- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Hali
felhúztam a procit 3,6ra. a BIOSban csak a CMOS szorzót meg az FSBt állítottam be, PCIE frequencyt 100ra, ja meg a proci ventijét h nem menjen 100on.
Nem tom jól tesztelem-e a prime-al
kép -
Croft-21
őstag
-
Croft-21
őstag
hát a driverben alapból Offra van állítva, legalábbis ha az a vetrycal akármi az, akkor Offra van állítva.
de közbe megtudtam h mirrors egdben 60 fpsre van korlátozva a játék, átírtam 100ra a TDengine.iniben, de ha felakarok venni vele, akkor is leesik 40-45re.
Én ugy gondolom h egy 63 K-s kártyától talán elvárható lenne, h egy videórögzítés ne okozzon neki gondot
Prototyban nincs fps korlát tudtommal, és v sync nélkül is éppenhogy megvan a 60. -
Croft-21
őstag
A procin egy Artic Cooling Freezer 7 pro venti van.
1920x1080ban játszom. full HDben.
az a bajom, h vettem ezt a 4890 toxic kártyát, ami majdnem 1 Ghzn jár, (960 Mhz)
és akármilyen játékban próbáltam, Mirrors Edge, prototype, Assassins Creed, 60 fpsnél feljebb nem akar menni sehogyse.
V sync bekapcsolva tiszta sor h nem megy 60 fölé, na de v sync nélkül se menne?
egyedül Tomb raider underworldben megy 90-130at v sync nélkül.
és azért akrnék húzni a procin, mert egyesek szerint nincs kihajtva a VGAm 3 GHzn, ergo ezért nincs több fpsem.
mások szerint meg azért, mert a monitorom 60 Hz-es, -
Croft-21
őstag
enyémre mért nem válaszol senki?
-
Croft-21
őstag
Hali
Állítólag a c2d 8400as proci kihajta 100%ban a HD 4890 Toxic kártyámat. Amiben én nem vagyok olyan biztos.
Vagy ti is azt mondjátok? mert most készülnék venni 4 GB (2x2) OCZ 1066os ramot, mert a mostani 800Mhz-s 4x1 GBos ramjaim nem biztos h bírnák a tuningot, de akkor hagyjam a fenébe? felesleges a procin húzni? -
Croft-21
őstag
3,6 lenne még mindíg a cél...
Ha csak 4x900ra állítom be a BIOSban, meg a ramokat 8000 MHzre, akkor nem lehet gond? Muszály minden egyes beállítást kézzel beállítani? -
Croft-21
őstag
Hali
Szeretném felhúzni 3,6ra kb a 8400as procimat, csak eddig nem mertem hozzákezdeni, van hozzá leírásom, de abban nem nagyon bízok, mert nagyon darabfüggő, h mekkora feszt kell neki adni.
Aki tudna segíteni, megköszönném ^^ Illletve még annyit, h bírná a tápom a tuningot, ha most vettem a gépbe 4890 Toxicot? Annak 500W az ajánlott táp
ez a leírásom van hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest