- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot #7209 üzenetére
Én igazolva vagyok elég régóta. Használom a szolgáltatást.
4 éve (lekopogom) nincs belőle baj. Ha mégis lenne, majd igazolok mindent. Első perctől előfizetőjük vagyok, talán megértik. Ha nem, akkor kiküldik a pénzem és használom a feleségem Revolutják onnantól (gondolom tiltás lenne a vége).
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot #7059 üzenetére
Csak arra használva tökéletes megoldás. Itt már rég elhagytuk, hogy a csalók letudják szedni a pénzt a számláról, hiszen ő maga akar fizenti nekik.
Autofeltöltés amikor fizet, ezáltal nem kell figyelni, hogy legye rajta pénz. Az összes többi kártya (ha lesz ilyen), befagyasztva, beírja az egyszerhasználatos kártyát és létrejön a tranzakció anélkül, hogy azzal törődne, hogy mennyit töltsön fel.
-
válasz
zerodot #5209 üzenetére
Hogyne számítana! A Wise-tól függetlenül az automata üzemeltetője plusz költséget számíthat fel a felvételért. A legtöbb meg is teszi, csak ezzel te nem találkozol itthon, mert csak az otp-nek van eurós automatája, ami nem számít extra költséget. De póbálj meg külföldön eurót (vagy bármilyen pénzt) felvenni, jellemzően minden bank extra költséget számít fel.
-
-
Masooo
aktív tag
válasz
zerodot #2693 üzenetére
Sziasztok
Igen azt hiszem rosszul fogalmaztam és nem volt egyértelmű.
A TW Revolut vagy bármelyik szolgáltatótól igényelnék kártyát.
Csupán a most meglévő saját bankkártyám nem akarom hozzájuk rendelni. A számlaszámot viszont igen. Erről is tölteném és jó lenne ha ezzel azonosíthatnám is náluk magam úgy hogy nem kérnek el kötelezően kártyás adatokat.
A tw amit most is használok egy bizonyos célra, nos ahhoz sem rendeltem hozzá a kártyát, csak az egyik számlámat, arról is volt az azonosítás, felutaltam x összeget stb.
Valami ilyesmit keresek megint. Viszont speciálisan a neten való vásárláshoz, mert a bankomnál a netes kártyáért fizetni kell amit viszont nem szándékoznék.
Alipay is megoldás lenne, de szintén csak akkor ha szmlát elég hozzá csatolni és kártya adatokat nem közelező.Bocsi, talán igy már egyértelműbb picit.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged