- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Másik kérdés ismét a Rendszermenthez kanyarodik vissza. Régebben már írtam hogy nemcsinálja meg a full mentést. Akkor a vinyóra gyanakodtam de most kiderült hogy nem az a hibás, mert kipróbáltam még vagy 4 vinyóval és mindnél kifagy másolás közben. Keverve is csináltam hogy másikra tettem a rendszert és arról is másoltam összevissza de mindig kifagyott. Mostár 6-7gb-ot átmásol és utána kattan le, eddig semmit se másolt át csak lefagyizta a gépet. Ez már haladás

Amúgy nemtudom hogy jólcsinálom-e mert én bye to bye féle rendszermentést akarok végezni, így a most bekonfigolt cuccot kapnám elvileg vissza, és nemcsak egy "alap linuxot". Ahogy csinálom:
- Funkció menü
- Rendszer másolás
- Felh. adatfájlok másolása
- "Vinyó/partíció" kiválasztása
- Másolássystemback-gb3_0.6.0.106_all mostmár a progi magától is lefagy minden hozzányúlás nélkül.
Erről azthiszem egyszer volt szó hogy írtok egy szösszenetet hogy mégis mit hogy de én nemtalálom meg hogy lenne-e ilyen.
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest