- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuromoj
veterán
-
Az a helyzet hogy angol bill-es a laptop es nincs rajta ekezet, de most nezzem hogy meg az egyes felso vonast se talalom csak a duplat.
Mondta mar valaki hogy be lehet loni win-be hogy tudjak ekezetes betuket irni de azt meg nem mondta senki hogy hogyan.
Es azt figyelitek hogy irok nagybetuket? nem magamtol hanem sok forumozo kert meg mar ra ezert belementem.
Szoval oruljetek mert marha megerolteto ez nekem.. -
Sareth
senior tag
Jó ideje elfogytak már az ötletek (ez a filmek milyenségén látszik is mostanság) de én ettől függetlenül örülök a lehetőségnek mert kíváncsi leszek mit alakítanak az egyik kedvenc sorozatom szereplői
Ugyan más megközelítés de Aaron Paul pl. még nézhető is lehet a Need For Speed-ben
-
attisx
addikt
Jut eszembe. Nem tudom anno néztétek-e a Lost c. sorozatot? Abban volt egy olyan fordulat, hogy a második évad során a "the others"-t amolyan titokzatos, civilizálatlan, barbár hordának állították be, akiknek jobb dolguk sincs, mint, hogy a szegény szerencsétlen túlélőket vegzálják. Aztán a harmadik évad azzal indít, hogy egy tipikus, minden klisével megtűzdelt, amerikai kertvárosi idillben látjuk a "többieket": füvet nyírnak, a háziasszonyok sütit sütnek a heti könyv klubra , stb. És hipp-hopp már is a 815-ös járat túlélői tűntek inkább barbárnak.
Na szóval, ha Martin is megjátszana egy ilyen fordulatott a white walker-ökkel, én fetrengve röhögnék...
-
De csak azért hagyták a csajokat, mert valakinek meg kellett szülni a fiúkat sztem! A számító kis dögök!
(#2675) oxox
Nehéz kérdés! Amit Ps Vita mondott nem rossz (még ha nem is az igazi apját szereti/tiszteli és emlékeim szerint ez az infó hozzá is visszajut)!
Meg a kivétel erősíti a szabályt!(#2678) Tim82
Amúgy engem az egész Vas-szigetek szál annyira hidegen hagy, hogy nagyon...Semmi súlyuk egyelőre a nagy egészt tekintve és a karakterek sem annyira izgalmasak... -
oxox
addikt
lehet gyujtenek a lanyokat is, csak azt nem kaptak
ez jutott nekik
mint a viccben: muszaj leirnom
felebred a medve a teli almabol, all a cerkaja mint atom....gondolja akkor segit magan, es keres valami allatot az erdoben...nyakaba veszi az erdot, keresgel, de nem talal senkit, mar nagyon kanos mire vegre raakad a sundisznora...felkapja, ami ijedteben osszegombolyodik....forgatja, kozben hangosan kerdezi tole: "hol a pinad-hol a pinad???" ...mire megszolal a suni: "dehat en fiu vagyok"...medve: "mivel mondtad-mivel mondtad???"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest