-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
A Revolut azért jelzett, mert érzékelte, hogy a TW kártya UK kártya, és elkerüld a költségeket, azt nem tudja, hogy a tw mögött több pénznemben lehet a pénzed.
Én is TW kártyával töltöm a forinttal, ehhez nyilván kell forintnak lenni a forint egyenlegen. Ha te euróval akarod tölteni, akkor a tw egyenelegeden kell lenni eurónak. Ilyen egyszerű. -
Akkor te fordítva csináltad? A TW-ről küldted volna, nem pedig a Revoluton keresztül?
Halálom a zseb, itt egyenlegeid és számláid vannak.
Az van sorban elől amelyiken van pénz és több.
Szerintem ez egyértelmű: Continue with EUR
A kártyás fizetés a drágább, lásd a 1119-et 2000 €- utalása a TW számládról 0,63 €. Így nem ingyenes, de ha Revolut felől közelítesz akkor a kártyás feltöltés véleményem szerint vásárlás és nem kerül pénzbe. -
Tényleg nem értem. Revolut oldalról:
Feltöltés kártyával
Nyisd meg a Revolut appot, majd koppints a Pénz hozzáadása lehetőségre. Add meg a 16 számjegyű kártyaszámot, a lejárati dátumot, a CVC-kódot és a számlázási irányítószámot/postai kódot is magában foglaló kártyaadatokat. Ha tévesen adod meg az irányítószámot/postai kódot, akkor a befizetés nem megy át a biztonsági ellenőrzésen, és akár 5 munkanapba is telhet, mire a pénz újra rendelkezésre áll a bankszámládon. Írd be a feltöltés összegét, és ha minden rendben ment, a pénz azonnal megjelenik a pénztárcádban!Itt hogy kapcsolódik be a folyamatba a TW? Ők akasztották meg?
Az utalás nem lenne célravezető? Az € számládról a Revolut €-ra? Csak kérdezem mert én úgy olvasom hogy ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest