- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Crytek nagyúr Elolvastam nekem ez kínai. 
 Még mindig nem értem ha 800ar ramjaim vannak akkor 8-as szorzóval x425-ös fsb-vel 3,4GHZ-re húzom a procit akkor a ramot 850re kell állítani.
 De ha betenném az 1066-os ramot akkor nem lenni neki gond 425-ös fsb-vel az 1066mhz-s beállítás?? Mert ugye az nem a duplája.
- 

Jakab66[hun] senior tag A fesz / fsb kombót most fogom csak kijátszani. Orthos alatt ment fel kb. 60 fokig, de auton volt a fesz, és egyszer amikor kilengett 1.488V-ra akkor kinyomtam. 8 perc van még letöltésből, azt megvárom, és lefixálom a fesz-t, illetve a HT-t 1000-re. Szóval max meddig engedjem el a hőmérsékletet? És köszi a segítségért.  
- 

ZBO tag A célom az, hogy felhúzzam egy biztonságos szintre a procit, ( nem az alkatrészek végét keresem) hogy majd az új VGA-mat kiszolgálja. Jelenleg 2,7Ghz-en megy az E4400-om, 900Mhz-n a Geil Ultra 800-asok (2,15V). Ja és egy 5750-es VGA-t fogok venni, ami soknak/fölöslegesnek tűnik a konfigomnak, de ezzel most ne foglalkozzunk. 
 Jó lenne a 3Ghz, másoknak ennyin jár, ahogy olvasom. HiperTX3-al hűtöm.
- 

Fudo100 csendes tag Nos Jelenleg: 
 Van egy
 500W SAGA II FSP táp
 ASUS P5Q alaplap
 2GB DDRII 800MHz Kingmax (most bővítem jövőhéten +2GB-al)
 500GB Seagate SATAII HDD
 Pioneer DVDRW ODD
 Vidkari az most ideiglenes megoldásokkal fut egy alsőkategóriás GeForce ról,mert tegnap sült meg a kártyám  
 De Várhatóan egy GeForce 8800GT 512MB váltja vagy egy HD4850 512MB Még az eldől Még az eldől 
- 

- 

Blaze71 őstag Én meg azt írtam, hogy nem azt kérdezte, hogy mennyit megy a memória, hanem azt, hogy hova állítsa. Tehát szintén 667 MHz-et írtam. Az a része nem stimmel, hogy minek megpróbálni, hogy megy-e 800 MHz-en, ha eleve 667 MHz-es a modul. Eleve nem is tudja oda állítani, de ha valamilyen okból mégis engedné a lap, akkor meg nem fog elindulni, mert az egyik modul nem 800 MHz-es. A laphoz, meg a táphoz a tuningnak van köze, mert a 667 MHz-es modul csak tuninggal megy többet. Így már egyértelmű?  
- 

todor5 csendes tag Most itt tartok, azóta fut a prime95. Hőmérsékletek 
 CPU 57 °C (135 °F)
 1. CPU / 1. mag 65 °C (149 °F)
 1. CPU / 2. mag 65 °C (149 °F)
 GPU [ TRIAL VERSION ]
 GPU környezete 49 °C (120 °F)
 Hitachi HDS722525VLSA80 [ TRIAL VERSION ]Hűtőventilátorok 
 CPU 3054 RPM
 GPU 39%Feszültség értékek 
 CPU mag 1.33 V
 +2.5 V 2.03 V
 +3.3 V 3.20 V
 +12 V [ TRIAL VERSION ]
- 

todor5 csendes tag Pár perce használom a tesztet és így alakult azóta a hőmérséklet. Hőmérsékletek 
 CPU 55 °C (131 °F)
 1. CPU / 1. mag 64 °C (147 °F)
 1. CPU / 2. mag 64 °C (147 °F)
 GPU [ TRIAL VERSION ]
 GPU környezete 47 °C (117 °F)
 CPU 2909 RPM
 CPU mag 1.33 V
 +2.5 V 2.03 V
 +3.3 V 3.22 V
 +12 V [ TRIAL VERSION ]
- 

todor5 csendes tag Vissza állítás utáni értékek.Kb 5órája megy a gép, tömörítést, internetezés + futtattam a prime95-t.Azután állt le. Hőmérsékletek 
 CPU 38 °C (100 °F)
 1. CPU / 1. mag 51 °C (124 °F)
 1. CPU / 2. mag 50 °C (122 °F)
 GPU [ TRIAL VERSION ]
 GPU környezete 47 °C (117 °F)
 CPU 2109 RPM
 CPU mag 1.34 V
 +2.5 V 2.03 V
 +3.3 V 3.23 V
 +12 V [ TRIAL VERSION ]
- 

bivalyolo őstag az mitől lehet, hogy ha a mem multi-t 3.33-astól különbözőre állítom nem hajlandó rendesen indulni? fura de fsb-től függetlenül, tehát pl. 250 vagy 260 az fsb és 3.33-as az osztó úgy indul rendesen, ellenkező esetben szarakodik. sikerült 2.4-ről felszenvedni 2.7-re de így is 900hmz-en mennek már a ramok szóval azok miatt feljebb menni nem nagyon tudok és nem is akarok csak érdekel, hogy ezt miért csinálhatja 
- 

yolan őstag Eh-eh, igaz, leírta. Csak ez a 400-as ramórajelszer 4 = 1600as fsb kicsit letaglózott. 
 Szóval ddr3..
 Hát, magas feszen mennek azok, egy darabig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
 Szóval, lődd be a procid 400*7-re, teszteld ki milyen feszen bírja stabilan.
 Utána 4.0-ás szorzóval lődd be a ramokat, úgy igen, meglesz az 1600-as órajel, de a ramoknak, nem az fsb-nek. Igen, az fsb is 1600mhz lesz végül, mert ugyebár az is kap egy 4-es szorzót (qdr).
- 

Croft-21 őstag hát a driverben alapból Offra van állítva, legalábbis ha az a vetrycal akármi az, akkor Offra van állítva. 
 de közbe megtudtam h mirrors egdben 60 fpsre van korlátozva a játék, átírtam 100ra a TDengine.iniben, de ha felakarok venni vele, akkor is leesik 40-45re.
 Én ugy gondolom h egy 63 K-s kártyától talán elvárható lenne, h egy videórögzítés ne okozzon neki gondot  
 Prototyban nincs fps korlát tudtommal, és v sync nélkül is éppenhogy megvan a 60.
- 

euchi aktív tag Ez igaz,  én inkább most a tartósan magas hőmérsékletre gondoltam, ami nem mellesleg a többi alkatrészt is melegíti a házban. Egyáltalán nem elfogadható, ha a tuning miatt egy radiátorrá lép elő szeretett processzorunk, és ilyenkor már a várható élettartamát is nehéz megjósolni. én inkább most a tartósan magas hőmérsékletre gondoltam, ami nem mellesleg a többi alkatrészt is melegíti a házban. Egyáltalán nem elfogadható, ha a tuning miatt egy radiátorrá lép elő szeretett processzorunk, és ilyenkor már a várható élettartamát is nehéz megjósolni.
- 

VOid tag Nincs auto-n hagyva, nemtudom mennyi az alapfesze de 1,23750-en van ha jól néztem  
 425 FSB felett meg adhatok neki akármennyi feszt nem megy feljebb, így hagytam 400 fsb, ramok 1066-on így pont jó , valszeg egy jobb lappal menne feljebb, na meg egy jobb hűtővel, mer ez gyári ami rajta van, de akkor úgytűnik 3 ghz-et még lehűt így pont jó , valszeg egy jobb lappal menne feljebb, na meg egy jobb hűtővel, mer ez gyári ami rajta van, de akkor úgytűnik 3 ghz-et még lehűt 
- 

VOid tag Elvileg alapfesz, nem kellett emelni hozzá semmit prime 1 órát futott kb aztán bezártam, de hosszabb ideig még játékokban nem teszteltem de stabilnak tűnik. De akkor megnyugodtam hogy az a 63 fok akkor nem vészes 100%-os terhelés mellett, alapjárat 33-39 fok között ingadoznak a hőmérsékletek magonként. 
- 

Vatinius csendes tag 
- 

finest addikt Gondoltam, h nem készakarva volt. Fura, h nem dobta el magát a rendszer hamarabb ekkora emeléstől. Általában más perifériák is vannak a PCI-E csati mellett, integrált LAN, hang, SATA vezérlő. 
 Gáz, h nincs fixálva a PCI-E freki alapból. Lehetne egy fokkal barátibb a BIOS a lapon. Szerintem egy ilyenbe könnyen bele lehet futni, ha valaki nincs teljesen észnél, vagy rutinból állítgatja a BIOS-t.De használnád 24/7-ben is CL3-mal 900-on a Ramot? 
- 

finest addikt Fura, szerintem ott a fesz is emelkedhetett. Mondjuk a 40Mhz elég brutálisnak tűnik. Most inkább nem próbálom ki. ;) Azelőtt az NF lapokban volt valami PCI-E boost dolog, ami éppen ezt a frekit dobta meg 25Mhz-cel, azért is gondoltam, h kipróbálom. (Igaz, ezt a lehetőséget az újabb BIOS-okból kihagyták.) A Ramot illetően a CL3-mal való próbálkozást már túlzásnak tartom 900-on. Szerintem marad a 4-4-4-12. Köszi a gyors választ! 
- 

Antos csendes tag 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Még az eldől
 Még az eldől  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)