- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Nekem olyan problémám lépett fel egy W880+kivágós fajta turbo sim kombinációval, hogy mentem ki Ausztriába, és ezt a turbo simes telót átirányítottam a másik számomra.
Kiérve vszínű ráállt vmilyen kinti hálózatra, mert automata hálózatkeresésen volt, és nem kézin, de mivel bnőm táskájában volt, kint rá sem néztem.
Aztán visszaérve magyarba, az istennek nem állt rá vodára.
Kerestettem vele, de minden hálózatot tiltottnak jelzett, és nem is állt rá, még a kinti One és A1 hálózatra sem (még a határ közelében voltunk, így ezek is elérhetőek voltak).
Kivettem, betettem egy másik telóba, kivettem a "minden hívást átirányít", visszatettem, de akkor sem. Másik vodás kártyával azonnal felment a vodára, de azzal az egy simmel nem.
Aztán vhogy a hálózatok prioritásánál kikerestem a vodafone HU-t, és átírtam a 23.-ról 1.-re.
Ezek után vhogy felment, és azóta is működik a teló szerencsére.
De nagyon remélem, hogy ez minden roaming után nem lesz így, mert majd egy órát játszottam vele, mire magához tért.
Esetleg másnak nem volt ilyen, hogy roamingnál megőrült a teló?
Az, hogy kevesebb ideig bírja egy teló turbo simmel, mennyire igaz?
Hányan tapasztaltak ilyet?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Winner_hun #390 üzenetére
Egyéb rendellenes jelenség szerencsére nem jött elő az eddigi 3 nap alatt, mindent sikerült beállítanom (MMS, opera mini voda nettel).
Ez az előbb lemerül a teló dolog meg hamarosan elválik, ha túl leszek még néhány töltésen.
Tény, hogy a K800 ugyanezen akksival (BST-33) simán ment 3, de néha még 4 napot is, nagyobb kijelzővel.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Pontosabban egy hibát észrevettem, hogy a híváslistában egy kikapcsolás után nem minden szám lesz bent, ami meg bent marad annál egyáltalán nem mutatja, hogy mikor hívtam az adott számot (se nap, se óra).
Ilyen visszajelzés esetleg érkezett már az eladókhoz??„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Nem tudom a Nokiának milyen a szoft frissítő szolgáltatása, de a Sonyericssoné nem jár gari vesztéssel.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz adriankoooo #410 üzenetére
#389-et olvasd át, hátha Neked is megoldja, vmi hasonló lehetett nálam is.
Bár azt nem tudom, hogy Nálad lehet-e prioritást állítani a preferált hálózatokban.Újabban olyan dolgokat tapasztaltam, hogy Opera mini, vagy bármi más, ami gprs-t használna, nem akart működni. Hiába kikapcs, meg újraindítás, akkor sem.
Erre olyan megoldást találtam, hogy a mobilhálózatoknál visszatettem csak GSM-ról GSM és 3G-re.
Ekkor egyszerre megjavult az opera.
Majd kilőttem újra a 3G-t, és frankón ment akkor is az opera mini szépen tovább.
Én mondjuk többször használom csak GSM-en, elég gyenge itt a 3G, ne szívja feleslegesen.
De hogy ezt megint mi okozza„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Kezd tele lenni a púpom a turbo simmel
Most épp mindent tudok a telóval (SE W880), hívni, wapolni, de ha engem hívnak, akkor azt mondja, hogy nem vagyok elérhető.
Mi a r@kos fenének ilyen ez?? Azt hiszem lassan rászánom magam a végleges dolograU.i.: nem lehetne ezt a topicot, meg ezt vhogy egyesíteni??
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Winner_hun #436 üzenetére
Van, de ki szoktam kapcsolni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest