Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
válasz
Winner_hun #417 üzenetére
Vágásmentes I-smartphone Sim adapter. Ezt még át lehetne programoztatni, vagy beleégetett a dolog? Ahogy olvasom a hozzászólásokat már nem tűnik valami hű de jónak ez a turbo sim dolog. Lehet, hogy inkább függetlenítem natúrba, ha máshogy nem tudom használni...
-
attila206
tag
válasz
coyote55 #275 üzenetére
Helló!
A turbó simmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos postán vettem, de vásárlás előtt a pü-ben leírtam miben használnám. Most, hogy érted hogy mindegyik turbo sim máshogy van programozva? Az eladó külön a típushoz ad? Egy T-mobile függő k800i-ben szeretném használni de gondok vannak vele. Mire 10 perc után rátalál a hálózatra,vagy 5 percenkén újraindul vagy lefagy. Ötleted esetleg lenne mit tudnák csinálni? Lehet, hogy a t-mobilos szoftver miatt lenne ez? Mondjuk az itthoni 6085-ben kiválóan megy, ami ugyan vodás live menüvel talán.
Üdv.:Attila
-
attila206
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a "vágás nélküli" turbó sim kártyámat. Az itthoni függő 6085-ösnél kiválóan működött, de
a T-mobile függő K800i-mnél már gondok vannakA telefon bekapcsolásakor kb. 10-13 percig keresi az ép betett szolgáltatót, majd újraindul a telefon, anélkül, hogy csatlakozott volna, végig csak keresést ír ki. Miután ez megtörtént meg is találja a hálózatot, de utána kb. 5 percenként újraindul, avagy lefagy
és ki kell venni az akksit.
Van valakinek ötlete mit kellene tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple USB C kábelek - Új
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged