- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Aktív témák
-
válasz
márNemKereső
üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs, hogy te hogyan állsz Linuxos témában, úgyhogy a részemről én ezt nem tudom megerősíteni. De ha azt mondod, akkor elhiszem, hogy csekély tudással rendelkezel.

(#39478) RBJ: Nem akartalak ám megbántan vagy ilyesmi, csak tényleg, hogy szinte teleszemeteled a problémáiddal a fórumot. Ezzel végül is nem is lenne baj, szívesen válaszolunk, de legalább törekedhetnél arra, hogy megértsd a rendszert, utánaolvashatnál alapdolgoknak. Ezt a launchpadot sem értem, látszik, hogy összekevered valamivel.
Amúgy meg igen, én azt gondolom, hogy akiben nincsen annyi akarat és elszántság, hogy megismerkedjen a rendszerrel és elsajátítsa a használatát, annak nem való az Ubuntu, mert csak szenvedni fog vele. Persze lehet ezt könnyen is használni meg túl is lehet komplikálni. Voltak itt olyanok akik az utóbbit űzték itt nagyiparban, csak közben nem tanultak semmit, hanem csak panaszkodtak. Én átlátom a lehetőségeket, tisztában vagyok a korlátokkal és ezekkel együtt fogadom el és használom az Ubuntut. Nem lehet bármit, nem lehet mindent megtenni, vannak bugok is, de semmi sem tökéletes.

(#39485) márNemKereső: Én, amatőr kérdésekkel? Az lenne a világvége ha előbb kérdeznék és utána keresném a választ.

Amúgy nyugodtan megkukkanthatod, hogy hány témát nyitottam az ubuntu.hu-n.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest