- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
válasz
darál0w #28141 üzenetére
hmm cpu-z meg everest meg ilyenek azt irják hogy 2650 megy a feszültség mérés is ezt igazolja és terhelés nélkül:/
ubuntun meg van nekem órajel állitó ahol betudom állitani hogy 1, 1,8, 2, 2,2 ghz legyen vagy dinamikus... felhuzva és ráadom a terhelést és mérek eggyet akkor kiirja szépen hogy alap 2,2 ön megy
gondolom ubuntuba van vmi program hogy a c&q-t csak a processzor gyári értékeivel engedje müködni.
viszont w7-en nem tudom hogy hol rontottam el
msi k8n neo2-es deszkaETOM: auto-n van vagyis valami olyasmin hogy annyit vesz fel amennyi kell neki. vagy w7-ben?
-
M.W.H
aktív tag
ehh a cool&quiet win7 alatt nem megy tuningnál? maxon járatja? 939esnél
ubuntu alatt meg visszaveszi magát? alapra? :/ -
M.W.H
aktív tag
válasz
darál0w #28088 üzenetére
hááát nemtudom most visszavettem a tuningot igy is sipol (most vettem a procit tuning nélkül kb 1 percig használtam szal nem tünt fel)
beállitottam a coolnquiet-et ha visszaveszi a procit akkor abbahagyja a sipolást... ha felemeli az órajeleket de nem terhelem maxon akkor sipol:S -
M.W.H
aktív tag
hejhó!
nah tuningolgattam a gépet
mencseszter magos x2 4200+ msi k8n neo2 lap nforce3 csipszetnah occson jutottam hozzá a procihoz mert melegedési problémái vannak. sebaj vizhütés megeszi. szal a lényeg hogy felhuztam 2640 re és sipol magas frekin valami a gépböl amikor a procit nem terhelem:S van valakinek valami tippje? (ram deszka proci? para egyáltalán?)
-
M.W.H
aktív tag
hy
pontosan nem ide illö téma. két kérdésem lenne.
1, tudtok-e olyan proci ram alaplap konfigot ajánlani ami kijön 30-40 böl és lehet tuningolni (itt intel és amd konfig is játszik)
2, esetleg jo topikba vezényelni
csak már nem tartok lépést ezzel az örült hardver elöre rohanással amit ma lehet látni.
köszi
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest