- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
Nem tudom, hogy spoiler-be rakjam e, de engem csak 1 dolog idegesít ebben az évadban, ha erre van ésszerű magyarázat, akkor talán azt mondom, hogy ez az évad oké volt. Tudom, hogy már sokszor megkérdeztétek, vissza is kerestem itt, de csak a kérdéseket láttam ezzel kapcsolatban, választ nem.
A mások elleni csata után, hogy maradt ennyi embere Dany-nek? Igazából csak most tűnt fel, a 6. résznél, mikor Dany beszédet mond a hadsereg előtt. Ez szinte egyenlő azzal a sereggel, amit a 3. rész elején látunk. Ezt megválaszolták valahol a készítők hivatalosan? -
DeathBat666
aktív tag
Bran mit nézett????
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #19370 üzenetére
Szerszei iz dö beszt!!!!
Inkább mint a flegmahhh sárkány királynő -
DeathBat666
aktív tag
Gyerekek ekkora 1. részt
Csak én szurkolok a Lannistereknek?(még akkor is, hogy egymást utálják házon belül is
)
-
DeathBat666
aktív tag
Ne haragudjatok, de ezt a Bronn jelenetet elmagyarázná valaki? Hajnalban néztem és annál a résznél egy picit kihagyotta figyelmem, mit kell csinálnia pontosan és miért? Nem nagyon értettem
Előre is köszönöm, visszanézni most nem tudom és ezen agyalok -
DeathBat666
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #16884 üzenetére
miért nem lenne igazuk?
no offense, nyilván mindneki tudja, hogy megfog történni ez az esemény, de akkor is berakhatta volna spoilerbe.. -
DeathBat666
aktív tag
csak beletekergettem a kiszivárogtatott részbe, jónak tűnik főleg a vége
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
Aventador91 #15132 üzenetére
Bran
Ettől szép a sorozat, hogy tele van meglepetésekkel, tényleg nem hinném, hogy Daenerys lesz a vastrónon -
DeathBat666
aktív tag
válasz
Gretel #15130 üzenetére
lehet hogy én vagyok az egyetlen aki ezt gondolja, de szerintem itt lesz valami csavar, nem biztos, hogy Daerenys fog ülni a vastrónon
egyszerűen akkor nem lenne izgalmas a sorozat, mivel mindenki ezt várja és nem lenne semmi meglepetés az egészben és hát ugye bár Trónok Harcáról van szóDe ez csak egy vélemény
sőt ahogy ezt leírtam elém jött az a kép hogy Tyrion lesz a király, eltudom képzelni azt a büszke, meglepődött fejét (és most lehet hogy bolondnak hisztek engem
)
uccsó szerkesztés: és minél inkább utálnom kéne a Lannister-eket annál jobban kezdem megszeretni őket
-
DeathBat666
aktív tag
Sracok milyen a 6. Evad? Csak azert kerdezem, mert ha nem olyan jo akkor kicsit varok vele, ugy is lesz idom a u. evadig, de ha jo akkor mar most megnezem
-
DeathBat666
aktív tag
Az 5. évad utolsó részében ahol Daenerys "landolt" a sárkányával az nem ugyanaz a hely, ahol a SW7 zárul? Luke és Rey jeleneténél
-
DeathBat666
aktív tag
Joffrey testvére eddig hol volt vagy csak én nem vettem észre? Joffrey esküvőjén láttam előszö (4.évad)r
Nem tudom, hogy ez spoiler lenne, de a biztonság kedvéért abba tettem -
DeathBat666
aktív tag
válasz
customer114 #11604 üzenetére
Ohmmm..
-
DeathBat666
aktív tag
Sracok, mi a neve a denerisz(most nem keresek ra, h irjak
) tolmacsanak, tudjatok az a neger
-
DeathBat666
aktív tag
Gyerekek, en sokkot kaptam mikor meghalt Robb Stark es az edesanyja
.
Igen, en meg csak itt tartok, de muszaj volt beirnom, annyira varatlan volt, koszonom a figyelmet! -
DeathBat666
aktív tag
Egyébként most ne kövezzetek meg tényleg nem tudom és most felvetődött bennem(
), a muff szőr az csak kellék vagy tényleg igaziak a sorozatban? Mert mintha olvastam volna valami ilyesmit régebben, hogy szoktak ilyet használni, de nem tudom pontosan.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #11296 üzenetére
rendben köszönöm, max. ha mégse lenne jó, legalább az angolom fejlődik
amúgy csak én vagyok ilyen béna a sorozattal kapcsolatban, hogy még a neveket se tudom megjegyezi? pedig ez nem szokott előfordulni, mondjuk most már kezdem kapiskálni így a 2. évad felénél
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem nézni a sorozatot, a második évad 5. részénél tartok és végül is tetszik (látványvilág, színészi játék), de többet vártam tőle, nem érzek benne izgalmat és nincs bennem, hogy úr isten vajon mi fog történni, ill. sok az olyan utalás amiről fogalmam sincs, hogy az micsoda vagy kicsoda.
A kérdésem az lenne, hogy ez fog változni vagy az újabb évadok tartogatnak nagyobb izgalmakat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest