- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz
anri-ur #4955 üzenetére
Ász vagy!!
Azért egy kis trükk van a dologban mert ha szűkítem a gép adatait a listában akkor nem találom meg csak ha All .Azért köszi mert letöltöttem felraktam és a lányom most nem tudja becsukni a száját (övé a masina ).Érdekes megszólalt a második hangszóró is vagy szakadozik vagy kh-s a fejhallgató aljzat (sajnos a lányom így hallgat rajta zenét ).
-
róbert gida
tag
válasz
anri-ur #4953 üzenetére
Heló
Sajnos a ctrls-hu nevű drivert nem találtam.Az assis-al pedig ezeket a funkció billentyűket nem tudom kapcsolni mivel csak az FN billentyűkre gyógyír (legalábbis nálam).De most sajnos nagyobb problémám van úgy néz ki elszállt a jobb oldali hangszórója.Többet vártam a Harman Kardontól. Az eladó teljesen hitetlenkedve fogadta a hírt (én is a tapasztalatot).Várom a szervízlistát mert azt nem kaptam a géphez.
-
polonic
félisten
válasz
anri-ur #4796 üzenetére
Szia!
Egyszer belinkeltem egy driver verziót régebben, lehet hogy rossz a linksorry
Ennek jónak kéne lennie, ez a tiédhez való elvileg: [link]
Ja igen, és explorerrel nyisd meg, mert nálam csak azzal jött be az oldal, mondjuk lehet egyéni probléma, de azért leírtam.
Ez egyébként viszonylag friss driver. -
ABE
őstag
válasz
anri-ur #4763 üzenetére
A csatorna abból a szempontból lehet érdekes, hogy melyiken sugároznak sokan. A legelterjedtebb emlékeim szerint a 6-os és a 10-es, ezek szoktak alapbeállítások lenni a routereken. Viszont a Tomato firmware tud csatornákat vizsgálni, és megnézni, hogy melyik mennyire telített. Próbáld ki egy olyanon, ami üres (pl. 4-es üres szokott lenni). Elméletileg elképzelhető emiatt probléma, de mondjuk szerintem annyira nem valószínű, WLAN kártyát én sosem állítgattam, csak a routert. De próba cseresznye, hátha...
Amúgy van az ilyen problémáknak külön topic, próbálj ott is rákérdezni:
Router gondok
Linksys topic -
ABE
őstag
válasz
anri-ur #4761 üzenetére
Hmm, én is ilyen routert használok pont ezzel a Tomato verzióval, és nincs gond vele. Akkor valószínűleg ez a lehetőség kilőve, ha csak nincs valami nagyon félreállítva ott. PSAGGE-hez asszem nincs új BIOS, tehát az is esélytelen, marad a driver frissítés kipróbálása. Egyébként nincs véletlenül a WLAN kezelőben több preferált hálózat is megadva, ami bezavarhatja a kapcsolódást?
-
ABE
őstag
válasz
anri-ur #4758 üzenetére
Több notebookkal és hálózattal is volt már dolgom, de sosem volt még gondom a Windows saját WLAN kezelőjével, mire a Windows feláll, mindig van kapcsolat. Eddig csak driver vagy router hibával talákoztam, szóval amit javasolni tudok, hogy a routernél próbáld meg frissíteni a firmware-t (ha van újabb), illetve próbálj ki egy másik verziószámú WLAN drivert. A legbiztosabb persze az lenne, ha a gépet ki tudnád próbálni egy másik hálózaton, llletve egy másik gépet rá tudnál engedni a te hálózatodra, így lehetne lokalizálni a hibát. Egyébként milyen routered van? Milyen oprendszert használsz, és milyen verziószámú BIOS van fent? A géped modellszáma ugye PSAGGE?
-
ABE
őstag
válasz
anri-ur #4674 üzenetére
Ha egyik fedél alatt sincsen, akkor valószínűleg a billentyűzet alatt férhető hozzá. Ehhez akkor a billentyűzetet tartó csavarokat kellene eltávolítani, plusz lehet, hogy fogja még egy takarófedél is felül a billentyűzetet, amit szintén ki kell szedni. Sajnos ezt a gépet nem ismerem annyira, inkább azt tanácsolom, hogy ne szedd szét, ha működik most rendesen.
-
ABE
őstag
válasz
anri-ur #4637 üzenetére
Elvileg elképzelhető, hogy valahogy kicsit elmozdult, és kontakt probléma van. Barátnőm FuSi gépén pl. az egyik memóriarögzítő pöcök volt rossz, és nem maradt meg benne rendesen a modul. Elvileg egy fedél (2 csavar) eltávolítása után hozzá tudsz férni a WiFi kártyához, és meg tudod sasolni, hogy mi a helyzet odabent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elektromos autók - motorok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest