- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
jeronymo #5187 üzenetére
Szia!
Korábban telepítettem egy ilyen notira XP-t mint amilyen a tied, a wifi-vel és az FN működésrebírásával megszenvedtem én is kicsit. Íme a hogyan telepítsünk XP-t L300-20L-re (sokadik felvonás):
1. Ha szeretnénk kihasználni a SATA örömeit (vagyis nem IDE módban működtetni a vinyót), akkor integrálnunk kell a megfelelő SATA drivert az XP telepítőbe. A driver letölthető innen, a leírás a driver integrálásához pedig elolvasható itt (érdemes az SP3-at is beleintegrálni a telepítőbe, ha nem lenne még benne).
2. Ha kész a tökéletes XP telepőnk SATA driverrel, átállíthatjuk a BIOS-ban a SATA-t AHCI módra, utána kutya kötelessége felismerni az új XP telepítőnknek a vinyót.
3. Ha fent van az XP jöhetnek a driverek. De nem ám ész nélkül, szépen sorjában. Kezdjük a legfontosabbakkal: chipset (az elérhető legfrissebb), VGA, hang (elérhető legfrissebb), LAN driver, WIFI driver. Utána még jöhetnek az egyéb apróságok (ha még maradt valami felkiáltójeles az eszközkezelőben).
4. Ha szeretnénk használni az FN gombbal elérhető extra funkciókat (fényerő állítás, touchpad letiltás stb.) akkor a Toshiba oldaláról töltsük le és telepítsük megfelelő sorrendben a következőket:
Common Module,
Assist,
Controls,
Hotkey Utilities for Display Devices,
Utilities,
Touchpad On/Off Utility.Valamelyik (nem emlékszem pontosan melyik) telepítésénél be fog szólni, hogy nem találja a Common Module-t, ne törődjünk vele, nyomjunk nyugodtan a továbbra.
-
polonic
félisten
válasz
jeronymo #5178 üzenetére
Az előzőt nem neked írtam.
Neked most akartam.
A toshiba oldaláról töltötted a drivereket? A gyorsbillentyűkhöz a common module, controls és hotkey utility-t feltetted? A toshiba oldaláról származó WLAN-al sem megy?
Volt ilyen probléma, olvass vissza itt a topikban, lehet találsz megoldást rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest