- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot #7209 üzenetére
Én igazolva vagyok elég régóta. Használom a szolgáltatást.
4 éve (lekopogom) nincs belőle baj. Ha mégis lenne, majd igazolok mindent. Első perctől előfizetőjük vagyok, talán megértik. Ha nem, akkor kiküldik a pénzem és használom a feleségem Revolutják onnantól (gondolom tiltás lenne a vége).
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot #7059 üzenetére
Csak arra használva tökéletes megoldás. Itt már rég elhagytuk, hogy a csalók letudják szedni a pénzt a számláról, hiszen ő maga akar fizenti nekik.
Autofeltöltés amikor fizet, ezáltal nem kell figyelni, hogy legye rajta pénz. Az összes többi kártya (ha lesz ilyen), befagyasztva, beírja az egyszerhasználatos kártyát és létrejön a tranzakció anélkül, hogy azzal törődne, hogy mennyit töltsön fel.
-
válasz
zerodot #5209 üzenetére
Hogyne számítana! A Wise-tól függetlenül az automata üzemeltetője plusz költséget számíthat fel a felvételért. A legtöbb meg is teszi, csak ezzel te nem találkozol itthon, mert csak az otp-nek van eurós automatája, ami nem számít extra költséget. De póbálj meg külföldön eurót (vagy bármilyen pénzt) felvenni, jellemzően minden bank extra költséget számít fel.
-
-
Masooo
aktív tag
válasz
zerodot #2693 üzenetére
Sziasztok
Igen azt hiszem rosszul fogalmaztam és nem volt egyértelmű.
A TW Revolut vagy bármelyik szolgáltatótól igényelnék kártyát.
Csupán a most meglévő saját bankkártyám nem akarom hozzájuk rendelni. A számlaszámot viszont igen. Erről is tölteném és jó lenne ha ezzel azonosíthatnám is náluk magam úgy hogy nem kérnek el kötelezően kártyás adatokat.
A tw amit most is használok egy bizonyos célra, nos ahhoz sem rendeltem hozzá a kártyát, csak az egyik számlámat, arról is volt az azonosítás, felutaltam x összeget stb.
Valami ilyesmit keresek megint. Viszont speciálisan a neten való vásárláshoz, mert a bankomnál a netes kártyáért fizetni kell amit viszont nem szándékoznék.
Alipay is megoldás lenne, de szintén csak akkor ha szmlát elég hozzá csatolni és kártya adatokat nem közelező.Bocsi, talán igy már egyértelműbb picit.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Energiaital topic
- Google Drive
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest