Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Másik kérdés ismét a Rendszermenthez kanyarodik vissza. Régebben már írtam hogy nemcsinálja meg a full mentést. Akkor a vinyóra gyanakodtam de most kiderült hogy nem az a hibás, mert kipróbáltam még vagy 4 vinyóval és mindnél kifagy másolás közben. Keverve is csináltam hogy másikra tettem a rendszert és arról is másoltam összevissza de mindig kifagyott. Mostár 6-7gb-ot átmásol és utána kattan le, eddig semmit se másolt át csak lefagyizta a gépet. Ez már haladás

Amúgy nemtudom hogy jólcsinálom-e mert én bye to bye féle rendszermentést akarok végezni, így a most bekonfigolt cuccot kapnám elvileg vissza, és nemcsak egy "alap linuxot". Ahogy csinálom:
- Funkció menü
- Rendszer másolás
- Felh. adatfájlok másolása
- "Vinyó/partíció" kiválasztása
- Másolássystemback-gb3_0.6.0.106_all mostmár a progi magától is lefagy minden hozzányúlás nélkül.
Erről azthiszem egyszer volt szó hogy írtok egy szösszenetet hogy mégis mit hogy de én nemtalálom meg hogy lenne-e ilyen.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs