- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee93
csendes tag
Ha húzom a procimat akkor nem kell (extrém húzás esetén q6600 3.6ghz felett) akkor északi és déli hidnak nem kell nagyobb feszültség??? Alaplapom: ASUS p5K/EPU...
Köszöntem -
Zoleee93
csendes tag
nagyon nem vágom miért nem bírja a cpu-m...mondjuk nemtudom hogy 2.4ghzn milyen minimum feszültségek a rekordok de nekem már ment 0.99volttal is.erre húzásnál horribilis feszültségeket kér szinte...1.53 volttal 3.7ghz nem stabil...mondjuk már a hűtőm se nagyon szerette ( thermaltake big typhoon vx120 2100as (max) fordulaton. 51fok alapból...vagy számít az hogy milyen hűtés van a cpu-n tuningnál? úgy értve hogyha jobb hűtés van rajt akkor lehet hogy kisebb feszen is stabil lenne?
-
Zoleee93
csendes tag
mondjuk nagyon gyorsan is próbáltam húzni...mert kb 2.4 ről elindultam ment 10 percet 2.7 en 3.0án aztán 3.3mat már nem akarta...aztán adtam neki kicsit nagyobb feszültséget már jó lett és a 3.6 sehogy
próbáljam meg úgy hogy kicsit tovább hagyom úgy hogy meg van húzva? -
Zoleee93
csendes tag
szerintetek mitől van hogy anno sikerült 3.6ra húznom a q6600am most meg nem
talán túl nagyokat lépkedek az fsbvel?
(266-300-333-366-400) -
Zoleee93
csendes tag
Okés. Köszi a választ...Már csak azt nem tudom hogy a Ramok bírnák-e nálam a 800-ról 900ra való húzást. Mert sajnos nem a legjobbak ( Goodram nevezetű cuccos) ...És azt nem tudom hogy a Ramoknak mi lehet az alapból beállított feszültsége. És hogy azoknak milyen mértékben szabad adni +feszt? Köszöntem
-
Zoleee93
csendes tag
Szerintetek mitől lesz gyorsabb a rendszer? nekem van egy intel core 2 quad q6600 am mellette egy 9600gt (galaxy 512mb) 2 giga ram és a cpu-n egy thaermaltake big typhoon 120 as hűtő
ezzel elértem 3d mark 06ban 1024X768 ban meghúzva 15804 pontot.de lenne egy olyan kérdésem hogy mivel ennél a procinál (vagy nemtom lehet minden intelnél így van mert eddig amd-m volt) össze-vissza ugrán 6-9közt a szorzóm...ha beállítom a szorzót fix értékre akkor mi lenne a jobb? magasabb FSB mellett kisebb szorzó vagy inkább fordítva? ja és ha húzom az fsb-t és a szorzót hagyom 6X-os on (és beállítom pl az alap 2.4ghz-t csak épp nem úgy hogy 266 X 9 hanem 400 X 6) akkor az nem fogja rongálni a cpu-t vagy az alaplapot?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest