- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
polonic #7545 üzenetére
ezzel egy probléma van, mégpedig az hogy nekem hd 4650-em van a500-134ben és innen szedtem a drivert és érdekes felment
, én nem értem pedig a win7nek nem engedélyeztem semmilyen driver frissítést, letöltést és nekem nem volt vele gondom.
ezen kívül még mindig ott van az eszközkezelős verzió, egy hete raktam újra a fusimat meg lakótársam asusát és automatice megkerestettem vele. De ha megjön az a500as a szervízből akkor újrarakom és meglátjuk mennyire nem tetszik majd neki. -
galmat89
tag
válasz
polonic #7545 üzenetére
Ha windows 7 64-bit-ed van, innen szedd le a drivert (vista 64-bithez is jó):
http://www.driversdown.com/drivers.asp?ID=114932&brNum=3&show=0
Ha windows 7 32-bit-ed van, akkor pedig innen (vista 32-bithez is jó):
http://www.driversdown.com/drivers.asp?ID=114933&brNum=3&show=0
-
aherhof
csendes tag
válasz
polonic #7389 üzenetére
Igen. Azaz megvan a PCMCIA kártya, azon van egy cd rom ST24XCDR port/cdrom. Most hogy ez a típus a port neve, vagy a cd-rom típusa, nem egyértelmű még számomra.
A kábel megvan, a meghajtó nincs :-(
Ami legközelebbi infót sikerült találnom:
http://dl.owneriq.net/0/0514865e-ad1e-4363-a1a2-630ef70bffd0.pdf -
aherhof
csendes tag
válasz
polonic #7387 üzenetére
:-)
Még egy kérdés, ha lehet.
A gépben alapból nincs CD ROM, van hozzá egy PCMCIA CD vezérlő káryám, Panasonic - Toshiba hozzá adott típus.
Ehhez lehet még szerezni valahonnan külső meghajtót?
A gép egy rendszerbe üzemel, és szükség lenne rá, ezt kellene megtartani egyelőre.
Attila
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
válasz
polonic #6807 üzenetére
Szia.
Köszi a segítséget DE:
nekem XP van fenn akkor nem játszik az UAC ki kapcsolása / nem is tudom mi az /
megcsináltam ahogy leírtad módosítottam az egész mappát utána el indítotttam de nem szólt,hogy nem aláírt a program telepítette.Újra indítottam de nem rakta fel az új drivert.
Lehet,hogy nem jót töltöttem le és akarok felrakni? -
válasz
polonic #6750 üzenetére
Intel® Turbo Boost Technology No
Intel® Hyper-Threading Technology No
Intel® Virtualization Technology (VT-x) No
Intel® Trusted Execution Technology No
AES New Instructions No
Status Launched
Launch Date Q3'09
Processor Number SU4100
# of Cores 2
# of Threads 2
Processor Base Frequency 1.3 GHz
L2 Cache 2 MB
FSB Speed 800 MHz
Instruction Set 64-bit
Embedded No
Supplemental SKU Yes
Processing Die Lithography 45 nm
Max TDP 10 WItt van amit belinkeltél. Ebből kiderül, hogy amit tud az nem más mint az alacsony fogyasztás.
a 800-as FSB , és a 2MB másodszintű gyorsítótár nem a jéghegy csúcsa.
Sajnos ez a még elmegy kategória.!!!
Win7 esetén virtualizáció sem támogatott.
Semmi másra mint egy gyenge irodai munkára elég. -
spyke5
csendes tag
válasz
polonic #6743 üzenetére
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=23&service=CE&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=857&selShortMod=890&language=21&selOS=27&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&page=1&startPage=1
Ittvan konkrétan, de valamiért nem megy. Érdekes, h újratelepítés előtt mnet ugyanezen a 64 bitesen :S
-
JohnR
aktív tag
válasz
polonic #6688 üzenetére
Köszi próbálkozok (a másik simán látta az összes rádiós hálózatot, 3 perc alatt volt wifi-s net) De tök jó a terméktámogatás Toshibáéknál. Beírtam a gép hátulján található nevet Toshiba L300-254, erre kiírta ilyen nincs. Az automata érzékelő is lehülyézett, hogy ez a laptop nem létezik
Hihetetlen! Most találgathatok mi van benne, és találomra telepítgethetek hozzá drivereket :S
Na még jó, hogy nem vok laptoppárti. Ezeket a sz@rokat már kihajigáltam volna az ablakon -
-
válasz
polonic #6547 üzenetére
Hali,
Köszi, a kártyaolvasó már műxik (biztos voltam benne, hogy ez lesz az, csak lusta voltam letölteni hozzá a vistás drivert, de miután Te is írtad, hogy az lesz az, rászántam magam)! A flash cards utilityt is kipróbálom! Jelenleg a hivatalos van fent, ez egérrel működik ugyan, de az Fn gombra nem...
-
BobMaster
senior tag
válasz
polonic #6014 üzenetére
Na, végre megvan a cukorfalat.
Hogy a kérdésre válaszoljak: notebook-egér méretű, de meglehetően zömök, nekem kifejezetten kényelmes. A görgő gumis, jól érezhetően, de finoman kattog. Elemes, jó a súlyelosztása, könnyen siklik, nekem elég precíz (nem CS-zek vele
).
A telepítés kb. 1 perc volt, bluetooth bekapcs, új eszköz keresése, szinkronizáló gomb lenyomása és már kész is.
Az ára 8500 Ft + FA, ennek ismeretében szerintekek legyen külön is kapható, vagy csomagoljam a Tecra/Portégé gépek mellé?
-
Wandamme
tag
válasz
polonic #5961 üzenetére
Köszi a segítséget.Bevittem Szarvasra a Technotrade kirendeltségéhez.Amúgy az volt a baja hogy ha be volt dugva a gép, csak akkor működött.Kiírta hogy "csatlakoztatva, nem tölt", és 33%-ot írt ki. Bevittem, kipróbálta egy másik akksival és rögtön működött.Egy hét és meglesz az új akksi. Azt mondta a srác hogy 2év alatt ez az első A200 aminek akksi baja volt.
-
Balinov
titán
-
kaprit
csendes tag
-
válasz
polonic #5177 üzenetére
Igen, én azt is ( Ubuntu) meg az Xp-t is használom. Jól megférnek egymással. Az Ubuntu jó munkára , az Xp játékra. Az utolsó verziót szedd le az jó, sok mindent támogat, és nem nehéz használni...
De akik mindkettőt használnák, itt találnak Toshiba Xp-s Drivereket:Xp Drivers for Toshiba Notebook
-
jeronymo
csendes tag
válasz
polonic #5177 üzenetére
Végigpróbáltam az összes drivert a Toshiba honlapján, szépen kikerestem a gép adatait. Namost a hang meg a vga vezérlő gyönyörűen fut, a gyorsbillentyűk úgy 90%a semmit nem reagál, de inkább 99%, Wifihez meg egyáltalán semmit nem találtam ami segíthetne. Olvasgattam más fórumokon is, ott írtak olyat, hogy az XP nem fut rajta ... namost érdekes hogy az enyémen fut csak épp a driverek nem mennek rajta. WLANnál meg egyáltalán semmi reakció. Ha felrako egy drivert azt írja ki hogy nem talál adaptert O.O
Akkor a másik, olvastam valami olyat is, hogy a routerekben eredetileg le van tiltva a WLAN, magyarul be kellene szólni hogy oldják fel és esetleg utána van esélyem? Tudom tudok hülyeségeket kérdezni, de 1. notim és nem kis pénz volt ^^
-
RockHaRD
addikt
válasz
polonic #5156 üzenetére
Most felment közben a fasza vista, csak netet akarok rá varázsolni. Toshiba honlapon 3 különböző wireless driver volt, abbol 2-t felraktam eddig sikertelenül, most rakom a 3.-at hátha jó lesz
szerk.: 3.-kal sem történt semmi. Mindegyik után megkérdezi, hogy jól van-e, v reinstall. mondom jóvan... de nem történt semmi van egy Ehternet Controller, egy Mas Storage Controller, meg egy Unknown device
-
RockHaRD
addikt
válasz
polonic #5154 üzenetére
ilyet sem láttam még, hogy egy adot bios csak 64, v 32bittel megy :-/ most felrakom a 32-est, mert olyan vistát tolok fel éppen, de ha veszek még 2 giga ramot, akkor meg rakhatom fel a 64-es biost is :S
amugy a tapipad naon szép mintás, de a jobb szlén lévő "görgőn" kivül van 6 gomb, azok egyfelől mire jók, másfelől hogy működnek?
-
walenski
csendes tag
-
perro
csendes tag
válasz
polonic #5002 üzenetére
a korábban belinkelt (hogyan telepítsünk xp-t notebookra) utasításokat követtem, csináltam egy sp nélküli, de ott leírt sata driveres boot lemezt. leszedtem az összes xp-s drivert a toshiba oldaláról, ment is, de nem tudtam usb-ről semmit később cd-ről pedig azt írta ki, hogy nem 32 bites alkalmazás vagy valami ilyesmit. Ja az első meglepetés 131 Gigát látott a vincsiből. aztán visszatettem a vistát, ami meg elég lassan bootol ugye be, Hát ennyi
-
perro
csendes tag
-
wtsr
csendes tag
válasz
polonic #4992 üzenetére
Köszi a tippet.. Errel én is gondoltam! A gond az, hogy a common modules nem jelenik meg a telepített szoftverek között... (Annak ellenére, hogy az installere szerint sikeresen települt...) Misztikus.. Ja nincs firewall, vagy bármi más, ami akadályozná a telepítést.. Kezdek kifogyni az ötletekböl...
-
wtsr
csendes tag
válasz
polonic #4990 üzenetére
igen!
Annyi változás van hogy eggyes fn-es gombok működni kezdtek.... ami jo
(mondjuk az okát nem tudom). Jelenleg a kontrszt, meg a mute gombok mukodnek. A wireless kikapcsoló (FN F8) továbbra sem... A hangerő szabályzó (görgö) működik, de a képernyőn nem jelenik meg, hogy 'hol tartok a min. es max. tartomány között. (mondjuk ez lehet, h ennek nem is kell - soha nem volt még toshibam- csak gondolom.
Köszi az ötletet, esetleg egy újabb?
-
bdany89
csendes tag
válasz
polonic #4965 üzenetére
sajna a wlan kapcsoló be volt kapcsolva, próbáltam több variációval is(off állapotban elkezdeni a telpítést és közben mikor kéri akkor on-ra állítani, illetve on állapotban kezdeni is próbáltam). A procim akkor most 64 bites? Lehetne rátenni 64 bites oprendszert? így , hogy 32 bites van rajta veszítek vmit a taljesítményéből? Bocsi a sok kérdést, csak nagyon izgatja a fantáziámat
-
ABE
őstag
válasz
polonic #4778 üzenetére
Miután a modem és a gép össze lett kötve (csak) UTP kábellel, akkor még nincsen rendes hálózati kapcsolat, de az UPC regisztrációs oldala már elérhető. Itt kell megadni asszem a gép vagy a router MAC címét, és ezután működnie kell a netnek. A vezérlőpultnál a hálózati kapcsolatoknál emlékeim szerint minden IP beállítást automatán kell hagyni. A kérdés bennem továbbra is az, hogy a LAN kártya ikonjánál mi jelenik meg, érzékeli-e a kábel bedugását, vagy ilyesmi...
A gondom az egésszel, hogy a hálózati beállításokat alapszinten ismerem csak, és nem tudom így távolról, hogy az adott gépen mi van beállítva eddig. Ezért is írtam, hogy "átadom az ügyet".
Lehet, hogy a kérdést inkább az egyik hálózatokkal foglalkozó topicban tudnák megválaszolni.
-
Bopez
tag
válasz
polonic #4549 üzenetére
Nem nem fagy nem lassul, semmi baja imádom ő most a kedvenc barátom, csak aggódtam. Azt tudom hogy asztali géphez ne nézem nekem is volt asztalim ha már 70 fokos volt akkor szaladtam jégakuért a konyhába és raktam be a gépházba
Azért most már figyelgetem, és szerintem karácsonyra meglepem magam egy cool paddal hozzá.
Köszi mindenkinek. -
Bopez
tag
válasz
polonic #4547 üzenetére
A200 20N 2.6os c2d ati hd2006 al. most is megy a game ablak módba és 85 fok. Nem poros fújkálom állandóan. Mióta megvetem azóta ilyen 75 80 fokon pörög ha játszok. Szervizt felhívtam azt mondta ha terhelem a procit akkor normális hogy ennyi. Nekem akkor is soknak tűnik.
-
válasz
polonic #4494 üzenetére
Nekem a szintén A200-1J0 faszányos 4200-es Fujitsu vinyója 4 hónapot bírt ki (le sem esett 1x sem), aztán a rendszer partíció jobblétre szenderült. Azt nem értem, miért raknak egy Toshiba gépbe ilyen rossz minőségű Fujitsu vinyót, mikor a Tosinak is van saját hdd gyártó részlege - legalább is már láttam Tosi 2.5-ös hdd-t. Most egy Hitachi 7200-es kerreg a cuccban, hangyányit gyorsabb, mint az eredeti. Megjegyzem, ez a második Toshiba notim, az előzőben, egy p100-asban is Fujitsu vinyó volt, az sem bírta ki 1 évig. Amúgy a Toshibával nincs gondom, jó cucc, csak ez a fránya vinyó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest