- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
Hali.
Valaki tud egy hasonló portable (amelyiket nem kell telepíteni) programot mint pl. a speedfan? -
adam320
senior tag
válasz
terapeuta007 #46592 üzenetére
Ezt nem mondom biztosra, de elképzelhető hogy a processzorod ennyit bír. Nem mindegyik chip ugyan olyan, lehet hogy az egyik 4,5ghzen elmegy 1,3-mal, a másik meg már csak 1,45-tel. Feszt szerintem már ne emelj mert max. meg sütöd. Találkoztam olyannal hogy egy bios frissítés volt a gyógyír mindenre. Ha megtudod csinálni veszteni nem vesztesz vele semmit, aztán úgy kipróbálni.
-
adam320
senior tag
válasz
terapeuta007 #46586 üzenetére
Nem ismerem ezt az alaplapot, de probáltad "auto"-n hagyni a feszt?
Egy cimborámnál egy xeon/gigabyte párosnál is hasonló probléma volt, auto fesszel stabil 4ghzen. -
adam320
senior tag
off: üdv,nagyon rég jártam itt,sokat változott a topik
az 'én időmben' még az e5xxx e6xxx e8xxx ek voltak a menők,hihetetlen
-
adam320
senior tag
válasz
Martintailor #14215 üzenetére
Akkor semmi gond,különben is akkora + fesztől már ugyis mindegy lett volna
-
adam320
senior tag
válasz
Martintailor #14213 üzenetére
Hazudik az everest
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10472 üzenetére
50körül kell birni.
-
adam320
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #10450 üzenetére
Kimondta hogy huzd a géped?Az a proci lazán elég egy 4850 nek is..
Amugy nem lehet gond..
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10419 üzenetére
Húzhatóak ugy.Amugy a ramoknak elég 1,85-1,90 fesz..
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10400 üzenetére
Azok a kingmaxok ha 800 mhz esek,joesetben olyan 1000mhz körül mennek,2,1 volton.
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10398 üzenetére
Speed (GFlops).
Furcsa,nekem az olyan 25.4656 körül van. -
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10396 üzenetére
?
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10393 üzenetére
KaraDani linkelte.
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10388 üzenetére
Ne 2003 as 3dmark al nézd már
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10388 üzenetére
Aham.Először is a vga nem hajtja ki a procidat,ilyen nincs
Másodszor,lehet 25ghz es is a procid,ha egy kis teljesítményű vga van mellete.Szoval vegyél pl egy HD4830 at,vagy tedd vissza pl.: 2700mhz re. -
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10386 üzenetére
Szerinted egy 8600GT vel kevés a 10k+ 3dmark?
Mondjuk nemtudtuk meg hogy 05 vagy 06
Szerk.: Ezt vga limitnek nevezik
SzerkII. Szarabb nemlesz,csak te ugyveszed észre..legalábbis 3dmark ban..
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10368 üzenetére
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10365 üzenetére
Én beszereznék vmi chiphűtő ventit,nemjo ha forró.
-
adam320
senior tag
válasz
the dealer #10362 üzenetére
Sztem birni fogja a proci a 3200mhz et.
Szerk.: A szorzót azér nemtudod állítani mer nemtudod,rövid távlatokban ennyi.Nem black edition
-
adam320
senior tag
válasz
vzsryl #10353 üzenetére
Az a régi phenom hidd el nem édeskevés,meglátjuk,nemsoká jönnek a 2mag+ os játékok,de már vannak,pl GTA.4,háát igen,az a régi phenom jobb az uj phenomII nél,és miért is?Mer 3 mag az 3mag,hiba jár kisebb orajelen.
Én nem akartam az utjába állni senkinek,tuningoljon csak,igaza van,+200 mhz ér bármikor,és nyugodj meg,énis örülök.Nagyon örülök annak,hogy nem mindenki váltja le a "régi" X2 esét egy uj athlon/phenom II re,azér a +15% ér
Őket becsülöm nagyon.
Jah és olvasd el a hsz.ét..konkrét kérdés nemvolt,csakhogy jólenne tuningolni.
Szerk.: Igen,15 kilóval olcsobb,de ha már a tuningnál járunk,az e8400 jobban tuningolható,+500 mhz el.Az okos ember megveszi a Phenom II-t,akinek kell a +500 mhz,csakhogy "gyorsabb" legyen a gépe,intelt vesz
Szerk II.: Az a régi phenom sorozat,alig másfél éves
-
adam320
senior tag
Rosszul értelmezted,olvasd el a hsz.ét,konkrét kérdése nem is volt,csak hogy jó lenne tuningolni.
-
adam320
senior tag
válasz
vzsryl #10349 üzenetére
Ezt nemmondanám,amikor HD 3850 em volt,az X3 as phenomom 2,3 ghz en megcibálta a 3850 et,nehogymár az 5400+ nelegyen elég alá,2,9ghz vagy 2,8 vagy mittomén.
Szerk.: A húzás pl még arra is jó, ha az illető ki akarja tesztelni, hogy vajon mekkora erő rejlik a gépében. Stop,itt egy Athlon X2 ről van szó,az a 200-300 Mhz + erő néhány %.Legalább akkora kül. mint a Phenom II 550 és az e8400 között van,Nehogy megkövezz,te mondtad.
Szerk II.: Tehát a vita értelmetlen,nem veszed észre a "fölényt".
-
-
adam320
senior tag
válasz
KaraDani #10344 üzenetére
Másik meg az,hogy egy szóval nemmondtam hogy a HD3850 rossz vga.
Szerk.: A harmadik,hogy ugye említetted hogy nem olyan rossz a 3850,akkor minek játszanál low grafikán,hm?!
Szerk.2.: Ha feltesz egy kérdést,ugyebár alap hogy leirja hogy mire használja a gépét.Azt még pistike is tudja hogy géémel rajta vagy videjot néz,vagy csak az apukája a dvd gyáros az utcában.
-
adam320
senior tag
válasz
jfehervari #10291 üzenetére
Jolenne ha összefoglalnád a mondandódat,esetleg használnád a szerkesztés gombot,a topik jobb átláthatósága érdekében
-
adam320
senior tag
válasz
jfehervari #10269 üzenetére
X48 as lapot mindenféleképpen.Gigabyte vagy MSI.
-
adam320
senior tag
válasz
jfehervari #10247 üzenetére
Egy kis feszt kéne adni a procinak
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10219 üzenetére
Istenem ilyen hülyeséget nem mondhatsz,tegyük fel hogy van egy kártyán 1év garancia,amit mondjuk vettél 100ezerér,visszaviszed neki egy év mulva,BIZTOS hogy nem számitja be 100ezerér...jobb ha belenyugodsz.
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10214 üzenetére
Ez hülyeség lol,nem muszáj ugyan azon az áron beszámítania
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10211 üzenetére
25 ezer forint
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10204 üzenetére
Aha,igen,hm,az egy komplett uj gép lesz..
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10195 üzenetére
Nem,mer attol hogy a chipsetet lehűtöd,a procid hibázhat 3,1en,ha visszaolvasol,én is 3ghz et tippeltem,ami bőven elég,egy olyan vga hoz ami nekedvan.
-
adam320
senior tag
A lényeg: Mivel notebookom (mint a hordozható gépek nagy része) nem enged semmiféle tuningot a BIOS-ból ezért valamilyen szoftveres megoldáshoz kellett folyamodjak. Kis keresgélés és mások tapasztalatainak olvasgatása után találtam rá az RMClock (RightMark CPU Clock/Power Utility) nevű programra, ami nem volt számomra teljesen ismeretlen, de eddig nem sok sikert értem el vele. Egy másik ok ami miatt RMClock-al próbálkoztam a kissebb feszültségek elérésén kivül, hogy nálam gyakran észrevétlenül elvesznek a proci-beállitások a Windows-os energiaprofilokból, ilyenkor kikapcsol a Cool & Quiet, a proci pedig folyamatosan 2GHz-en üzemel.
-
adam320
senior tag
válasz
pukkancska #10177 üzenetére
Üdv!
Nézz szét prohardveren,láttam egy cikket ahol az egyik kolléga épp a laptopját tuningolta,ezt tudom ajánlani.
-
adam320
senior tag
Az AMD új Lightning Data Transport elnevezésű adatátviteli technológiája elnyerte a különféle cégek érdeklődését, és a napokban sok más társaság után az nVidia is licenszelte azt.
Az AMD a Platform Konferencián jelentette be a hét folyamán, hogy kilenc másik cég után a grafikus chipek gyártásával foglalkozó nVidia is megvásárolta az LDT (Lightning Data Transport - Villámgyors adattovábbítás) elnevezésű adatátviteli szabadalmuk licenszét. Az AMD bevallása szerint a technológiát további 20-30 jelentős elektronikai cég is vizsgálja.
Az videóchip-gyártó nVidia lincenszvásárlását a szakemberek azzal magyarázzák, hogy a társaságnak a jövőben megjelenő integrált grafikus alrendszerrel rendelkező chipkészleteihez szüksége van egy gyors adatátviteli eljárásra. Az AMD egyébként is meglehetősen jó kapcsolatban áll az nVidiával, és "barátságukat" a mostani megállapodás csak tovább erősítette.
Az nVidia tavaly szeptermberben bejelentette, hogy egy MCP (Media Communications Processor - Média kommunikációs processzor) elnevezésű chipen dolgozik, amely az Xbox-ban lesz majd megtalálható. A cég a chipet később a PC OEM-eknek is szállítani szeretné, amennyiben igény lesz rá.
Az MCP itegrált audiót, periféria I/O kommunikációs egységet, valamint hálózati csatolót tartalmaz. A chip eredetileg az év elejére lett beütemezve, de csak a második negyedévben fog elkészülni, mondta Dan Vivoli, az nVidia marketingmenedzsere.
Az MCP a PC-kben egy nVidia Northbridge társaságában fog működni, amely a Crush nevet kapta. A Crush integrált GeForce 2 grafikus rendszert tartalmaz. Az AMD-féle LDT e két egység összeköttetését valósítja majd meg, és természetesen mindkettő kapcsolatban áll az AMD processzorral is.
Az LDT 2-32 bites szélességben képes továbbítani az adatokat, bitvonalanként 100Mbit/s sebességgel. Az AMD Hammer processzorcsaládja az LDT-t 1.6Gbit/s sebességig fogja kihasználni, és a sebesség mellett a technológiával a többprocesszoros rendszerek felépítése is leegyszerűsödik. Az AMD a jövő hónapban indítja el az általa alapított LDT Konzorciumot. -
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10147 üzenetére
Biztos hogy nem,azér nemolyan kemény az a cerka
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10143 üzenetére
Nézdmeg alapfeszen viszi e a 3ghz et,mondjuk nemhiszem de hátha.Ha igen,felesleges +fesz.Persze futtasd le az IntelBurnTestet.
-
adam320
senior tag
válasz
Speedvoltage #10135 üzenetére
3ghz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest