-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én is valami ilyesmi routert keresek. Pontosabban valami routert, ami a mostani 54Mbitesnél gyorsabb, és esetleg a nyomtatót megoszthatnám rajta.
Ha tényleg tudok nyomtatni hálózaton keresztül a routerre, akkor hajlandó lennék többet fizetni. A 3500 és a 3600 között mi a fő különbség? Csak az 1 vagy kettő USB port? Hardveresen, firmware ügyben ugyanaz?
Azért vagyok tanácstalan, mert ha a nyomtatómegosztást nem tudom rendesen belőni (Canon LBP2900 nyomtatóm van), akkor nekem felesleges tizenezer forintért routert venni, bőven elég az 5000Ft-os is. Sőt, a sebességet leszámítva megfelel a mostani is.
File megosztási, torrentezési dolgokról egyelőre nem is álmodok, de ha azt is sikerülne rendesen összeröffenteni, az csak hab lenne a tortán.
Elsősorban a gyári fw-ben gondolkodok, a mostanival is kínlódtam sokat, mire a tomato beröffent, inkább nem kínoznám magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest