Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
egy magyar fifa 2007-et töltöttem és nem indul el a telepítés, ugyanis kéri az AutoRunGUI.dll fájlt vagyi azt írja hogy vagy nincs vagy sérült. de ott van az a ISO-ban és win-en símán telepíthető. azt is olvastam hogy valaki azt írta valahol hogy a autorun.exe és AutoRunGUI.dll másoljam a home könyvtárba és akkor elindul (asszem a wine lapján olvastam) nos ha ez működne is, de mivel nem tudok a home-ba közvetlenül másolni ezért nem tudtam kipróbálni, hogyan kell?
vagy ha tudja valaki a megoldást annak megköszönném ha szólna.
UI.: most is fenn van egy fifa 2007 csak angol és csak a telepítő cd-vel idul el és azon angol van így ha a gépen ki is cserélem a fájlokat akkor is angol marad.
Aktív témák
- Epic Games
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest