- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Dual-Core E2200-as procimat hol tudom az ASUS P5PE-VM alaplapom biosában felhuzni 2,6 Ghz-re?
Aki tudja létszi képekkel vagy pontról ponra való leírással légyszi! -
Brucehun
aktív tag
És még egy krdés hogy egy 300W-os táp elbírja úgy van mellette 2 merev lemez, 2db 512 MB RAM 266 Mhz, GForce 7600GS, és 2 cd meghajtó. Hogy elbírja a 300W-os táp?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Tegnap megvettem az E2200-os Dual Core procit és elég jól futnak a programok, még a gépem is gyorsabban kapcsoba, még a Colin Dirt is medium bállításokkal megy. Egy kérdés hogy ehez a procihoz melyik visát jobb feltenni, a Home Basic -et, vagy a Bussnes változaott?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Megszeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen a Dual Core E2200 -as processzor? -
Brucehun
aktív tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy az 1 magos 3.06 Ghz-s procimat hogyan tudom a BIOSBan feltolni 3.5 Ghz-ra, hogy ha valaki tud segíteni, akkor annak nagyon megköszönném ha pontról pontra leírni nekem hogy melyik menüpontban hol mit keljen beállítani? -
Brucehun
aktív tag
Valaki más tudna ez ügyben nekem segíteni?
-
Brucehun
aktív tag
Jó Reggelt mindenkinek! Tudtok segíteni hogy hogyan tudom felhúzni az egy magos procimat 3.06-ról 3.6-ra?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Intel Celeron D 346-os procim ami 3.06 Ghz-s, és azt szeretném megkérdezni, hogy hány megahercig tudomfelhuzni és ha igen milyen programmal vagy beállítással lehet ezt megvalosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest