Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
válasz
coyote55 #275 üzenetére
Helló!
A turbó simmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos postán vettem, de vásárlás előtt a pü-ben leírtam miben használnám. Most, hogy érted hogy mindegyik turbo sim máshogy van programozva? Az eladó külön a típushoz ad? Egy T-mobile függő k800i-ben szeretném használni de gondok vannak vele. Mire 10 perc után rátalál a hálózatra,vagy 5 percenkén újraindul vagy lefagy. Ötleted esetleg lenne mit tudnák csinálni? Lehet, hogy a t-mobilos szoftver miatt lenne ez? Mondjuk az itthoni 6085-ben kiválóan megy, ami ugyan vodás live menüvel talán.
Üdv.:Attila
-
Timocicu
senior tag
válasz
coyote55 #298 üzenetére
Hiába próbálom, nem megy
Marad a voda, remélem ők jobban értenek hozzá, mint én.
Báááár! Mobilon kértem le a beállításokat az üsz-tól. Úgy csináltam, ahogy mondták. Elmentettem a beállításokat ..., majd csináltam egy ki-be kapcsolást. Mivel benned megbízom tökéletesen, próbáltam amit írtál, de még mindig valami gáz van. GPRS hiba. GSM csatlakozás? Így elindul, de MMS-t nem tudok küldeni
Nekem pedig ez lenne a lényeg.
Köszi a segítséget!
-
-
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
coyote55 #214 üzenetére
1. Talán tájékozódj mielőtt véleményt formálsz. A lopott (és bejelentett) telefonok IMEI számai közös feketelistán vannak úgy másfél éve. Sőt, külföldi hálózatokkal is van együttműködés.
2. Vásároltál már bármit nagykerből, gyártótól? Szerinted adnak rá 50-60-70% kedvezményt? Nem. Amit a szolgáltató rá tud tenni, azt rá is teszi, hogy becsalogassa a boltba a júzert.
3. Tudtommal olyat gyártanak. És majd ha akarnak gyártanak olyat is, amire nem jó a TurboSIM.Attól, hogy szerinted a szolgáltató szemét veled, te még nem hághatod át a szabályokat. Az államnál meg nagy a korrupció, úgyhogy ne fizessek adót? Yess, ez aztán a morál! A TurboSIM használata nem a törvénybe ütközik, hanem az általad aláírt szerződésbe. A lopott IMEI számokról pedig már írtam... te tudod rosszul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest