelően kell értelmezni. Maga az fglrx teljesen megszűnt; nemcsak a Canonical, hanem az AMD döntése is. Amiért "nem ajánlják" a 16.04-et a gamereknek, az a következő: a nyílt driver OpenGL támogatása még nem megfelelő minden jelenlegi AAA játékhoz (bár nemrég AMD fronton elérték a 4.3-at). Emellett főleg azok, akiknek GCN1.0 van, teljesítményesést tapasztalnak az fglrx-hez képest. A GCN1.2 tulajok már örülhetnek, nekik a nyílt teljesítménynövekedést hoz a tesztek szerint. Utóbbi, bár nem egészen, de nagyjából igaz a GCN1.1 tulajokra is.
Valóban lesz egyfajta zárt driver, ami a nyáron esedékes, de ennek fő feladata a még nem elérhető OpenGL támogatás elérése, ipari szereplőknek szánt funkciók, illetve gondolom olyanok, mint a Crossfire, Freesync, valamint a Vulkan képesség. Bár az utóbbiak valószínűleg utat találnak majd a nyíltba idővel.
Egyébként az AMD fordítja az erőforrásait a nyíltra, gyakorlatilag az ő embereik fejlesztik. -
válasz
Dhampir #25611 üzenetére
Igen, sőt. Egyelőre csak a még nem támogatott LTS->LTS frissítést tettem meg. Ez ugyanis csak a .1 után lesz támogatott kb 3 hónap múlva.
A gondozásomban lévő 6 gép közül 3 már ezen fut, ebből egy már alpha óta. Van még két 15.10, hamarosan, ahogy időm és lehetőségem engedi, lépnek azok is. 😊 Az utolsó LTS meg nem kap frissítést, így is haldoklik a lemez alatta, az újra lesz húzva egy másik lemezen.Tapasztalatok: sok systemd, egyik scriptemet újra kellett állítani... a frissítés maga gond- és hibamentes volt. A programokkal nem volt eddig bajom, bár pont a fő gépem nincs frissítve. Eddig is volt számtalan kb elindíthatatlan program a tárolóban, egy részük talán Unity 8-ra vár, vagy Mirre, nem tudom.
Kialakul ez még, meg van ezer forrás, az új csomagkezelővel még több lett. Az, hogy security issue, butaság, a deb csomag is roottal fut, ott nem gond??? Mindenki vigyázzon, hogy honnan telepít... de a snap a Mirrel "meggyógyul". -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #25625 üzenetére
Megpislantottam Live módban a magyar verziót.
Rhythmbox:
Pozitívum: egy sereg magyar nyelvű rádióállomás lett hozzáadva
Negatívum: a lejátszáshoz nem talált kodeketAz eredeti kiadásban annak a pár rádióállomásnak (kettő kivételével) az adása rögtön lejátszható.
Itt be is fejeztem a magyarított változat "tesztelését".
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #25614 üzenetére
Most készül az Ubuntu MATE 16.04 64 bites remasterem, beleraktam a realtek patch-et, azzal működnie kell. Kb. 22:00-ra lesz kész, ha lesz kedved hozzá próbáld majd ki.
Kell vele szenvedni, mert amiket pluszba beleteszek szoftvereket, soknak a függőségeit is össze kell vadászni, mivel nincs benne a tárolókban, na meg foltozgatni, javítgatni kell itt-ott, hogy jól működjön.
Új rekord, 12 óra alatt készítek el egy remastert a szokásos 4 helyett.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #25583 üzenetére
Nos, a Realtek 8821 16.04 LTS Live módban meg se moccan, ez volt 14.04 alatt is szintén Live futtatás során.
Viszont azonnal kezeli a második diszkrét Radeon VGA-t, a fényerőszabályzás is működik. 14.04 alatt Live módban csak a Carrizo APU-val indult el.
A hangkezelés nagyon jó, rögtön szebb a hangzás, mint Windows alatt a "Dolby Audio" szoftverrel.
-
válasz
Dhampir #25558 üzenetére
Pontosan ezért írtam. Nem féltem a szervereit, de nincs olyan sok, mint gondolnád. A mirrorok pedig szintén onnan frissülnek, na ilyenkor lesz sok kapacitás, nem most. Már most akadozik az oldal.
Érdemes, a fenéket érdemes. Akkor telepítettem utoljára újra, amikor 64 bitre mentem.
A release notes is ezt mondja. -
-
Merula Alba
tag
válasz
Dhampir #25505 üzenetére
Nem tudom hogy mennyiben lehet ez a verzió veszélyes, ebben igazad van. A hivatalos Repo-kat használja, amennyire értek ehhez, de ha jól néztem ennek utána akkor ebben van pár olyan dolog amivel nem kell mókolni. Sőt, nekünk egyenlőre ez meg is felelne.
Jól látom, hamarosan jön az Ubuntu újabb verziója? Itt mit jelent egy verzióváltás?
Nem vagyok profi a Linux világában, de szeretek kisérletezni. -
lev258
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #24583 üzenetére
Végül megcsináltam a a leírás alapján, a Device szekcióba beleszerkesztettem.
Újraindítás után működésbe is lépett a fényerőszabályzás, de aztán egy kemény totális lefagyás következett.
Egyenlőre pihentetem a témát, mert szerencsétlen felhasználóval nem szeretnék kitolni.
-
Foose
addikt
válasz
Dhampir #24485 üzenetére
Bocs,de ennyire hülye én sem vagyok
Ezt szerintem mindenki tudja,magától. Nyilván oka van hogy nincs win a gépemen...
(#24486) colomb2 Mivel nem tudtam egyszerűen felrakni a wine-t,ezért playonlinux van fent. Nem is találok sehol cfg-t... Most próbáltam,igaz nem úgy ahogy írtad,de nem akarja ez az igazságot,én meg nem fogok egy windows játék miatt ennyit tökölni. (nem hanyagolandó dolog,hogy a most wanted nem csak 4 cd-ből áll,van crack is,meg patch....ezt mind wine-al.... Áh...) Rá kell jönnöm,ha játszani akarok,akkor kell a win. Viszont oka van hogy nincs... Marad a játék nélküli élet.
-
válasz
Dhampir #24287 üzenetére
"Eszerint, ha jól értem, az Nvidia zárt driver támogatása hosszabb ideig tart, mint az AMD zárt drivere?"
Hát a fentiek alapján igen. a GF6 11-12 éve jelnt meg.
"Míg AMD esetében a nyílt driver támogatása jobb, a zárté nem?"
Korábbi tapasztalataim alapján az fglrx-szel csak a gond van.
"Linuxos szempontból zárt driver esetén jobb választás az Nvidia"
Pontosan.
"viszont nyílt driver tekintetében inkább az AMD?"
Igen. Ám azt is figyelembe kell venni, hogy az nvidia zárt drivere használható alternativát kínál (a másik oldal fglrx-ére), míg a nyílt driver AMD-éknél még egy kevés fejlesztést igényel. Pl. az is igen érdekes a nyílt radeonos gpu drivernél, hogy nincs a CCC-re alternativa, így kontrollálni sem tudod a fényerőt, csak monitor szinten.
Üdv. core2
-
lev258
veterán
válasz
Dhampir #24284 üzenetére
Nvidia-ék annyit megtesznek, hogy a legacy-ba sorolt kártyákhoz még egy bizonyos ideig (és időközönként) adnak ki frissített drivert, ami így az újabb rendszereken még használható marad.
A nyílt ott is nagyjából jó lehet ezekhez, de mivel az Nvidia kvázi nulla segítséget ad hozzá, így jóval rosszabb állapotúak, mint az AMD oldalon. -
-
Raynes
tag
válasz
Dhampir #24164 üzenetére
Abban, hogy a Vivaldinak a felhasználói felülete is webes, weblap alapú, emiatt nagyon lomha. Nagyon alfa cucc még, és hamvámban holtként született tévkoncepció, erősen felejtős.
@tomtyi: jó, egy kicsit költői túlzásba estem. De tényleg. Minek szivassam magam sudózással, mikor egyedüli felhasználó vagyok a gépen, tudom mit csinálok, megbízható forrásból szerzem be az alkalmazásokat, nem futtatok le kétes eredetű kódot vagy parancsot. Azért ne döntsék már el helyettem, hogy mindenképpen meg kell védeniük engem saját magamtól, a Linux leginkább a szabadságról szól. Pedig majd 10 éve minden gépemet korlátozott jogú felhasználóval használom, és csak addig vagyok admin, amíg kell valamihez, de megunja egy idő után az ember. Csak olyan gépen látom indokoltnak, amit többet használnak.
Szerintem a makepkg-hez létrehozok egy korlátozott jogú usert.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #24164 üzenetére
Régi Opera alatt a 2000-es évek elején kiadott verziókat értettem, melyek menüjében nem kellett órákig keresgélni mire az ember megtalált egy beállítást, mert némely esetben úgy el van rejtve: pl. könyvjelzősáv szerkesztése. Én ennyi tapasztalattal szolgálhatok, valamint külsőre jobban tetszik és számomra egyszerűbb a kezelése. Persze ez az én egyéni véleményem, így megértem, ha másnak nem tetszik, hisz nem vagyunk egyformák. Na megyek húzni az igát este 22:00-ig.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #23615 üzenetére
Amolyan Benjamin Buttonosan.
(#23619) sz.balazs.95
Nem kell billentyűkombó. A GRUB-nál először az „Advanced options for Ubuntu”-t válaszd, majd valamelyik kernelhez tartozó recovery konzolt. Hogy ne csak olvasható, de írható is legyen a fájlrendszer (mivel törölni akarsz valamit):
RecoveryMode -
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #23512 üzenetére
"Persze lehet, hogy ezek Toshibán nem futnának."
Hát a The Crew és a Pinball Arcade, Future Pinball pl. Ubuntun nem fut nálam, a FIFA 15 viszont igen. Gondolom én csinálok valamit rosszul. Na meg ha már vettem annak idején Windows 7-et, legyen is valami értelme. Játékok futtatására tökéletesen alkalmas számomra, minden másra pedig Ubuntu.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #23508 üzenetére
Az Intel nem játékhoz való hanem maximum HD videolejátszásra(erre utal a neve is), így nem csoda, hogy nem fut rajta a mostani játékok 90%-a. Ha nincs egy jó AMD vagy nVIDIA a laptopban vagy PC-ben akkor felejtős még Windowson is. Amúgy pedig linuxon én játékot még soha nem tudtam futtatni, ezért is van egy offline Windows 7 telepítve erre a célra.
-
laszlohu
addikt
válasz
Dhampir #23499 üzenetére
Én soha nem telepítettem Intel drivert, az alapból települt Disztró telepítésénél és frissítésénél,
Ubuntu 14 - esen, ami alapból volt Intel driver, az használhatatlan, pont ezért frissítettem előbb 15.04 - re,
majd 15.10 - re,
a megjelenítés szempontjából máshogy jeleníti meg ( helytelenül ) Intel driverrel, mint más driverekkel.Én most ezt az intel drivert használom :
Intel Open Source Technology Center
GL_RENDERER Mesa DRI Intel(R) Haswell Mobile
GL_VERSION 3.0 Mesa 11.0.2 -
Aethelstone
addikt
válasz
Dhampir #23503 üzenetére
A kettő azért eléggé összefügg. Van pár gamma, ami csípőből elhajt, ha nem ati vagy nvidia kártya van, ez tény, de ami nem hajt el, ott már a korábban leírtak érvényesek. Én eddig wine-nal World of Warcraftoztam HD3000-en és HD4000-en és próbaképpen egy belépő szintű nvidiával is. Az nvidia 40+ fpst produkált, a HD3000 25+on ment, a HD4000 35-40 körül.
Persze, gammától is függ, mert az említett Wow szerencsére OpenGL-el is hajlandó menni. Tehát hibák nem voltak. Natív játékokat nem tudom
-
gery2123
őstag
válasz
Dhampir #23473 üzenetére
Köszönöm szépen, és hatalmas köszönet Ndruu-nak a munkáért!
De, hogy ne csak off legyen. Miért van az, hogy a Google Keep Unity és Ubuntu Gnome alatt nem megy? (Mint, Debian Gnome, Fedora Gnome alatt tökéletesen teszi a dolgát. ) Plusz Ubuntu Gnome nem teljesen magyar. Pl: keresve mouse ...... A beállításokon belül már magyar, de ha keresem nem.
Fedora alatt a Viber variál, ha a laptop hosszabb időt van lecsukva és felélesztem offline állapotot mutat, ugyanez mint alatt nincs meg. -
-
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #23361 üzenetére
Van értelme egy sokadik laptop tesztnek? Minden hónapra jut egy-kettő itt PH-n. Amúgy az ilyen diagramos ábrákkal illusztrált teljesítménytesztekhez nem értek, mikor nézem őket, nem is értem mi micsoda. Maximum tapasztalati beszámolót tudnék készíteni, de az nem túl informatív ha leírom, hogy jól működik.
(#23359) bob.zxr
Nekem például mobiltelefonom sincs, mert nincs rá szükségem(a kutya se hívna rajta ha lenne és a sok vírus sem hiányzik, na meg igényeimnek megfelelő nem androidos nyomógombos készülék nem nagyon van).
-
-
törölt tag
válasz
Dhampir #23102 üzenetére
Amennyire én ebbe beleástam magam (éppen a felszín karcolgatásáig sem jutottam el
), a Linux elvileg semmit nem módosít a fájlban tárolt hangon, nincsenek köztes sw-rétegek. Ha a jack-en át kiviszed erősítőre, azt kapod, amit a fájlból a rendszered ki tud hozni. Ha gyönyörű hangot akarok, akkor én kiviszem.
Ha nem tetszik a hang, akkor vagy a fájl szar, vagy a hw.Magyarul mindez nem kell:
Zene "érintetlenül"!Bár éppen a pulseaudio ebbe belezavarhat, de ez csak most merült fel bennem.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #23109 üzenetére
Hát sajnos a PulseAudio Multiband EQ-n kívül ingyenes nincs.
Ezen kívül csak egy kereskedelmi változatot találtam: SoundPimp
Ahogy látom jelenleg más alternatíva nincs. Valószínűleg nincs nagy igényük a felhasználóknak linux alatt kristálytiszta hangminőségre, vagy egyelőre nem megoldható PulseAudio/ALSA/OSS alatt egy enhancer kivitelezése?
Vasgy felpakolod az ingyenes DFX-et és hozzá a Windows-os VLC-t WINE-nal, hátha.
(#23110) growler
Ez hangszerkesztő, azzal sokra nem megy. Vagy van valami extra EQ funkciója is amit nem írnak?
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #23090 üzenetére
Amire nekem kell, tökéletesen megfelel, akkor meg minek szórjam a pénzem(gyönyörű hangja van, 6 órás üzemidő, halk, és az i7-4510U-nél nagyobb teljesítményre nincs szükségem, bármelyik linux futni fog rajta még 8 év múlva is).
És kap majd egy szép aluminium házat és egy 4720HQ-t(ha kevésnek bizonyul a 4510) a garancia lejárta után.
-
-
-
válasz
Dhampir #23000 üzenetére
Igen, tudom, azokat már régebben kijátszottam (a The Dark Descentet még Humble Indie Bundlevel vettem). Igazából az A Machine for Pigs-et is elkezdtem anno (mármint a Linuxos verzát) és most is megvan, emlékszem is, hogy hol akadtam el benne. Majd egyszer megpróbálom folytatni is.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #22932 üzenetére
Na meg ideje lenne szétszedni és kitisztítani, meg újrapasztázni a Radeon és CPU hűtőbordáit ami úgy 10 °C-ot csökkentene a hőmérsékletén. 3 éve mondogatom magamnak, hogy majd holnap megcsinálom, azelőtt évente megcsináltam a nagytakarítást kívül-belül.
Na majd holnap mostmár tényleg.
Milyen OS alatt villog, Ubuntu? SMPlayernél is csinálja?
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #22930 üzenetére
Így ősszel jól jön az a plusz laptopba beépített radiátor.
Az én T500-asom HD3650-ese is 45-50 °C közötti hővel járul hozzá a lakás fűtéséhez, de ez szerintem annyira nem vészes. Persze nyáron 40 °C-ban ez majdnem 70 °C-ra mászik fel, így a hűtőpad nélkül be sem kapcsolom.
-
lev258
veterán
válasz
Dhampir #22894 üzenetére
Hát igen, az még eléggé új darab.
A nyílt driver AMD esetén folyamatosan erősödik, a 2D teljesítménye már jobb is a Catalyst-nál, a 3D teljesítménye pedig kiegyensúlyozottabb a Catalyst-nál, kártyától függően azonos teljesítményt (akár többet is) vagy 20-30 %-kal kevesebbet tud. Idővel fel is fogja váltani a Catalyst-ot Linuxon a tervek szerint. A te esetedben marad az utóbbi még egy ideig. -
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #22887 üzenetére
Telepítsd a linux-firmware-nonfree csomagot, valamint a broadcom-sta-common, broadcom-sta-source, b43-fwcutter, firmware-b43legacy-installer csomagokat és máris működik a broadcom wi-fi. A funkciógombok életre keltésében pedig általában a laptop-detect telepítése segít ha nincs alapból fent. Ha pedig nem működnek ezután sem a funkciógombok, készíthetsz saját billentyűzet kiosztást a keytouch-editor-ral. Vagy cserélheted a kernelt a 4.1.10-re, abban már elég sok laptopot ismer. De ha ez sem jönne be, talán ez segít.
Pl. ThinkPad-eknél ajánlottl a tp-mapi-source csomagot is feltenni.
Apple laptopok funkciógomjai pedig a pommed csomag telepítése után kelnek életre.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #22872 üzenetére
Javítanom kell a korábbi hozzászólásomat a Broadcomos wifiről. Nem Live módban működött alapból, hanem az "alaptelepítés" után azonnal működött a zárt meghajtó hozzáadása nélkül, azonban kernelfrissítés után már nem. Tovább már nem foglalkoztam vele, mert nem volt rá időm, bizonnyal orvosolható probléma lehetett.
Egy másik Broadcomos gépnél már nincs ilyen gond, talán a kernelt is változott azóta, nem tudom. Habár a hardverkonfiguráció is eltérő, alapból olyan funkciógomb is "out of the box" működik, ami a másik gépen egyéb kernelvariánsok révén sem volt beüzemeltethető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPad topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest