Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Sajnos csak 3. generációs hybrid -rendszer van a 2017-es NX 300h-ban, ahogyan a 2018-as IS 300h-ban is. A Lexus modellek a legtöbb esetben minimum 1, de olykor nagyritkán 2 generációval is le vannak maradva az aktuálisan kapható új Toyota modellekhez képest.
Cserében a márkaszervizben azért is bocsánatot kérnek, ha épp esik az eső és a kv is egész tűrhető… -
Astery
senior tag
Sziasztok! Ha már szerviz a téma ... Nem régen került hozzám a kocsi - vinnem kell ősszel éves szervizre. Legközelebbi márkaszerviz nekem a Toyota CarNet M5. Van esetleg velük negatív tapasztalat vagy vihetem hozzájuk nyugodtan?
-
Olyan sok minden pluszt nem tudok mondani, talán még annyi hogy ha hozott olajat hozok a akkor az olaj számláját csatolni akarják. Annyira nem vagyok ettől boldog, gondolom garanciás ügyben kötekedési alapnak jó. Holnap felhívom Monoriakat, az Iq-val oda jártam és ha jól emlékszem itt valakinek nemrég szervizeltek 0w16-al. Ja és az árajánlat 91 ezer volt (minden szűrőt kértem, poros helyen lakok). Ja és aktív szenes pollenszűrő + 5 ezer. Gondolom ennél Monor olcsóbb lesz, de akartam adni egy esélyt ahol vettem (és garanciális zörgésem megoldották + csereautót is adtak ami erős plusz pont, ha lenne megfelelő olajuk kifizetném a drága szervizük).
-
Hoppácska, bejött amiről beszélgettünk. Beleszaladt ugye az autóba 5 ezer 2 hét alatt így már 12 felett vagyok. Elkezdtem érdeklődni szerviz ügyben, direkt rákérdezve hogy 0w16 olaj van-e (meg mennyi a bejelentkezési idő). Hát jelentem van olyan budapesti toyota szalon/szerviz akinek nincs 0w16 és addig 0w20-at tenne bele (rav4, 2.5 hibrid, 5. generáció) amíg nem jön készlet. Nem mondom melyik mert teljesen normálisan őszintén megmondták (tehát nem rájuk panasz).
-
Senhi
aktív tag
válasz
aszamóca
üzenetére
Mondjuk ezzel könnyű vitatkozni amikor a corolla belterét kapta, a hatchback padlólemezén és facelift után ugyanazzal a motorral (akár)
. De igaz, hogy crossban még nem ültem úgy hogy nem is akarok tévhiteket gyártani
. Kinézetben meg egy mini highlander, ami fájna mert szerintem a rav4 formája modernebb.Tom1939: Szerintem a CC legnagyobb baja, hogy a hatchback lett az alapja annak a tengelytávjával (TS-é meg nagyobb mint a rav4-nek, szóval valahol érthető), így szerintem csodák nincsenek, az egy szűk kocsi hátul, így a CC sem lesz sokkal tágasabb (videók alapján legalábbis). Plusz ránézésre rohadt hosszú az orra a crossnak így megvan hova mentek a centik
.
Aurisnál megtanultam, hogy a kocsi hossza önmagában semmit nem jelent, ott simán 20 centi volt, amit a lökhárító feleslegesen túlnyúlt "design elemként". Nagyobb autó látszatát keltette, mint amekkora valójában volt. Parkolni nehezebb volt, cserébe hely sem volt benne sehogy. -
Nekem szalonban beülve a Highlander nem tetszett annyira (azaz nyilván tágasabb, de valahogy még "amerikaibb" ízlésre volt szabva, ami persze érthető).
A Corolla Crossal nekem még az a gondom hogy a hátsó lábtér és a csomagtér elég sokkal kisebb mint a Rav4-be ahhoz képest hogy csak 15 centivel rövidebb és szélességben minimális a különbség. De megint csak érthető mert az első üléseken hatalmas a hely (utasülésen még több is mint a Rav4-ben), és a lényegi piacon ez egy második (vagy harmadik) "kisebb" rohangálós autó.
-
KTTech
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
30L-t nem sűrűn tankoltam még 😃 de pl. az utolsó tankolás kúton mérve, azonos fejen, 27,96L benzinből 736km-t tettem meg, 3.8-as lett így a mért átlagom. Ennek felét 4 fővel, másik felét 2 fővel, M és A utakon javarészt (100-as tempó, ahol lehetett). Klíma 22 fokra állítva, reggel 12-18 fok, du 26-35 közt változott. Jobb is lehetne, ha nem a 17-es felnik jártak volna hozzá...
A korábbi értékek BC értékek voltak +- 0,15L/100km-en belül pontosan mér az enyém.
-
3 millával drágább a rav4 mint amennyit áprilisban kifizettem érte. Corolla Cross is jóval drágább mint amennyiért ez vettem. Tragikus. De gondolom minden más is ennyit emelkedett arányaiban csak azt nem nézem. Full fapad aygo 1.0 5,6 milla? Egy közepesen felszerelt automata 7,3? Ouch...
-
Hát akkor nincsen más tippem. Ami nekem gyanús (ha jól értettem a leírást) hogy tudomásom szerint az előző generációs 2.5-es hibrid pályán nagy sebességnél eszik jelentősen többet, itt pedig mintha sok lett volna a dugó. Nekem M7-es giga dugókban jó melegben is irtó keveset evett (5 liter vagy alatta lehetett a dugó rész nagy részt elektromosan ment, külön a dugó fogyit nem tudom, de ha nagy volt a dugó kisebb volt a fogyi mint végig 120-al...)
És érdekes módon a következő generáció (6-ik?) a corolla crossban legalábbis gyári adatban fél literrel többet fogyaszt... De lehet hogy ez csak a 2.0 átka (le nem harapjátok a fejem az is jól fogyaszt, de a mostani kifutó generációban nem olyan szenzációsan mint az 1.8 vagy erejéhez képest a 2.5).
-
duracell89
senior tag
Kissé fennakadt a szemem a 10 feletti értéket látva. Nekem a RAV4 (2020.09 executive 2WD, ami bár 5.gen, de szintén 2.5HSD) nem hajlandó 7.3-7.5l fölé menni nyakig pakolt, 3 személy+kutya+kutyboxos tartós pályázás esetén sem, a vegyes átlagom (75% pálya 145kmh adaptív tempomat max., 25% város irodába dugózás és elővárosi főút mix.) 6.1-6.2l.
7l feletti értéket az eddig 35k km alatt nagyon elvétve láttam, mikor tisztán a pálya volt mérve felhajtás előtti nullázással. Ennyit számítana az 5gen??!!
Pedig ez az uj RAV4 mintha még nagyobb is lenne, mint az NX (de lehet csak a bumszli forma miatt érzem úgy).Szerk.: most láttam az auto-data.net-en, hogy a NX300h bár méretre majd ugyanakkora, mint a RAV4, de felszereltségtől függően 200-300(!!!)kilóval nehezebb. (RAV4 1590-1680kg vs NX300h 1890kg.
Pislogok, mint hal a szatyorban. :- ) -
No.01
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Az szinte teljesen kizárt, hogy ennyit számítson.
Anno P2-nél elég koszos volt (legalább is szerintem) de
1) Megnyugtattak, hogy ez max átlagos szint,
2) Takarítás után (hogy most azért vagy sem azt senki sem tudja) 0.1-litert csökkent a fogyasztás.Mellesleg nálunk P2-höz viszonyítva már P3 és a Corolla sem fogyasztott kimutathatóan többet klímával. (szvsz ez full az elektromos klíma érdeme) bezzeg télen a fűtés....
-
Mondjuk nekem igazi giga dugó nem volt, csak olyan majd végig nagyon besűrűsödő lelassuló fajta (60-120 között minden és percenként váltva). De sok egy helybe dugónál én is a klímára tippelnék. Mondjuk álló helyben nem tudom a 4. generáció hogy csinálja (szerintem 17-es NX-ben az van), de az enyémben lévő 5. generációs kb 3 az 1 idő arányban megy az akkuról klímázás és a motor beröffentés töltésre. Ez párszor ki lett próbálva (mikor feleségem fél órával később érkezik a munkából a Mexikói útra mert utolsó pillanatban visszatartják és én már elindultam, és 40 fokban nincs kedvem álldogálni kint).
u.i: akku hűtés előtti filtered rendben (vagy fullig pakolva nem blokkoltad véletlenül?)? Az is lehet jól felhevült akksival gond.
-
No.01
addikt
Huhhh. Hasonlo kort toltam nemreg. A te esetedben tan egy kisse valoban csalodast kelto ertekek ezek, de ha realisan nezzuk a dolgokat akkor sajnos ez ennyi ha tetszik ha nem.
A regebbi rendszer es legfokepp az extra suly es rossz alaktenyezo mind sokat rontanak.Egyebkent kis tulzassal ugyanezen utvonalon mentem egy sietoiset es egy raeroset. Az egyik szigoruan eloirt sebesseggel 2 szemely keves csomag 5.6l ugyanez sietve 2 szemely sok cucc 6.9l vegig klimazva mindket esetben.
Majd jotte egy kis osztrak csordogalas hegyre fol es le, de csak kenyelmesen nehol meg raadasul klima sem kellett igy azonnal jott egy 4.8-as fogyi.Extra info amin kisse meglepodtem: Mayernel 30s km-nek mondott szervizre (24e km-nel) 75e-t mondtak be eloljaroban. Allitolag azertmert a fekfolyadekot is cserelik ilyenkor.
Vegul ramertek es nem kellet (szerintem kisse tulzas is lett volna) sot legszurot es pollenszurot sem csereltek (mert mindketto uj volt) Igy lett a vege 58e.
Sok, nemsok? Passz bar tudom, ha oda kerul ezt majd kis tulzassal egy vevo sem fogja ertekelni/megfizetni. -
vicces
addikt
válasz
KTTech
üzenetére
nekem még csak az első tankolás kb negyede-harmada ment el - kb 330 km.
munkába lefelé gurulok, szinte csak csepeg bele a benzin a myt app szerint. visszafelé viszont "hegyet mászok".
de van sok lankásabb rész. ott próbálom visszatöltetni az akkut is olykor. eddig 4,5 liter az átlagom.
munkatársam a keskenyebb gumikkat /205-ösek/ de szinte csak sík utakon közlekedve hozza a 3,7 nyári fogyit. télen ő is 4 fölött van.
öszintén szólva azt hittem jobb leszek a gázpedál nemnyomkodásban. habár ígysem olyan rossz. volt már hogy az oviba el tudtam menni oda-vissza tisztán elektromosan

-
KTTech
veterán
Azokkal a dugókkal egy újabb hibrid rendszer sem tud mit kezdeni, nincs mikor feltöltse az akkut - olyankor marad egy nagy és nehéz szívóbenzines autó alattad, amihez még jók is a fogyasztási adataid... egyébként a súly (és persze a sebesség) ami nagyon sokat számít még. Ezért nem is nagyon szeretek 100km/h fölé menni, hiába 4. gen hibrid hajtásom van, ráadásul az autó is könnyű (akkor is ehhez tartom magam ha UK-Mo közt megyek).
Ha meg vagyok pakolva, akkor még így is megnő a fogyi: csütörtökön egyedül jöttem dolgozni, 3.1-es fogyi volt. Ma 4 fővel ugyanazok a körülmények (még a külső hőfok és a forgalom is) 4L-re adta ki magát. -
Ck.
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Ez igen, gratulálok! Le a kalappal ilyen fogyasztás mellett. Ennyit számít, hogy a legfrissebb hybrid rendszerrel szerelték az autót.
Az én 2017-es NX 300h krétakor előtti hybrid rendszerem ehhez képest labdába sem rúghat. Nekem is most jó 5 ezer km van a hátam mögött az elmúlt 2 hétből, haza kellett jönnünk ismét, majd vissza. Visszafelé 3 felnőtt + Árcsi kutya, plafonig pakolt csomagok. Az út első felében Magyarország-Ausztria-Németország több órás centinként araszoló és balesetek meg b@lfaszok miatt teljesen beálló dugóval, hosszasan teljesen megállt sorokkal, lezárt sávokkal végig klímázva 30+ fokban a fogyasztás kemény 10-10,5!!!! liter/100 km volt, majd a második felében Németország-Hollandia-Belgium-Franciaország-Anglia már sikerült leszorítani 8-8,5 literre, amit szintén sokallok, de az első szakasz 10 literénél konkrétan szinte “sírtam” a csalódott dühtől…
-
Upo
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ja, vagy úgy...
De azért néha a tényeknek is utána kéne nézni, manapság egyre kifizetődőbb ha az ember tisztában van a valósággal is.
-
vicces
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Óriási buffer.. jah persze
. Amikor leürül a Tanklager és tényleg nincs mit kivinni a kút üzemeltető meg mindennel fenyegetőzik az biztos egy másik valóság. A kutak hétvégéröl hétfőre még a normális korona elötti időkben is le szoktak ürulni. Vagy a benzin vagy a Diesel. De volt hogy mind a kettő is..
A tanklagerbe meg ami bejön anyag a hajón 24 órán belül ki is megy jelenleg. Hacsak nem hamarabb. Na olyankor kell hazamenni hamarabb a munkából.
Na mindegy ez nagyon Off. -
duracell89
senior tag
válasz
vicces
üzenetére
Az lehet, hogy a beérkező mennyiség kevesebb az alacsony vízállás/egyeb tényezők miatt pont ahol te vagy, de mivel a lakosság(kutak) és az ellátási lánc között ebben óriási a buffer, ezért gyakorlatban semmilyen üzemanyaghiány nincs és nem is várható. Ez a 20 litert tankolhatsz, meg nincs éppen ez vagy az Mo-n kívül nem ismert.
-
No.01
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jaj...

-
válasz
duracell89
üzenetére
Siettem mert nagy volt a táv, és még ilyen benzin árak mellett sem ez volt a fő tétel (kaja/szállás ami mocsok drága).
-
KTTech
veterán
válasz
KTTech
üzenetére
Nálunk most a budget benzin (ASDA) 1.75font, azaz 2.07 EUR vagy 811 forint, pálya mellett meg 1.95 körül van a benzin (E10). Ennek az árnak már örülünk 3 hete még 1.98 volt a budget helyeken...
Mindenki ugyanúgy használja az autóját, mert más opció nem igazán van nagyvárosokon kívül (a tömegközlekedés kb felejtős, a munkahelyem közelébe se tudnék eljutni, 32km séta meg kicsit hosszú lenne, főleg, hogy a melóhelyen is ennyit megteszek, csak ott súlyokkal).
-
KTTech
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Akkor rosszul hallottad.
-
vicces
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
én németországban szállitok közúton üzemanyagot. sajnos van üzemanyaghiány. volt hogy a műszak felénél hazaküldtek, mert nem volt mit kiszállítani
dieselt meg már nem tudtunk melyik kútra besúvasztani, mert mindenhol tele volt töltve. a dieselt vonaton hozzák.
a rajnában alig van víz. a benzin hajón jön és ha jön egyátalán olyan 25%-ig vannak csak megrakodva.
de ez igaz minden más alapanyagra, gabonára stb-re.
amúgy 1,70 körül van a benzin ára most. pályán meg nem tankolunk mert mindig rohadt drága. sok benzinkút, autohof van a pálya közelében normál árral.
-
-
válasz
duracell89
üzenetére
Nem hallottam én semmit, csak megállapítottam hogy tele vannak az utak. Jártam nyugatra korábban is, Ausztrián túl is
Mivel végig pályán jöttem hazafelé nekem nem 1,7 volt a benzin (talán ha egyszer megcsíptem ennyiért), de nyilván a pályán mindig drágább (nálunk is ha vége az árbefagyinak). Üzemanyaghiány nincs részt megerősítem, hiányt sehol nem láttam. Hiány emberből van, Franciaországban (középső rész) alig van nem csak bankkártyás automata kút. Az már persze egyéni pech hogy ezek imádják a kártyám ami mindenhol máshol működik nem elfogadni (és/vagy kauciót 2 hétre azért befoglalni üzemanyag kiadás nélkül). Itt azért jól jött a hibrid dupla hatótáva (félnél szeretek tankolni ez scrossban 200 km volt, most 400). -
duracell89
senior tag
válasz
Tom1939
üzenetére
Èn Ausztriában élek lassan egy évtizede, és egyrészt nem 2€ a benzin (ma pl. 1.71€-ért tankoltam) és a háború előtt 1.30-1.40 körül volt a normál ár. Az otthoni extrém áremelkedés (ha jól emlékszem kétszeresére emelkedett) abba masszívan belejátszott, hogy a forint bedőlt kissé, ezért nem az errefelé érzett 30% körüli emelkedés volt, hanem 100%-os.
A másik, hogy Magyaroszágon kívül gyakorlatilag sehol nincs jelentős üzemanyaghiány, vagy korlátozás. Mo-n is azért van, mivel az ársapka miatt senki nem importál, a MOL meg képtelen egyedül ellátni a piacot.
@Pécsimunkás "Pedig èn azt hallottam.." Napi szinten olvasom az otthoni médiumokat, jókat kacagok a "hanyatló nyugaton megfagynak a nagymamák és éheznek a transzóvodások" színvonalú riogatáson.
Efelé az emberek brutálisan pragmatikusak, és elég erős a társadalmi hangulat az összefogásra a spórolás, valamint a környezetvédelem irányába, ezért van benne valami igazság, hogy leteszik az autókat. Ettől függetlenül nagyobb dugók vannak reggel az iroda felé itt Bécsben, mint bármikor, és bár senki sem örül, de nem dől össze a világ a legtöbb családnak ha havonta 200 helyett 250-75 eurót költ üzemanyagra. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hát nyilván nem reprezentatív de észak olasz autópálya, a francia autópályák amerre voltuk (és ezek még plusz méregdrága útarányos díjjal amit több volt mint a rav4-be a benzin arra a távra), ott azért voltak rendesen. Ahogy Németországban és Ausztriában is...
-
Én most jöttem meg egy 5k+ kilométeres Franciaország körútból. Kb bármit csináltam 6 körül volt a fogyasztás (Rav4 5. gen hybrid FWD). Oda Olaszországon vissza Németországon keresztül. Mondjuk a nem szerettek 120 felett menni a pályán rész nem volt feszegetve, mert volt hogy mentem volna (haladjunk már alapon), de kb sehol nem lehet (vagy bekorlátozva vagy maga a forgalom cammog max 110-el). Nyugaton sem tették le az autót piti 2 eurós benzin miatt

-
Cifu
félisten
válasz
Drizzt
üzenetére
Hozzátenném, hogy a Toyota Mayer Budakeszi-nél annyi autó van, hogy konkrétan már nem lehet hova parkolni.

Az árakhoz... Hát kérem, kis hazánk "jobban teljesít"...

Nézem, hogy külföldön is drágultak az autók, de hogy 3 év alatt duplájára nőjenek a listaárak, azért sehol máshol nem sikerült megoldani... -
Drizzt
nagyúr
válasz
flegga92
üzenetére
Nekem is 30K km alatt van az autó futás, 3 év alatt. Nálam ez úgy néz ki, hogy heti 1-2 alkalommal 3-4km a boltba, meg néha Budapest autópályán. Néha direkt azért megyek egy nagyobb kört, hogy ne álljon annyit a kocsi.
Amikor vettem az autót, még nem lehetett tudni, hogy ez lesz a használati minta, de egyszerűen az van, hogy covid óta nem kell közlekedni szinte egyáltalán. Azelőtt meg kellett. De olyan városba is költöztem, ahol gyalog minden megoldható. Tömegközlekedni se kell. Belváros fél óra oda-vissza, így semmire nem kell a kocsi, ami nem nagy és nehéz. -
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
2 és fél éves 65 ezer km es Corolla kombi pár napja csinája hogy fixen világít az alacsony guminyomásra figyelmeztető led a műszerfalon. Két különböző benzinkúton is ellenőriztem már 2.4 bar van minden kerékben és akkor sem múlik el a jelzés a műszerfalról. Létehez hogy ennyi idő alatt haldoklik az akksi az egyik tpms szenzorba?
Másra nem tudok gondolni
-
AMD Power
titán
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez van, politika... Aki eddig toyotát vett az lassan kipontozódik, akinek meg megvan a 13-14m keret egy kompaktra az nem corollát fog venni sztem, annyiért nagyon rossz vétel.
Kiváncsi leszek a jövő évi eladásokra. -
Avensis T25-höz keresek ablakmosó tartály kupakot. Nem tudom ezeket miből csinálják de elöregedett a műanyag, megragasztottam egy fél évig jó volt most már totál szétment darabjaira, alig tudtam kihalászni a szintmérő csövét mert beleesett a tartályba.
Nyilván utángyártott is jó, aliexpressen néztem de ott mintha sokkal nagyobbak lennének. Gyáriért nem adok ki többezer forintot. Vagy van ezekre valami univerzális kupak?
-
Drizzt
nagyúr
[Megjott a 2023-as sedan Corolla arlista]
Szerintem joval rosszabb lett, mint amire szamitani lehetett. De ugy tunik a tobbi is feljebb ment, erzesre majd egy millioval. Ennyiert tuti nem cserelek. Egy comfort tech 12.5M, brutal.
(Bocs, latom reszben elkestem.)
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Van egy T27-es Avensisem. Ma autópályán egyszercsak azt látom a visszapillantóban, hogy egy jókora lemez elszáll az autó hátuljáról, mint a győzelmi zászló
De tényleg, autómagasság felett repült. Még jó, h a mögöttem lévőknek nem lett baja, legalábbis amennyit láttam. Feleségem először nyugtatott, h biztos csak az úton volt valami, de sofőr az utat nézi, én nem láttam semmit ami felet átmentem volna.
Első megállónál megálltam, ez valami alvázra szerelt lemez lehetett, amihez a hátsó lökhárító műanyag burkolata is rögzítve volt, mert már az az elem is kezdett két oldalt elengedni. Ahogy néztem, alul-hátul 2 db 5cm széles, 3mm vtg műanyag lemezzel lehetett a kettő össze-rögzítve, szóval nem túl masszívan. Két gumipókkal odafeszítettem alul mindenféle stabilnak látszó dologhoz, a köv 100 km-en szerencsére nem bomlott le még más.
Kérdés: Mi volt ez a lemez, van-e bármi más szerepe a lökhárító-borítás rögzítésén felül, pl. aero? Karosszériás tud ilyent szerezni, vagy elég, ha máshogy rögzíti a -még meglévő- hátsó elemet?
Most láttam először az autó alját, úgyh halványlila gőzöm sincs ilyesmiről. -
Senhi
aktív tag
Auris eladás: meghirdetés után másfél nappal elvitték minimális alkuval. 6.5 volt fent 6.4-ért vitték (HSD, Selection, 65k km, 2017, 2 helyen volt apróbb sérülés javítva). Ha nagyon akartam volna szerintem 3 óra alatt elviszik, tegnap óránként csörgött a telefonom, hogy akkor 1 órán belül jönnének megnézni. Valszeg drágábban is el kelt volna, de így is pofátlannak tartottam, hogy több, mint 2 év birtoklás és + 35k km után 1 millával drágábban adom el. Ha ezt tudom anno, 3-at veszek egyszerre
. Most már csak a rav4-nek kell megjönnie, hogy ne essek 2 szék közé
. -
válasz
nandow
üzenetére
Lexus még nem emelt, legalábbis honlap alapján. Lexus NX 350h Elegance (második felszereltség) tiszta ajándék 18 milláért... Akkor nézegettem az árlistáját amikor executive felszereltség és a style+ között filóztam (executive helyett esetleg), csak akkor még bemutató autó sem volt. De most éppen még kisebb az árkülönbség (gyakorlatilag ugyanannyi mint egy executive+jbl, ami éppen nem is rendelhető).
-
-
vicces
addikt
Én is nézegettem a Corolla konfigokat és meglepve láttam hogy elvileg nem is kell a nyitógombot nyomnom mielőtt beszállok az autóba... Csak simán nyitni a kilincsnél az ajtót és nyílik. Kipróbáltam és tényleg.. és én meg nyomkodtam eddig

-
KubanitoS
veterán
Új hónap, újabb áremelés.
A top felszereltségű Yaris hibridek átlépték a 10 misit… -
Bullitz
aktív tag
FL Aurisban mennyi a max hangerő? Ma 55ig mentem de mar bitang volt nem mertem tovább de kíváncsi vagyok :D
-
ncc1701
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
A mostani helyzetben a saját autómat ha 3/4-ig van, már tankolom. A cégest akkor, ha a felénél van a szint.
-
galervin93
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Rendben, köszi mindenkinek, csak azért volt furcsa, mert 3 év alatt most tapasztaltam ilyet először (lötyögés oké, szoktam is hallani, de így "látni" még sosem), de akkor no para.
2 csík (20% ha lehet így mondani) körül szoktam jellemzően tankolni, most sajna így adta ki a lépés, de nem szeretem "elhúzni", jobb a békesség ha van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Parkside szerszám kibeszélő
- Router gondok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De igaz, hogy crossban még nem ültem úgy hogy nem is akarok tévhiteket gyártani
. Kinézetben meg egy mini highlander, ami fájna mert szerintem a rav4 formája modernebb.
.
Olcsóbban nyilván nem adnak jobbat.
Pedig ez az uj RAV4 mintha még nagyobb is lenne, mint az NX (de lehet csak a bumszli forma miatt érzem úgy).

. Amikor leürül a Tanklager és tényleg nincs mit kivinni a kút üzemeltető meg mindennel fenyegetőzik az biztos egy másik valóság. A kutak hétvégéröl hétfőre még a normális korona elötti időkben is le szoktak ürulni. Vagy a benzin vagy a Diesel. De volt hogy mind a kettő is..
?
csak veletleiul rád nyomtam válaszként