Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipqer
tag
Sziasztok!
T-s Samsung D900i telefonba szeretnék egy pár éves Pannon kártyát tenni. Pár napja kezdtem el utána olvasni ennek a megoldásnak, el is mentem pár üzletbe ahol állítólag kapható de eléggé elbizonytalanítottak.
Egy helyen azt mondták, hogy ebbe a típusba nem lehet tenni, mert nem fér bele vagy egyszerűen ezzel nem megy stb.
Több helyen azt mondták, hogy bele lehet tenni, de a módszer közel sem tökéletes, és legjobb esetben is átlagosan minden 10. hívás nem fog sikerülni, vagy teljes térerő jelzés mellett is elérhetetlen lesz a telefon...
Ahogy olvastam azért csak bele lehet tenni D900i-be is, ha nem is egyszerűen, talán még vágás mentes változat is lenne bele. Viszont ez a 10%-os minimális hiba arány a hívásoknál érdekes... nem hiszem, hogy ennyire terjedne ez a módszer, ha ennyire instabil lenne...
Mik a tapasztalatok? Melyikkel lenne érdemes kísérletezni? Elsősorban a konkrét típusra vonatkozóan lenne jó valamit megtudni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Iphone alkatrész programozó!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs