Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Dual-Core E2200-as procimat hol tudom az ASUS P5PE-VM alaplapom biosában felhuzni 2,6 Ghz-re?
Aki tudja létszi képekkel vagy pontról ponra való leírással légyszi! -
Brucehun
aktív tag
És még egy krdés hogy egy 300W-os táp elbírja úgy van mellette 2 merev lemez, 2db 512 MB RAM 266 Mhz, GForce 7600GS, és 2 cd meghajtó. Hogy elbírja a 300W-os táp?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Tegnap megvettem az E2200-os Dual Core procit és elég jól futnak a programok, még a gépem is gyorsabban kapcsoba, még a Colin Dirt is medium bállításokkal megy. Egy kérdés hogy ehez a procihoz melyik visát jobb feltenni, a Home Basic -et, vagy a Bussnes változaott?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Megszeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen a Dual Core E2200 -as processzor? -
Brucehun
aktív tag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy az 1 magos 3.06 Ghz-s procimat hogyan tudom a BIOSBan feltolni 3.5 Ghz-ra, hogy ha valaki tud segíteni, akkor annak nagyon megköszönném ha pontról pontra leírni nekem hogy melyik menüpontban hol mit keljen beállítani? -
Brucehun
aktív tag
Valaki más tudna ez ügyben nekem segíteni?
-
Brucehun
aktív tag
Jó Reggelt mindenkinek! Tudtok segíteni hogy hogyan tudom felhúzni az egy magos procimat 3.06-ról 3.6-ra?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Intel Celeron D 346-os procim ami 3.06 Ghz-s, és azt szeretném megkérdezni, hogy hány megahercig tudomfelhuzni és ha igen milyen programmal vagy beállítással lehet ezt megvalosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged