- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Udv Urak,
L350D-t szedett mar szet valaki amiatt, hogy a hutest ujrapasztazza ill. a hutobordak lamellait/ventit portalanitsa?
Van egynehany keppel illusztralt guide, de nemelyik elegge rizikosnak tunik.
-
Balinov
titán
Urak,
akinek a toshijaban a B/G-s REaltek adapter (RTL8187B) USB interfeszen kapcsolodik a rendszerhez, az sughatna, hogy honnet lehetne az L350D supportoldalarol letolthetonel frisebb wifi adapter driver vista 32bit ala leszedni, annak nagyon megkoszonnem. Igaz, egyket honappal korabban, de probaltam a REaltek letolto oldalarol a megfelelo chipset/OS verzio kombot leszedni, de nem engedte felrakni, mondvan hogy ez az illesztoprogram nem az, ami kell.Koszi a segitseget
Balinov -
Balinov
titán
Sracok,
szedett szet mar valaki Satelite L350D-t? Lejart a gari 2 honapja, igy gaversztes nelkul szet szeretnem kapni, hogy kipucoljam az esetleges szoszoket a hutesbol.
Mire kell vigyazni a szetszedesnel?
koszi az infokat
udv
Balinov -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Urak,
akinek a toshijaban a B/G-s REaltek adapter USB interfeszen kapcsolodik a rendszerhez, az sughatna, hogy honnet lehetne az L350D supportoldalarol letolthetonel frisebb wifi adapter driver vista 32bit ala leszedni, annak nagyon megkoszonnem. Igaz, egyket honappal korabban, de probaltam a REaltek letolto oldalarol a megfelelo chipset/OS verzio kombot leszedni, de nem engedte felrakni, mondvan hogy ez az illesztoprogram nem az, ami kell.
Koszi a segitseget
Balinov
-
Balinov
titán
L350 tulajoktol, de a tobbi Toshi tulajtol is kerdeznem, hogy tudnatok-e notebook huto es/vagy allvanyt ajanlani 17"-hoz?
-
Balinov
titán
Sracok, lenn egy kerdesem.
L350D Ati X1200 vga-val, 17" kijelzovel (1440*900) illetve egy nyomorult dsub kimenettel. Vettem az asztali gep projekthez monitort 1680*1050 felbontas (22"-es a draga). rakotom dsub-on (van rajta dvi is), de hiaba frissitettem a 8.10-es catalystot 8.12-re akarhogy probalom csak 1440*900 felbontas megy a kulso monitoron. CCC-bol nem tudom allitani. Lehet az, hogy a dsub kimenete le van a beepitett kijelzo felbontasara korlatozva?
-
Balinov
titán
válasz
(Darkwood) #4387 üzenetére
Orom es bodotta!
-
Balinov
titán
válasz
(Darkwood) #4371 üzenetére
nekem,igaz desktopon, akkor csinalt anno ilyet a realtek HD cucc,ha az MS fele HD audio patch nem volt,vagy nem megfeleloen volt telepitve. Porbald meg elobb ezt felrakni aztan a WHQL realtek drivert
-
Balinov
titán
egyebkent eSatan vagy usb-n hasznalod majd? ha usb-n ,akkor lehetoleg olyan portra csatlakoztasd, amit az eszkoz egyedul fog majd csak hasznalni (ezt az eszkozkelezloben az USB huboknal le tudod ellenorizni), nehogy ugy jarjal, hogy a csekely usb portok mind egy hubra vannak kotve es raadasul ugyanarra a hubra meg a realtek B/G-s wifi vezerlot is rapakolta Toshiba okosan. Ilyenkor a 20-30mega helyett 8-9 a notivinyorol a kulsore irasi sebesseg
-
-
Balinov
titán
Nekem amugy csak a kivalasztoddal kapcsolatban az x3100 intel vga-val van gondom. Ha mar integralt, legalabb egy X1250-es ATI/AMD cuccost valasszal. Meg a ram, mindenkeppen legyen benne 2gb ram, bar, nem olyan nagy penz egy gigas sodimm modul, hogy ne lehetne kesobb beruhazni ra.
-
Balinov
titán
Nincs mit szivesen. Nemtudom az otthoni arakat, de picit sokallom a 115-ot. az enyemnek:
17" 1440*900, int. ATI X1250, TK57 Athlon X2 (1.9ghz 2*256k cache), 2x1GB DDR2, 120gb, webkam,miki a kavaban, lg dvd firkalo,wifi 10/100lan stb. volt. Az akkori 220 koruli euro arfolyamon 130. Igaz, ebben volt egy Vista Home Premium eng. 32bit is.
-
Balinov
titán
Lehet-e azt valahonnet tudni, hogy az L350D-ben futkoraszo sata vinyo ACHI uzemmodban van-e vagy sem? Biosban be lehet vajon allitani?
-
Balinov
titán
Nod32 smart security van fenn,meg sypware terminator.semmi mas.
Weblapok terhelse nem hinnem, adblockkal szinte minden bannertelenitve van.szoval ha egyszer be van toltve az oldal, akkor nagyon nincs min dolgoznia,plane ha olvasok,es meg az oldalt sem scrollozom. Mondjuk igy belegondolva lehet a Spyware terminator csinalja..
toshi oldalan a 8.4-es catalystra epulo vga driver van fenn, juniusi datummal.
-
Balinov
titán
most huzom le a cuccokat, hogy ne otthon kelljen a mobilnettel.
egy erdekes dolgot vettem eszre, TK57 1.9ghz, teljesitmenycentrikus modban. Sidebarra ki van rakva a beepitett eroforrasjelzo widget (vagy gadget
). es sokszor veszem eszre, hogy netezes kozben ugral, pedig se az indexeles nem megy, (vinyo mozdulatlan) se nem dolgozik semmi a hatterben. van hogy tobb 10%-ot felugrik.
-
Balinov
titán
Udv szakik,
nagy altalanossagban erdemesebb a hw gyartok sajat support oldalarol lekapni a friss drivereket vagy inkabb javallott a toshi support oldalat felkeresni? Konkretan L350D-hez plattform+vga driver erdekelne.
Mik a tapasztalataitok?
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
Udv,
korabban irtam mar, de talalt mar valaki a Satellite L350D-ben levo LG T40N-hez firmware frissitest?
udv
Balinov -
Balinov
titán
nem,nem jellemzo,megy az olvasas,iras rendben.igazabol csak azert forszirozom az fw updatet, mert szeretem, ha a hibajavitasok (os,hw szinten) fel vannak rakva.
Egyebkent tegnap egy erdekes dologra lettem figyelmes. VISTA HUN dvd-t nero nrg kepfajlbol irtam ki otthonrol hozott 16x -os TDK DVD-R-re utolso IMGBurnnal. Szepen megirta, ellenorzesen is vegigment, ahogy illik, az intezoben, total commanderben viszont csak egy readme.txt jelent meg a meghajto gyokerkonyvtaraban.Bebootolva dvd-rol persze rendben, csont nelkul elindult a vista hun telepito. Nem akkora hiba, csak erdekes
-
Balinov
titán
Sracok, ezt nem hiszem el. Nem eleg, hogy a toshiba support oldalan nem talalok firmware frissitest az LG GSA-T40N dvd irkalohoz,de meg az LG honlapjan sincs ez a tipus. L350D-mben van ilyen. Valaki nem talalt ehez firmet? RPC foruman sincs
-
Balinov
titán
válasz
07_fecc_87 #3807 üzenetére
annyira nem szar az X3100. de itt nezz korul notebook vga eredmenyek,teljesitmenyek utan.
-
Balinov
titán
-
-
Balinov
titán
válasz
pmatthew #3800 üzenetére
udv,lehet, hogy az iron firmware frissitest kellene csinalni. Milyen a beepitett dvd firkalo pontos tipusa? (pl. imgburn is megmondja,meg a firmware verzioszamat is) nezd meg,ahoz meg keress friss firmwaret. Ha nagyon nem talalsz,akkor ird be ide a tipus+fw infot aztan segitek keresni.
Javasolt halozatra kotve csinalni az fw updatet, meg persze nem lehet benne lemez sem.
-
Balinov
titán
L350-enunk produkal hasonlot VHP alatt tobbfele programmal merve (everest,rmclock,stb). Egy 65nm-es 1,9Ghz-s Turion X2 TK-57-es ennyire melegszik. Gyk. 800Mhzen van olyan 40-45C-n,ha videolejatszas megy (sima SD movie,vagy youtube) ,akkor 50-60C es valoban meleg levegot tol ki oldalra a hutoje.
-
Balinov
titán
Sziasztok,
hamar kartyaolvaso. Van a ?Vista eszkozkezeloben olyan eszkoz,hogy Realtek USB2.0 card reader.Namost en ezt a kartyaolvasot rohadtul nem talalom az L350Dnel.En vagyok nagyon zizi vagy tenyleg nincs bnene? -
Balinov
titán
Ez nagyon jo lenne,fullon,ill. balanced modban elegge meleg levegot fuk ki a TK-57-es Athlon X2-esrol a venti oldalra. Viszont mivel 95%-ban netezesre,msn-re,skype-ra,office-ra van hasznalva a gep,jo lenne,ha a 3fajta Vista energiagazdalkodasi profilon kivul meg jobban kordaba lehetne tartani.
-
Balinov
titán
válasz
springfield0 #3601 üzenetére
nem berhelt xp telepitokeszletet kellene hasznalni,hanem egy sp3-ast normalis, gyari telepitot alapul venni a megfelelo sata driver nliteval valo integralasahoz.
-
Balinov
titán
semmi problema,majd utanaolvasok.Igen a VHP nalam olyannyira gyari recovery dvd-s,hogy csak egy recovery dvd keszito Toshiba programot raktak fel ra..
Drivert nem neztem,bevallom.de RS690M plattformdriver van xp-hez,sztem glan,wifi driver is,touchpadhoz is szinte tuti,azonkivul meg mi lehet meg?procidriver,az is van.ALC298 WQHL xp ala,az is. Max ossze kell elotte vadaszni mindent sorjaban. (remelem nem hagytam ki semmit...)
-
Balinov
titán
válasz
Ferenc1989 #3593 üzenetére
elvileg az 54/34-es expresscard slotba siman jo a 34-es.legalabbis egy fusinal jo volt a 34-es RS232 adapter.
Kerdeznek en is: L350D VHP ENG-gel szerelve.Meg lehet-e oldani,hogy a meglevo Vista melle egy XP2PROF HUN-t tehessen az ember,ugy meghozza,hogy bootmanagert hasznalva mindket oprendszre teljeserteku legyen?
-
Balinov
titán
Hali,
Koszonom a tippet,leszedem es kiprobalom majd otthonrol.Koszi a Vistas energiagarazdalkodasos tippet,utanaolvasok,hogy hogy is mukodik azt hiszem. A magasabb vcore/orajelnek az a valos igenye,hogy nem akarom,hogy pl. DVB-T nezes kozben csontra menjen a proci (Performance),de azt sem, hogy takarekosan (Energy Saver) ill. "arany kozeput" (Balanced) Utobbi 2 modnal azt vettem eszre,kulonosen az ES-nel, hogy keves a kraft a tvnezeshez (usb-st hibrid Hauppage stick).
-
Balinov
titán
Sziasztok
RS690M chipsetes,Turion X2-es, TK-57-es, AL350D-hez ajanljatok valami energiamanagement programot a Vistae helyett (orajel,szorzo,vcore-re gondolok). Olyasmi,amivel az 4x200,0.8V cpu szorzo/fesz helyett be tudok loni mondjuk 6x200-at,1V-t (vagy amennyit kivan) Powersaver,balanced,performance profilokkal valahogy nem vagyok teljesen elegedett es bevallom Vistat sem hasznaltam ezidaig.
Koszonom
Balinov
-
Balinov
titán
halistennek...mondjuk a bios kerdes az L350D-nel erdekes,en ahogy lattam 1.20-as van fenn,a gepben meg everest szerint 1.40es.
Viszont arra gondoltam, rakok bele meg 1GB ramot,mindegy milyen marka,csak a SODIMM DDR2-667 stimmeljen? Tehat lehet lassabb idozitesu is? Ugy remlik, 5-5-5-15@1,8V az SPD ennel az erteknek.
-
Balinov
titán
Udv,
jelentem szombat delutantol en is klubtag lettem, egy ilyen L350D-12M-mel.Igaz,csak Athlon X2,csak X1250-es vga,meg csak 120-as hitachi hdd,de 17"-es ,es szvsz eleg jo aron jutottam hozza.
Angol Vista Home premiummal adtak, gondolkodom az XPSP2PROF HUN melletelepitesevel, hogy lehet okosan megoldani ezt?
8.4-es Catalyst van rajta,de toshi oldalan is csak ezt talaltam,fel lehet tenni nyugodtan a desktop VGA chipsetekhez valo, juniusi catalystot?
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
AttyVin #3475 üzenetére
pedig sztem ez gepfuggetlen kell hogy legyen. Ahany BT sticket probaltam eddig,mindnel volt ilyen opcio,ha rendben fel lett telepitve ill. parositva a telefon. (widcomm ill. bluesoleil usb bt stickekhez votl szerencsem,gondolom built-in bt cuccnal is hasonlonak kell lenni)
-
Balinov
titán
Sziasztok,
Egy ilyen Toshi notit neztem ki magamnak. Egyenlore asztali helyett is.kerdeznem a kovetkezoket:
beepitett 1,3mpixeles webcam milyen?
HD2600-as mobil vga mennyire kepes a legtobb mai jatekot futtatni,term. nem zarkozok el a lebutitastol sem. Kimondott COD4 multiplayerre lennek kivancsi.Koszi a valazsokat
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest