- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueye #15925 üzenetére
Nem panasznak írtam, megy ez a rav4 is rendesen. De az allgrip automata 140 lovas 1.4t scross eszméletlenül durván szedegette a pacskert.... Könnyű súly és összkerék. Erre szoktam mondani hogy akkor amikor átültem nem éreztem az összkereket, most meg érzem hogy nincs (rav4 első kereke azért jóval hamarabb elpörög, és nyilván az scross előtti i30 1.4 szívó benzinben nem igazán volt ami elpörgessen bármit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged