Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Na arról még nem hallottam, hogy a -gb3-as változat lefagyott volna, és persze nem is tapasztaltam. Mindenesetre én a PPA-ból való telepítést javaslom, hiszen az abban található Gambas 3-mal fordítom és tesztelem az alkalmazást. Te amúgy honnan vetted akkor a Gambas 3-at hozzá?
Egyébként a Systemback tesztelése közben most se tapasztaltam semmilyen problémát, nem fagyott le, nem okozott problémát, hanem jól megcsinálta jó pár alkalommal is a másolást/telepítést.
Én még mindig hardveres vagy hardverbeállításos hibára gyanakszom, mert az alkalmazás direktben nem okozhatja másolás közben az egész gép lefagyását.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest